duodam kad net dulkes ruksta .na as dabar pagalvojau manau jiems (jauniems)atleistina juk vaikais budami ir mes buvom savanaudziai o cia nematom su kuom kalbames .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
tai va ce paskaiciau tuos nugaletuju vardus ir pastebejau kad tarp ju kaskaip netiketai ir mano vardas atsirades tai labai prasau ppasakikit kaip man ir kada ta saunu priziuka atsimt o forume dabar manau manes nebeatsikratisit
evas wrote:tai va ce paskaiciau tuos nugaletuju vardus ir pastebejau kad tarp ju kaskaip netiketai ir mano vardas atsirades tai labai prasau ppasakikit kaip man ir kada ta saunu priziuka atsimt o forume dabar manau manes nebeatsikratisit
evas wrote:tai va ce paskaiciau tuos nugaletuju vardus ir pastebejau kad tarp ju kaskaip netiketai ir mano vardas atsirades tai labai prasau ppasakikit kaip man ir kada ta saunu priziuka atsimt o forume dabar manau manes nebeatsikratisit
yabadabadu wrote:neretorinis klausimas: o kada parabole vel tures 1000'aji klienta?
Dabar ir Plungėje ir Telšiuose yra po maždaug 800 abonentų. Jei paimti abu miestus - 1000 buvo gal praeitais ar užpraeitais metas - nebuvo intereso ir nesekiau.
O jeigu atskirai, tai dabar augimas yra po 20 ... 30 abonentų į mėnesį. Taip, kad rudenį turėtų abu miestai tą 1000-čio abonentų ribą pasiekti.
Nežinau ar jus nustebinau, ar nuliūdinau