M-artin wrote:yabadabadu, gal kokį pvz. su foto galėtum mestelt su tais up didesniais greičiais, kažkaip man nesitiki...
jeigu paieskosi tarp mano forumo pranesimu praeitu metu rugesejo-lapkricio menesiais manua rasi.
arba pats pabandyk paseedinti daug aktyviu failu ir pasidaryti sesiju limita kokius 500. prarasi interneta tuo metu kadangi uzkausos neisheis vishskai, bet upload bus bent pusantro karto didesnes nei tau priklauso.
jeigu sesiju skaiciu numazindavau iki 50 tai turedavau kaip nukirsta 16 max iki 20 pakildavo.
ir beje jeigu tikrai yra lietuva + uzsienis tai parabole turetu rasyti max greiti kuri suteikia - leituva+uzsienis, o ne tai kad tiek tai lietuvos ir tiek tai uzsienio. bet tai abejociau kad taip istrikuju yra :/ nors parabolej viskas imanoma
Tai jokios čia naujienos, turbūt, visada taip ir buvo. Pats Montenis buvo kažkur rašęs, kad taip ir turi būt. Čia kaip ir su download iš viso aš galiu išgauti: Lietuva(2048kbps)+Užsienis(1024kbps)+Vietinis Parabolės(~800kbps)...Spartusis-3.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
yabadabadu wrote:o kiek global sessions skaicius uzstatytas utorente? 100 dar puse velnio. uzsidek 200 o dr geriau 500 ;D
Su užsieniu kartu 120 kB/s o sesiju pasidariau 1000 kolkas dar daug leecheriu nėra na bus dar matyti,o 30 kB/s aš gaunu jei uploadinu ir lietuviui ir užsieniečiu vienu metu ir taip jau yra nuo tada kai interneta parabolės isivedžiau
martinuxxx wrote:30 kB/s aš gaunu jei uploadinu ir lietuviui ir užsieniečiu vienu metu ir taip jau yra nuo tada kai interneta parabolės isivedžiau
kiek atsimenu tu ne ant A1 sedi gi? ar cia jau visiems upload suvienodino? nes as turbut aklas ir nerandu kiek A1 (dabartiniam M2) priklauso to up :/
anyway tingiu as po senus postus knaisiotis bet once buvo labai susidomejas kaip as gaunu daugiau nei 16kBs, o cia pasirodo norma kad man ir priklause 32kBs
galiu tik pasakyti kad dabartiniuose planuose jau ir pats velnias koja nusilauzhtu. nemanau kad yra bent vienas zmogus kuris zhino kaip yra ish tikruju :/ ir jeigu tikrai yra duodama lietuva+uzsienis tai kam rashyti kaip dabar? nes kas norejo M3 sakiau kad cia 1mbs duoda, o pasirodo 1.5mbs. visi tiekejai raso max greiti ir jau atskirai kie ktame rgeityje max gali gauti uzsienio kanalo. o pas mus kazkaip zhydishkai ir save skriaudziant rashoma :/ tik kotai ash abejoju ar tikrai taip yra?
Ko čia nesuprast ir kam čia sliekų ieškot, jei viskas tvarkoje? Visuose planuose up greičiai yra Lt+užsienis~30kB/s, jei tik sugebi išnaudot, o buvusiam A-2 yra tik po 8kB/s, t.y 8+8=16kB/s ir buvusiam I-1 yra po 32kB/s, t.y 32+32=64kB/s...
baisiai protinga vaidini lentele ishmokes mintinai :/
ir neuzmirsk kad kalba eina apie spalio menesi kai aparatura buvo kita ir tikrai nepriklause man 32kBs upas. o norint as ji turejau. reiskia dabar tureciau 50kBs prie to pacios situacijos. sliekai tame kad pats skundiesi jog tai youtube nepaziuri tai dar kas blogai o cia mandras *** aiskinti kad slieku nereik ieskoti ir visks jam chiki. tada po velnių daugiau forume nebesiskusk kad kazko per mazai tau :/
Ko toks nervotas? Dėl visų youtube ir t.t problemos buvo su BITE ir dabar viskas čiki. Ir kam tą lentelę mokytis jei keliom eilutėm žemiau ji yra pateikta. Juk aparatai suprantu, kad nėra apkrauti, tai kam čia tiek nervitnis?