Jeigu taip tu teisingai sakai,esu buvęs valstybinėje istaigoje,kurioje internetą tiekia andernetas,už internetą moka tikrai ne 100 lt,tiksliau nesidomėjau,bet down ir up buwo 10 mbps
is tikruju ana lentele yra ne darbe kokiam, ir ne firmoj, o namuos.. ir nera jokiu draugu kurie atsuktu kraniuka.. pasakyciau daugiau, bet baisu prisikalbet kad koks andernetininkas pamates neuzsuktu
isdykus wrote:is tikruju ana lentele yra ne darbe kokiam, ir ne firmoj, o namuos.. ir nera jokiu draugu kurie atsuktu kraniuka.. pasakyciau daugiau, bet baisu prisikalbet kad koks andernetininkas pamates neuzsuktu
galiu as gaut tuos 10mbps bet kazkaip nejauku man prasyt giminaicio kad ant geroios gyslos pasodintu paskui dar sakys isbuvai parabolei pora metu kas atsitiko
salia manes namas kur yra jei neklystu stoties 15 namas kur Antanelis anderneto meistras gyvena ant jo namo yra gaiderneto antena tai kaip nors manau sviesolaidis stogais iki manes atvaziuotu tiek ce metru tereikia pratemt bet nera ka svajot jei man nejauku su vaur ukalbet tai mano motinai isvis nejauku bus (+ dar moina negeria tai tikrai sneket su juo nenores )