Nu aš kai skambinau, tai sakė, kad nežino kur probelma ir nežino kada sutvarkys, bet "sutvarkė" greitai, tikriausiai vėl užteko kokius CISCUS perkraut...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
M-artin wrote:Nu aš kai skambinau, tai sakė, kad nežino kur probelma ir nežino kada sutvarkys, bet "sutvarkė" greitai, tikriausiai vėl užteko kokius CISCUS perkraut...
Smulkmena - Telšiuose labai "sabyli" 220 V
Šeštadienį kovo 1 d. prisiminiau, kad ant svieto egzistuoja dar ir toks "Omnitel.news" ir "omnitel.internet" skyriuje, kur renkasi adminai iš visos Lietuvos ir šiaip prijaučiantys ir nesvetimi internetiniam ryšiui piliečiai (užsuka čia ir BITĖS hėbrūnė), užvedžiau temikę "BITĖS interneto ryšio kokybė" tikslu rasti pilietį, kuris ar veltui ar už pinigus sutiktų nusakyti konkrečią priežastį taip, kad ir aš bambukas suprasčiau kur šuo pakastas. Ir neapsirikau - po šiandien gautos info žlugo paskutinė mano viltis, kad gal būt "BITĖ" nežino, kad mus apvaginėja - deja apvagia sąmoningai ir stipriai ir aš dabar tiksliai žinau kokiu būdu tai atlieka, tik iki viskas paaiškės oficialiai, negaliu nieko atskleisti.
yabadabadu wrote:o tai kokia cia paslaptis jeigu news parasyta?
News yra tik mano užvesta tema, kur išdėsčiau savo problemą ir beveik nieko verti pasisakymai arba pagraudenimai tų, kurie žino, kad jeigu tai daeis iki valdžios, gaus per ...
Po mano demaršų pasirodo galima ir iš lėktuvo paskambinti ir elaišką išsiūsti ir susitikimą normaliai organizuoti ir duok Dieve ir problemą pagaliau pradėti normaliai spręsti, o nemyžti į smegenis ir sakyti "tu esi durnas, tavo technika nesertifikuota ir eik tu na... nuo mano galvos"
Kaip ir tikėjausi, į asmeninį paštą jau ateina ir laiškai iš news'ų skaitytojų, tarp kuriu yra ir vertingos info.