BITES interneto ryšio kanalo tyrimas
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Jau grįžom iš BITĖS. Pasirodo visai malonūs žmonės yra ir makaronų nekabino.
Reikalas paprastas.
Iš Klaipėdos mūsų srautas, kartu su Anderneto ir įmonės iš Mažeikių srautu važiuoja 2 ryšio kanalais, kurie yra sukonfiginti taip, kad dirbtų kaip vienas ir avarijos metu vienas kitą rezervuotų.
Pasirodo šitas šposas nesuveikė ir visų 3 įmonių srautai važiavo vienu kanalu ir dar kažkaip pirma į Mažeikius nueidavo ir tik po to į Plungę grįždavo. Nesigilinau daug, bet bileberda kažkokia su tais maršrutais buvo.
Rezultate kada vartojimas pas visus tris mažas buvo - visakas gerai, o dieną ir vakare visiems šuds buvo, tik Anderneto ir Mažeikių hebrą to nepastebėjo - ponui Alfredui viskas blic buvo - žmogus taip ir nesužinos, kad į jo kišenę "pelės įsimetusios buvo"
Dabar laikinai mus prievarta išskirstė po abu kanalus, bet ateityje vėl darys, kad tas rezervavimas galimas būtų, nes avarijos atveju remonto darbai užtunka ir ne vieną dieną, kas man nepriimtina yra.
Prašytus srautus jau pakėlė, bet matomai tikrai to mažai bus, nes dabar jau tik 10% atsrgos tik likę yra. Sakė, kad stengsis mums visaip padėti ir visus srautų pakėlimus 1 ... 2 dienų bėgyje daryti
O dėl pinigėlių - pasiskaičiuos ir kitą savaitę patys atvažiuos dėl kompensacijos sumos tartis
Ačiū visiems man sunkiu metu visaip padėjusiems, ypač tiems, kurie čia forume ne tik skaitė, bet ir savo pastabas ir pasiūlymus rašė, kad ir piktokai jie kartais tą darė, bet visvien aš iš to savotišką naudą turėjau.
Dėl tokio bardako susinervinusius žmones pilnai suprantu ir užjaučiu - ir pačiam kartais taip išeina (omnitel.news)
Nealaikykit ant manęs piktumo, jei kam ko ir neatsakaiu ar ką ne taip padariau - gal pavyks kaip nors tas skriaudas atlyginti.
Būtų gerai, kad vakare dar matavimus pratęstumėte, kad žinoti realią situaciją jau galutinai, nors ji dar pasikeis, kada srautai bus pilnai iki normos pakelti ir dar atsarga kokia bent 10 ... 15% bus.
Reikalas paprastas.
Iš Klaipėdos mūsų srautas, kartu su Anderneto ir įmonės iš Mažeikių srautu važiuoja 2 ryšio kanalais, kurie yra sukonfiginti taip, kad dirbtų kaip vienas ir avarijos metu vienas kitą rezervuotų.
Pasirodo šitas šposas nesuveikė ir visų 3 įmonių srautai važiavo vienu kanalu ir dar kažkaip pirma į Mažeikius nueidavo ir tik po to į Plungę grįždavo. Nesigilinau daug, bet bileberda kažkokia su tais maršrutais buvo.
Rezultate kada vartojimas pas visus tris mažas buvo - visakas gerai, o dieną ir vakare visiems šuds buvo, tik Anderneto ir Mažeikių hebrą to nepastebėjo - ponui Alfredui viskas blic buvo - žmogus taip ir nesužinos, kad į jo kišenę "pelės įsimetusios buvo"
Dabar laikinai mus prievarta išskirstė po abu kanalus, bet ateityje vėl darys, kad tas rezervavimas galimas būtų, nes avarijos atveju remonto darbai užtunka ir ne vieną dieną, kas man nepriimtina yra.
Prašytus srautus jau pakėlė, bet matomai tikrai to mažai bus, nes dabar jau tik 10% atsrgos tik likę yra. Sakė, kad stengsis mums visaip padėti ir visus srautų pakėlimus 1 ... 2 dienų bėgyje daryti
O dėl pinigėlių - pasiskaičiuos ir kitą savaitę patys atvažiuos dėl kompensacijos sumos tartis
Ačiū visiems man sunkiu metu visaip padėjusiems, ypač tiems, kurie čia forume ne tik skaitė, bet ir savo pastabas ir pasiūlymus rašė, kad ir piktokai jie kartais tą darė, bet visvien aš iš to savotišką naudą turėjau.
Dėl tokio bardako susinervinusius žmones pilnai suprantu ir užjaučiu - ir pačiam kartais taip išeina (omnitel.news)
Nealaikykit ant manęs piktumo, jei kam ko ir neatsakaiu ar ką ne taip padariau - gal pavyks kaip nors tas skriaudas atlyginti.
Būtų gerai, kad vakare dar matavimus pratęstumėte, kad žinoti realią situaciją jau galutinai, nors ji dar pasikeis, kada srautai bus pilnai iki normos pakelti ir dar atsarga kokia bent 10 ... 15% bus.
Last edited by steponas on Fri Mar 07, 2008 5:39 pm, edited 3 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Na kad ne ant naujojo, bet situacija pasitaisė. Dabar kiekvienas interneto dinginėjimas jau nervus gadina po tokio ilgo maratono....
Dabar viskas po kol kas šaunu, tikiuosi, kad ir toliau taip bus...
O dėl susijungimo su "Lietuvos energija" kas nors bevyksta?
Dabar viskas po kol kas šaunu, tikiuosi, kad ir toliau taip bus...
O dėl susijungimo su "Lietuvos energija" kas nors bevyksta?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Taip,buvo ir šyrit pakibęs,na paskambinau P.Trepkevičiui,tas iš kart atsiliepė Aš jam automatiškai pasakiau,kad naujasis CISCO durniuoja,nes yra ne vienas draugas ant to naujojo perkeltas,ir jie ne i parabole skambina o man rašo,turbut bijo tiesiai skambint,o aš ir paskambinu i parabole.Tai pasake Trepkevičius,mmm... viskas aišku skambinu i Kauną.Na o kada atsirado nežinau nes ėjau dar pamiegoti Tik kai atsikėliau jau veikė t.y tas buvo apie ~13 val.steponas wrote:Jeigu ant naujo CISCO sėdi - intensyviai dirba dar su juo, nes be priežasties pakibinėja parazitas. Vien šendien jau du kartus jį perkrauti teko.M-artin wrote:Kas čia daros, kad timed out reguliaraiai taip dažnai būna?
Tik spėk pagirti...
Man neramu dėl jo daros jau.
Dabar pasižiūrėjau PING'ų grafikus - BITININKAI dar kažkokius testus ar dar kažką knisa.M-artin wrote:Na kad ne ant naujojo, bet situacija pasitaisė. Dabar kiekvienas interneto dinginėjimas jau nervus gadina po tokio ilgo maratono....
Ir aš to labai tikiuosi ir manau, kad nepasišūdins tiek pylos gavę - ne iš manęs - iš savo valdžios, juk už tokius šposus ir be darbo gali likti.M-artin wrote:Dabar viskas po kol kas šaunu, tikiuosi, kad ir toliau taip bus...
Viskas daroma 5 bėgiuM-artin wrote:O dėl susijungimo su "Lietuvos energija" kas nors bevyksta?
Va ir šaindien Geraldas po BITĖS į "Skaidulą" dėl Telšių su Plunge sujungimo buvo nuėjęs ir viską galutinai kaip daryti sutarė.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
15-16 val CISCO perkrovė,nuo vidurnakčio teisybė kad dingo bet niekas neskambino kad CISCO perkrautu,taigi iki pat ryto išlaukė visi,kol aš nepaskambinau kad nera interneto,o dabar tai yra tai nėra todėl kad vėl skambinau sakė "kruša" tą CISCO iš visų pusiu,perkrovinėja todėl ir dinginėja arba visai kai kam nėra interneto. Na vienu žodžiu kai nėra interneto žinok kad CISCO kaltas
Tikriausiai iki kokio balandžio vidurio jau turėčiau gana tiksliai terminus žinoti.nitro wrote:p.Steponai o kada nusimato sujungimas su Lietuvos energija? ir ka benutare su Plunges ir Telsiu sujungimu daryti?
Dabar viskas jau galutinai pabaigta derinti su "Lietuvos energija" ir "Skaidula", liko tik iš TEO gauti leidimus požeminiams kanalams panaudoti ir bus galima jau sutartis pasirašinėti.
"Skaidula" dabar laukia kol biškį pradžius ir pradės pūsti į vamzdžius optinį kabelį ir liks tik suvirinti skaidulas. Garantuotai jie mums galus pažadėjo atiduoti rugpjūčio mėnesį.
Su "Lietuvos energija" paprasčiau. Kai tik gausime iš TEO leidimus - per kokią savaitę paklojame optinį kabelį ir srautai iš NTT jau bus Plungės serverinėje.
Iki kito sezono pradžios (rugsėjo 1 d.) truks pliš viskas turi būti baigta, o pageidautina, kad būtų baigta iki liepos galo - rugpjūčio vidurio, kad spėčiau dar pasireklamuoti.
Ką tik pasižiūrėjau į BITĖS tinklomato grafikus.
Po šiandieninio pakėlimo su abiem srautais balansuojame ties 97 ... 98 %
Būtų gerai pamatyti jūsų matavimus.
Last edited by steponas on Fri Mar 07, 2008 9:09 pm, edited 2 times in total.