Optinio tinklo statybos kaštai

Moderators: Leonas, steponas

yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

bonzy wrote:VNZ samdykit yabadabadu, jis viska zino, viska moka, padarys jum ir pigiau ir patikimiau :lol:
as pusvelciui nedirbu o vogti neiprates :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

yabadabadu wrote:
bonzy wrote:VNZ samdykit yabadabadu, jis viska zino, viska moka, padarys jum ir pigiau ir patikimiau :lol:
as pusvelciui nedirbu o vogti neiprates :/
Tai cia tau butu kaip tik nusistatytum vidurki, ir tau gerai ir steponu xD man juokas ima vartaisi is padetis kaip tik gali, esi naglas tik kalbeti o kai reiketu veiksmus daryt palieki sudo vietoje
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Taigi jis dabar durnių įsijungęs yra... Matyt pamiršo išsijungt. :roll:
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Muskites, bet nesipykit ;]
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

nitro wrote:
yabadabadu wrote: as pusvelciui nedirbu o vogti neiprates :/
Tai cia tau butu kaip tik nusistatytum vidurki, ir tau gerai ir steponu xD man juokas ima vartaisi is padetis kaip tik gali, esi naglas tik kalbeti o kai reiketu veiksmus daryt palieki sudo vietoje
ish kokios padeties as vartausi? tu bent kiek nusimanai tinklines irangos kainose? jeigu ne tai geriau savo ishminties nerodyk :D nes jeigu kas ir vartosi tai tik Stepoans bandydamas pateisinti savo pareishkimus kad Telsiu optikai reikia 1mil lt o ne ash :D
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Man labai idomiai atrodo, kad kiekvienas ir uz kiekviena bando gudresniu pasirodyt =D kainas surase, tikit netikit cia musu reikalas, kam kist savo nuomone kitiems =D
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

tas tavo pries paskutinis sakinis zinok labai idomei nuskambejo, jeigu vogti neprates rasit gera sprendima su steponu, ir jam geriau nes tipo "isgelbesi" nuo vagiu ji........ istikruju yaba visas respectas tau nyksta kiekviena karta skaitant tau posta, jau buvo dauguma tave pradeje gerbti kaip ismananti zmogu, o dbr eilini karta irodei kad ir ismanai bet svarbu tau tik lot ir kast kitam, o kad pats ka padarytum ar pasiulytum alternatyvu......
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

tas tavo pries paskutinis sakinis zinok labai idomei nuskambejo, jeigu vogti neprates rasit gera sprendima su steponu, ir jam geriau nes tipo "isgelbesi" nuo vagiu ji........ istikruju yaba visas respectas tau nyksta kiekviena karta skaitant tau posta, jau buvo dauguma tave pradeje gerbti kaip ismananti zmogu, o dbr eilini karta irodei kad ir ismanai bet svarbu tau tik lot ir kast kitam, o kad pats ka padarytum ar pasiulytum alternatyvu......
Mes gi vartotojai ne darbininkai ka norim ta lojam ;) o kad paraboliskiam mazas atlyginimas tai girdejau ir as
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

PAKART!!! :lol: :lol: :lol:
Gal nepradekim parabolinio karo =D
Visu pirma, manyciau ne mum sprest moket tiek ar ne, ne is musu kisenes pinigai ir sutarti pasirasant sutinkame su esamom salygom, o ne su ++TURBO Paturbinimu ir paslaugu tiuningu :D
Antra, galiu pasakyt tik tiek, matom neteisybe, galim pasiulit savo sprendimus, bet vistiek ji priims ar ne spresim ne mes. Kad ir as pasiuliau kuo galiu padet, kas man nesvetima, o reikia nereikia, cia nemane 'kaso'
Trecia, sunku ka teigt ar zmogus ka ismano ar sugeba is jo postu, praktika atskleidzia didziuosius talentus ;] Tad as manyciau ziuredami i savo monitorius, neverta pradet linciuot vienus kitus, nes tai nados nei mum nei P.Steponui neduos. ;D
Image
bonzy
Narys
Narys

Post by bonzy »

na apie tinklus yabadabadu manau ismano, tik atrodo apgailetina, kai jis zemina stepona, kad ir del to kabelio... yaba gal galetum konkreciai pasakyti, kur galima butu pigiau, kokybiska nusipirkti, su garantijom, bei tam tikrais isipareigojimais. Galima butu palyginti to kabelio, kur isigijo ir tavo siulomo privalumus / minusus...

ps. tai kaip del tos stoties intel e4300, kodel jos kaina virs 5000? Jei tai yra ka as isivaizduoju, tai rinkoj turetu nesiekti 2500 Lt. :)
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Kodel jus gilinates kiek kas kainuoja? Is jusu kisenes perka? :roll: Man atrodo kad ne... Tai va Steponas daug metu dirba ir zino manau is ko pirkti ir kiek moketi. Siaip cia isvis ne jusu reikalas kiek moka kiek mokes dziaukites kad nors tokia informacija su jumis dalinasi...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

bonzy wrote:ps. tai kaip del tos stoties intel e4300, kodel jos kaina virs 5000? Jei tai yra ka as isivaizduoju, tai rinkoj turetu nesiekti 2500 Lt. :)
Po teisybei aš jos pats net nesu matęs :oops:
Tais reikalais užsiiminėjo Giedrius Šaulys - visų skyliu vienu ... neužkiši :)
Tai tikriausiai yra profesionalus kompas, pritaikytas statyti į 19 colių spintą, viduriai yra ne kinietiški nu ir viskas tikriausai. Visokius vietoje rinktus kompus jau seniai esu uždraudęs pirkti. Man reikalinga technika turi būti labai patikima ir aš visokių pigių geltonųjų darbo įrenginių centriniams mazgams neperku, kitaip jau seniausiai būtumėte visi nuo nuolatinio lūžinėjimo ir begalinio taisymo ir taisymo išbėgioję :twisted:
UAB "Parabolė" direktorius
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

steponas wrote:viduriai yra ne kinietiški nu ir viskas tikriausai. Visokius vietoje rinktus kompus jau seniai esu uždraudęs pirkti. Man reikalinga technika turi būti labai patikima ir aš visokių pigių geltonųjų darbo įrenginių centriniams mazgams neperku, kitaip jau seniausiai būtumėte visi nuo nuolatinio lūžinėjimo ir begalinio taisymo ir taisymo išbėgioję :twisted:
mano paskutiniai postai kai kam gali pasirodyti kaip ne pagarba Jums. bet ash vedamas tik geriausiu ketinimu rashau... todel ir dabar man labai idomu kokiam menulyj tada tas kompas pagamintas? netikiu kad tai made in japan - jie nebeeksportuoja tai kas pagaminta shalies viduj jau seniai. visa likusi produkcija gamina zemesnes darbo kulturos shalyse. ir tarp visu malaiziju/honkongu/taiwan ir t.t. kinijoj pagaminta technika skaitoma geriausia. turiu omenyj ne garsiu firmu padielkas bet tai ka gamina oficiualiuose gamyklose. todel man eilini karta Jusu garsus pareishkimas kad Jums netinka kinietishki kompiuteriai skamba keistokai... greiciausiai dauguma to kompo detaliu padaryta kokioj malaizijoj kas kur kas prasciau uz Jusu taip nemegiama kinija... ir netgi jei tai 19" servas vistiek kaina truputi uzkelta netgi turint visus raidus kuriuos leonas yra cia minejas. nekalbant kad to greiciausiai net nereikejo, tai Jus net nesidomejot ka Jums pasiule. pasiule ir nupirkot. o paskui kiti pyksta kai ash sakau kad Jus melzia :(
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:tai Jus net nesidomejot ka Jums pasiule. pasiule ir nupirkot. o paskui kiti pyksta kai ash sakau kad Jus melzia :(
Taip aš kiekvienu šūdniekiu neturiu kada domėtis. Buvo paskirtas šitam vadovauti ne bet kas iš pašalies, o akcininkas, o aš juo pilnai pasitikiu ir nemanau, kad jis pirko bile ką. Juk kai pirko žiūrėjo kiek kurioje rimtoje firmaoje kas kainuoja ir lygino. Matyt tada tokios kainos tokiai komplektacijai buvo. Aišku jeigu ten dėl kiekvieno niekniekio skelbsiu konkursus, aiškinsiuos kur kokiu litu pigaiu, tai gal ir išlošiu kažkiek, bet laike tikrai pralošiu ir nusikalsiu kaip arklys visur vienas pats belakstydamas. Finale jokio biznio nepadarysiu ir be to kam tada iš viso darbuotojai reikalingi :?:
Juk taip visur nesukontroliuosi - ir mašina draugo gali suremontuoti ir sąskaitą atnešti, ir padangas pakeisti ir kabelį pardavinėti ir t.t.
Daugiau savo darbuotojais reikia pasitikėti.
UAB "Parabolė" direktorius
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

...jeigu ash beveik 20m uzsiimciau ktv releated bizniu ir kazkoks piemens gabalas forume pradetu mane mokinti tai turbut as irgi susierzinciau... bet kad pats pradejot shia diskusija tai laikau Jus pakankamai protingu kad leisti sau paskutini karta atsakyti...

...man sunku ka nors atsakyti forume kai Jusu argumentai yra tipo: "as tariuosi su kitais ktv ir kabelis yra pats geriausi ir pigiausiais koks gali buti". jeigu diskusija vyktu akis i aki as pasakyciau kad visi Jusu kolegos yra idiotai jeigu perka uz tokia pacia kaina. kai taip parasyciau forume tai atrodyciau mazu maziausiai kvailai. todel sunku diskutuoti...

...kai Jus rasote kad neperkat kinietishkos technikos o man parashius kad absoliuti dauguma technikos siais laikais gaminama azijoj ir patikimiausia yra kinietishka Jus kontraargumentuojate kad ta technika ishrinko akcininkas. man velgi sunku spresti apie to zmogaus sugebejimus ishrinkti technika... ir juolabiau apie tokios technikos reikalinguma - tuos pacius srpendimus galima realizuoti kur kas pigiau, bet neimanoma ginchytis nezinant visu techniniu detaliu...
... bet kad Jusu teiginiai buna neteisingi ir kad tai suprastu ir kiti forumo dalyviai noreciau priminti Jusu pasisakyma va cia:
http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7776
Ačiu už patarimus piratauti. Pats turiu piratines tiek Pinnacle, tiek Adobe, bet jau atsikandau Šypsenėlė
Rimti darbai su vogtomis programomis deja gaunasi ne kokie - tik nervų gadinimas Piktas
Aišku jeigu turite laiko kas 10 minučių žiūrėti kaip persikraudinėja kompas, arba kai nebeatsidaro 2 savaites darytas projektas ir jūs turite dar noro daryti jį iš naujo, tai gal ir nieko - dirbti galima Besišypsantis Besišypsantis Besišypsantis
ir jeigu nusimananciu apie tinklus forume gal ir nera, tai suprantanciu kad Jus neteisus apie piratines versijas yra kur kas daugiau ir galiu pasakyti kad visu pirma Jusu reikmem visihkai nereikia pinacle studio - tai ka Jus darote galima padaryti tiek su nemokamom programom, tiek su kur kas pigesnem nei pinacle studio, tiek galu gale su piratine versija... kaip sakoma blogam sokejuj ir kaiusiniai maisho :/

taip ir su tuo tinklu - kai kurie sprendimai tai ne kas kitas kaip leshu shvaistymas. jau nekalbant apie tai kad kai kurie sprendimai yra ir klientu nervu gadinimas. ir ne tik kllientu beje :/

iki siol Jus buvote paskutinis zmogus su kuriuo dar buvo imanoma diskutuoti, dabar nebematau prasmes pasilikti forume nes internetas tikrai pakenciamas siuo metu, Jusu darbuotojai stengiasi rasti budu kaip uzhkishti klientams burnas su niekiniais matavimais kurie nieko neparodo kad tik darbo maziau butu. o klientai forume ne zodzio negali ishtarti nes visiems burnoj styro po usb atmintine ir tyli kaip vandens i burna prisieme kad tik dovanu neprarastu. netgi tie kurie buvo tk ateja pasiskusti kad neveikai ir tie gavo :/ as vis dar nuosirdziai tikiu kad Jus esate tiesiog geros dusios diedukas ir nebandete aktyviu forumo dalyviu papirkti kad jie uzsikishtu ir Jus galetumet lengviau kvepuoti bent kuri laika... su tokia viltim foruma ir palieku kad svajone nenumirtu visai. jeigu pajusiu kad internetas vel durniuoja pabandysiu rasti kur geriau o cia vandens nebedrumsiu - visi galesit atsikvepti ramiau ;) tik kai netolimoj ateityj vel pradesit dusti paskaitykit ka prognazavau priehs isheidamas - paskutiniu keliu paru mano testai rodo kad as greiciausiai teisus.
sekmes visiems ir atia ;)
Post Reply