down up stats
Koks skirtumas vis tiek aš tų MB tiek nesuvalgau, kažkiek yra geriau, bet...martinuxxx wrote:Nu taigi sako kad iš to pačio katilo valgom,tiesiog aš nebučiau keites,jei iš to pačio katilo valgom ir nebutu reikėję skustis kad tas pats šudas tik kitoj rankoj.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aš nieko ir nesikeičiau nes už 60 lt 30 GB.... hmz.... paskutinėm dienom tai ju man 2 dienom neužtektuma43 wrote:nuo balandi 1 galesi vel grizti kur noresi .martinuxxx wrote:Nu taigi sako kad iš to pačio katilo valgom,tiesiog aš nebučiau keites,jei iš to pačio katilo valgom ir nebutu reikėję skustis kad tas pats šudas tik kitoj rankoj.
Gerai,kad tavo poreikiai nedideli,o man to ką tu išnaudoji per mėnesi neužtektu 1 dienaiM-artin wrote:Koks skirtumas vis tiek aš tų MB tiek nesuvalgau, kažkiek yra geriau, bet...martinuxxx wrote:Nu taigi sako kad iš to pačio katilo valgom,tiesiog aš nebučiau keites,jei iš to pačio katilo valgom ir nebutu reikėję skustis kad tas pats šudas tik kitoj rankoj.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
man tie up ir down nelabai idomu. i domu kaip pingai... bo mano vasario statistika:
Suma: 20.20 415.94 395.61 20.33
martinuxx man alaus turetu statyti kadangi visa mano kanala sueda
ir visgi ar yra tolko eiti ant tu ribojamu? jauciasi kad geriau? Larx perejo ant ribojamo ar kaip?
P.S. butu buve maziau nei 100mb jeigu ne vasario 20 diena
2008-02-20 9.58 318.58 318.58 0.00
Suma: 20.20 415.94 395.61 20.33
martinuxx man alaus turetu statyti kadangi visa mano kanala sueda
ir visgi ar yra tolko eiti ant tu ribojamu? jauciasi kad geriau? Larx perejo ant ribojamo ar kaip?
P.S. butu buve maziau nei 100mb jeigu ne vasario 20 diena
2008-02-20 9.58 318.58 318.58 0.00
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
as ir TV meziuriu. ir nieko - ishgyvenu va kai dar mobilaus galesius atsisakyti ir gyventi tikrai ramiaimartinuxxx wrote:pingai nebus geresni,nes iš to pačio katilo valgom,todėl logiškai galvojant,niekas nepasikeičia apart padidėja greitis bet siustis galėsi ribota GB kieki,na bet tu yabadabadu gali keist nes tiek teprasuki,kas dėl alaus galiu pastatyt Tau .Bet šiaip man baisu daros kaip tu tiek mažai teprasuki
kas del pingu ir greiciu tai nesitiki man kad bite kalta nes turiu andernete taska kur pingas kelis kartus geresnis nei pas mane. va ir galvojau kad ant to naujo cisco kurie ishejo gal geriau :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
sedziu ant naujo, pinginu retai tai nepasakysiu bet seip piko metu ramiau siek tiek nei kad anksciau, nors buna kad luzineja bet siek tiek lyg ir maziau nors ka cia zinosi nesustates dvieju kanalu vienas salia kito ir lygindamas
Beto martinuks, ir seip galima pabut, pabendraut su draugais, nebutina alu gert ar gatvem trintis galima kokiam darzelyje susest
Beto martinuks, ir seip galima pabut, pabendraut su draugais, nebutina alu gert ar gatvem trintis galima kokiam darzelyje susest
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
- martinuxxx
- Aktyvus narys