down up stats
Galėčiau pasakyti ... oi oi oi kaip dirbo, net dūmai ruoko, bet ... tėsiog naujasis CISCO kažko ožiuojasi ir pakimba dėl mums kol kas nežinomų priežąsčių.nitro wrote:Internetas buvo dinges 2h nuo 17 iki 19 h tikiuosi kazkas daroma tuo metu buvo, ar tik del vaizdo dingo
Jei taip atsitiks tiems, kas ant naujo CISCO sėdi - nieko nelaukite ir skambinkite Telšių technikams, o jeigu nekelia ragelio - pasistenkite parašyti man PM - aš jau rasiu būdų kaip juo pasiekti.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Jei norit žinoti mano dėka jum internetas tie kurie sėdi ant naujojo CISCO atsirado pasukau numeriu +37069827083 iš kart atsiliepė ir sako parvažiuoju iš Tauragės kai grysiu pažiurėsiu,tai taip ir buvo perkovė CISCO paskambino ,sako turi veikt tai ir pradėjo veiktsteponas wrote:Galėčiau pasakyti ... oi oi oi kaip dirbo, net dūmai ruoko, bet ... tėsiog naujasis CISCO kažko ožiuojasi ir pakimba dėl mums kol kas nežinomų priežąsčių.nitro wrote:Internetas buvo dinges 2h nuo 17 iki 19 h tikiuosi kazkas daroma tuo metu buvo, ar tik del vaizdo dingo
Jei taip atsitiks tiems, kas ant naujo CISCO sėdi - nieko nelaukite ir skambinkite Telšių technikams, o jeigu nekelia ragelio - pasistenkite parašyti man PM - aš jau rasiu būdų kaip juo pasiekti.
Tai taip iseina dbr mum tave vos ne garbint reiktu?martinuxxx wrote: Jei norit žinoti mano dėka jum internetas tie kurie sėdi ant naujojo CISCO atsirado pasukau numeriu +37069827083 iš kart atsiliepė ir sako parvažiuoju iš Tauragės kai grysiu pažiurėsiu,tai taip ir buvo perkovė CISCO paskambino ,sako turi veikt tai ir pradėjo veikt
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nieko aš neprašau tiesiog galbut butu reikėje šivakar ir be interneto pasėdėti.nitro wrote:Tai taip iseina dbr mum tave vos ne garbint reiktu?martinuxxx wrote: Jei norit žinoti mano dėka jum internetas tie kurie sėdi ant naujojo CISCO atsirado pasukau numeriu +37069827083 iš kart atsiliepė ir sako parvažiuoju iš Tauragės kai grysiu pažiurėsiu,tai taip ir buvo perkovė CISCO paskambino ,sako turi veikt tai ir pradėjo veikt
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Greičiai - taip, o jeigu kalbėti apie ryšio stabylumą, tai jokio skirtumo neturėtų būti:yabadabadu wrote:p.Steponai, nelabai suprantu ar bus skirtumas jeigu pereisiu ant ribojamo plano? nes jau pasimeciau :/
visiems planams internetas imamas iš BITĖS ir dabar galiu drąsiai pasakyti, kad BITĖJE piko metu dedasi negeri dalykai - realiai gauname apie pusę perkamo srauto
visi planai kol kas "valgo" iš vieno katilo
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
nuo balandi 1 galesi vel grizti kur noresi .martinuxxx wrote:Nu taigi sako kad iš to pačio katilo valgom,tiesiog aš nebučiau keites,jei iš to pačio katilo valgom ir nebutu reikėję skustis kad tas pats šudas tik kitoj rankoj.
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .