Siuos tavo zodzius jau nzn kelinta karta girdziu, o jie kaip buvo taip ir bus tik zodzio stadijoj nei tu begsi kur nei tu cia ka gazdink, nes tikrai niekas nebijomartinuxxx wrote:Sumažintu greiti dvigubai,tai baigiasi sutartis pustau padus iš kart
BITES interneto ryšio kanalo tyrimas
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ar tik nepaseno paties duomenys - ar tik remiesi senais matavimaisM-artin wrote: Ne o šiaip rimtai užknisa, ėjau į "Spartųjį" vien dėl stabilumo, kad visada būtų kokybiškas ryšys, aišku ne maximumas ir t.t, bet kad nors pusė greičio duotų, kad tik jis būtų kokybiškas, o dabar vis tiek tas pats šūdas...
Būtų gerai, kad visi pamatuotumėte išjungę visokus p2p siurblus ką dabar rodo ir parašytumėte ką rodo ir kiek kuriam turėtų būti.
Aš jau bonką su saviškiais už pergalę sugėriau. Jeigu pakėlus spartas iš BITĖS tikrai viskas susitvarkys iki galo - vešiu aktyviausiems padėjėjams alaus .... ar dar ko nors, kas jo negeria
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
steponas wrote:Būtų gerai, kad visi pamatuotumėte išjungę visokus p2p siurblus ką dabar rodo ir parašytumėte ką rodo ir kiek kuriam turėtų būti.
Uploadas nežinau kodėl toks mažas čia bet per P2P viskas norm.Na o download'as čia irgi nežinau kodėl durniuoja,nes šiaip siunčia per P2P lyg ir tokiu greičiu kokiu ir priklauso.
tai čia be p2p matauota ar su įjungta p2pmartinuxxx wrote:nes šiaip siunčia per P2P lyg ir tokiu greičiu kokiu ir priklauso.
Prie matavimų parašykite koks palanas ir kiek tie greičiai turi būti - nereikės man knistis ir iškoti.
Ir būtų gerai, kad matuotumėte ir į Lietuvą ir į užsienį Europoje - kur nors į Kopenhagą Danijoje.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Prieš tai kur matavau buvo matuota su išjungtu P2P,dabar tai pat su išjungtu:
Turi buti 2560 kbps
Turi buti 512 kbps
Skirtumas tik tas kad dabar per P2P siunčia 220-230 kB/s
Planas: buves I-2
Dar norėjau pridurti šiandien vėl nuo 15:30 iki 16 val buvo dinges internetas,pasukau numeriu+37069827083 atsiliepė iš kart ir pasakė kad jis siandien nedirba ir pasiulė paskambinti numeriu +37068247191 kuris neatsiliepė nors nežinau kiek kartu skambinau,be to jis nėra gyvenime atsiliepęs,tai kam toki luiny laikot darbe ?Kam jam mokat pinigus jei jis net atsiliept negali?Visiška priešingybė yra jo kolega,kiek skambinau pirmuoju mano paminėtu numeriu visalaik atsiliepia.P.Steponai darykit išvadas apie savo proservis darbą.Ir dėl tokių asilų tinginiavimo imkitės veiksmų.
Turi buti 2560 kbps
Turi buti 512 kbps
Skirtumas tik tas kad dabar per P2P siunčia 220-230 kB/s
Planas: buves I-2
Dar norėjau pridurti šiandien vėl nuo 15:30 iki 16 val buvo dinges internetas,pasukau numeriu+37069827083 atsiliepė iš kart ir pasakė kad jis siandien nedirba ir pasiulė paskambinti numeriu +37068247191 kuris neatsiliepė nors nežinau kiek kartu skambinau,be to jis nėra gyvenime atsiliepęs,tai kam toki luiny laikot darbe ?Kam jam mokat pinigus jei jis net atsiliept negali?Visiška priešingybė yra jo kolega,kiek skambinau pirmuoju mano paminėtu numeriu visalaik atsiliepia.P.Steponai darykit išvadas apie savo proservis darbą.Ir dėl tokių asilų tinginiavimo imkitės veiksmų.
Čia ne Proservis o ponaitis Giedrius Trepkevičius - Telšių interneto tinklų techniko telefonas yra. Proservis Kaune sėdi ir tinkluose gedimų netaiso.martinuxxx wrote:Dar norėjau pridurti šiandien vėl nuo 15:30 iki 16 val buvo dinges internetas,pasukau numeriu+37069827083 atsiliepė iš kart ir pasakė kad jis siandien nedirba ir pasiulė paskambinti numeriu +37068247191 kuris neatsiliepė nors nežinau kiek kartu skambinau,be to jis nėra gyvenime atsiliepęs,tai kam toki luiny laikot darbe ?Kam jam mokat pinigus jei jis net atsiliept negali?Visiška priešingybė yra jo kolega,kiek skambinau pirmuoju mano paminėtu numeriu visalaik atsiliepia.P.Steponai darykit išvadas apie savo proservis darbą.Ir dėl tokių asilų tinginiavimo imkitės veiksmų.
Paskambinėkit dažniau ir jeigu pasirodys, kad neatsakinėja tankiai - rašykit man - darysiu "pokalbį"
- yabadabadu
- Aktyvus narys
norit tikekit norit ne bet nerupi ten viskas savaime gi vyksta. cia Jus rupinates o jam giliai pofig. ir kaip esu ne karta minejas pinigai pas ji ne ish reikliu privaciu kleintu o ish visokiausio lygio privaciu ir valdishku istaigu kur kaina uz paslauga visai kita o sunaudojamas mazesnis nei vidutinio privataus kliento. nieks ten nei dideliu planu nedaro nei siaip ishmano ka daryti. nuo zhagres ten visi pradedant direktorium ir baigiant adminais...steponas wrote:Kodėl taip galvoji, negi jam interneto biznis visai nerūpi ir keista, kad jis kalba, kad pas jį viskas blic, nes grafikai rodo visai kitokią situacija. O gal tie grafikai yra šūdo vertiyabadabadu wrote:... bet tik pilstymas ish tushcio i kiaura...
gryzhtant prie musu problemu tikiuosi kad rytojaus susitikimas neatsauktas ir Jus suzinosite apie perspektyvas - gali ar ne bite dar daugiau kanalo paduoti :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Gerai dar palauksim,menesi ar 2,nors man jis paskutini karta atsiliepe bene dar ruduo buvosteponas wrote:Čia ne Proservis o ponaitis Giedrius Trepkevičius - Telšių interneto tinklų techniko telefonas yra. Proservis Kaune sėdi ir tinkluose gedimų netaiso.martinuxxx wrote:Dar norėjau pridurti šiandien vėl nuo 15:30 iki 16 val buvo dinges internetas,pasukau numeriu+37069827083 atsiliepė iš kart ir pasakė kad jis siandien nedirba ir pasiulė paskambinti numeriu +37068247191 kuris neatsiliepė nors nežinau kiek kartu skambinau,be to jis nėra gyvenime atsiliepęs,tai kam toki luiny laikot darbe ?Kam jam mokat pinigus jei jis net atsiliept negali?Visiška priešingybė yra jo kolega,kiek skambinau pirmuoju mano paminėtu numeriu visalaik atsiliepia.P.Steponai darykit išvadas apie savo proservis darbą.Ir dėl tokių asilų tinginiavimo imkitės veiksmų.
Paskambinėkit dažniau ir jeigu pasirodys, kad neatsakinėja tankiai - rašykit man - darysiu "pokalbį"
Ryt susitikimas neatšauktas ir mano tikslas dabar jau neįrodinėti, kad aš ne dinozauras, o konkretūs 100000 Lt, kuriuos turėtų man BITUTĖ padovanoti už mano patirtą stresą ir bemieges nakteles ir jūsų išgadintus nervus.yabadabadu wrote:gryzhtant prie musu problemu tikiuosi kad rytojaus susitikimas neatsauktas ir Jus suzinosite apie perspektyvas - gali ar ne bite dar daugiau kanalo paduoti :/
O dabar žiūrint į grafikėlius matosi, kad BITUTĖS technikai šianakt nemiegos - vis kažką testuoja, pumpuoja ir matyt išbezdės per naktį kokį tai atskimėlį kodėl taip apsišiko
Po demaršų omnitel.news jau sulaukiau skambučių ir elektroninių laiškų iš įvairių interneto tiekėju, tame tarpe ir iš TEO ir iš LRTC su konkrečiais pasiūlymais ir kainomis, ir NTT išvadas geras padarė - transporto kainas jau žada pakoreguoti
Manau, kad trūkus mano kantrybei, toks mano veiksmukas daug kam buvo kaip šaltas dušiukas, tame tarpe ir specams, atsakinėjusiems viešai į mano "klausimėlius", dar bus apie ką pagalvot. Jų pasiūlyti diagnostikos metodai tik į šūdų duobę tinka - BITĖ juos visus turi ir pagal tai viską sekė ir darė išvadas, kad viskas čiki, kol Marius failų siuntimų tesų rezultaų, kur siuntimui išnaudojamas visas perkamas kanalas, jiems nepateikė
Nesakau, kad su juom kas negerai - man nepasitaikė, kad jis į mano skambutį neatsakytųM-artin wrote:Kažkas apie Trepkevičių blogos nuomonės buvo, tai jam tik respect, tikrai viskas gerai su juo. Šiandien mačiau vedė netoliese internetą, tai galbūt telefoną mašinoje paliko.
Laukiam nekantriai rytojaus naujienų...
O rytoj grįžęs, jeigu BITĖ nesušiks visai ūpo ir nepasigersiu iš sielvarto kaip ponas Alfredas - pasakysiu kaip viskas buvo ir ką sutarėm