Dizainas
ar ne labiau tas uab tiktu virs ė .N3xt wrote:Viska galima nuimt ir pridet ;D spalvas taipogi susiderint pagal pageidavimus (nors sitas man toks solidus ir rimtas) Bet kaip minejau, viska galima pakoreguotM-artin wrote:Visai nieko, tik tas "UAB" nelabai limpa. Ir gal spalvas kokias švelnesnes pamėgint, nors ir tos puse velnio.
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
Aš tai išvis UAB nuimčiau ir veiklas sukeisčiau.ma43 wrote:ar ne labiau tas uab tiktu virs ė .
Kai pensininkas ar vyresnis žmogus, kuriam pinigus nušvilpė "Sekundė" ar kiti panašūs, pamato parašyta UAB jam akys apvalios pasidaro
Būtų "Kabelinė televizija ir internetas" - istorinę tiesą atstatyčiau
UAB "Parabolė" direktorius
na tikrai prajuokinot .galbut Kaunieciai tikrai taip reaguoja bet mes "kaimieciai" ramesni .man Petriko saika 6000 nusinese .steponas wrote:Aš tai išvis UAB nuimčiau ir veiklas sukeisčiau.ma43 wrote:ar ne labiau tas uab tiktu virs ė .
Kai pensininkas ar vyresnis žmogus, kuriam pinigus nušvilpė "Sekundė" ar kiti panašūs, pamato parašyta UAB jam akys apvalios pasidaro
Būtų "Kabelinė televizija ir internetas" - istorinę tiesą atstatyčiau
http://mcw.lt/xxxx/parabole.gif
Na dadejau jau ir kitom spalvom. Bei nebera UAB'es ;D
Bet sakau su spalvom zaist reikia kada struktura tinka ;]
mano akiai pirnoji truputi pasviesinus buvo geriau .bet cia gi kol kas bereikalingas vargas ,veliau kai steponas rimciau imsis gales pazaist .N3xt wrote:http://mcw.lt/xxxx/parabole.gif
- yabadabadu
- Aktyvus narys
patiko man visai pasiulyti variantai...
kas del funkcionavimo ir dizaino tai nesutikciau. labai mazai kas naudosis daugiau nei savo statistikos patikrinimu ar emiel perziura. nereikia jokiu navarotu. o dar geriau kad ir reklamos modulio nebutu. siuo atzvilgiu andernetas.lt geriausias pvz. kuklu ir uztenkamai klientui informacijos.
kas del funkcionavimo ir dizaino tai nesutikciau. labai mazai kas naudosis daugiau nei savo statistikos patikrinimu ar emiel perziura. nereikia jokiu navarotu. o dar geriau kad ir reklamos modulio nebutu. siuo atzvilgiu andernetas.lt geriausias pvz. kuklu ir uztenkamai klientui informacijos.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis