Internetas Plungeje
Internetas Plungeje
Jucio gatveje mazdaug pries 2 valandas dingo kiek zinau visiems gyventojams netas,mums bent 45 namui tiksliai dingo visiems,kame bedos?cia eina lankytis bei paraboles saite net cs serve eina zaist ir daugiau nieko..ir dar ko toks internetas silpnas?600kbps lietuvoj tai nemanau kad is uzsienio vos 15kbps turetu traukt
O kokios problemos šį kartą? Planas - Mėgėjo-2, greitis - vakarais iki 130 kbps (žodžiu, internetas dūsta). O naktį greičio matuokliai rodo taip: 1615 kbps vidutinis ir 4888 kbps maximalus ar net 8554 kbps (vietoj 2560 kbps). Kuo tai būtų galima paaiškinti (jei įmanoma)?
P.S. realiai naršant ir vertinant pagal įspūdį, jis būtų toks, tarsi sėdėtum ant stabiloko 200 kbps greičio. Owerbookingas? Laikini techiniai sutrikimai? Matuokliai grybą pjauna?
P.S. realiai naršant ir vertinant pagal įspūdį, jis būtų toks, tarsi sėdėtum ant stabiloko 200 kbps greičio. Owerbookingas? Laikini techiniai sutrikimai? Matuokliai grybą pjauna?
Kol nepakeisiu BITĖS kitu tiekėju, nieko aš paaiškinti jau nebegaliu - taip neturėtų būti, nes srauto užtenka ir dar atsarga lieka net ir piko metu - tiek lietuviško , tiek ir užsieniostepas.b wrote:O kokios problemos šį kartą? Planas - Mėgėjo-2, greitis - vakarais iki 130 kbps (žodžiu, internetas dūsta). O naktį greičio matuokliai rodo taip: 1615 kbps vidutinis ir 4888 kbps maximalus ar net 8554 kbps (vietoj 2560 kbps). Kuo tai būtų galima paaiškinti (jei įmanoma)?
Pasižiūrėjus į PING'ų grafokus matosi, kad dienomis PING'ai išauga mažiausiai dvigubai ir atsirandą pamesti paketai
BITĖ šita pripažįsta, sakė, kad be optikos nieko pakeisti neišeina, bet daryti nieko nesiruošia
Aš suprantu pamestus paketus taip:
jeigu vartant www yra pametamas tavo užklausios paketas, tai ir atskymo nėra ko laukti
Taip ir tempiasi laikas, kol kompas išsiunčia naują užklausą ir ji praeina ir tu gauni atsakymą - atsiverčia puslapis
Apie kokius greičio matavimus gali būti tada kalbą
Gal techniškesni žmonės paaiškins aiškiau kaip čia yra.
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Ar taip ar taip man su BITE nebepakeliui ir dėl kitų priežąsčių, apie kurias kalbėjau jau anksčiau, bet juk su BITE iš karto niekas nenutrauks sutarties. Padirbėsim kokį mėnesiuką ir jeigu pasirodytų, kad NTT užsienis dar blogesnis už BITĖS, tai lietuvišką srautą pirkčiau iš NTT, o užsienį iš BITĖS - manau taip išetų padarytiyabadabadu wrote:o siaip tik teorishkai galima pasvarstyti ka Jus darysit jeigu bites pakeitimas i ntt nepades?
Ką aš rašiau čia http://board.parabole.lt/viewtopic.php? ... sc&start=0nitro wrote:Butu malonu suzinot kada turetu but jau pereita ant NTT?
tą ir darau.
Gal kitą savaitę jau bus atsakymas iš TEO - per mėnesį TEO privalo ataskyti, bet gal Geraldui pavyko kaip "paskubinti"
Rytoj paklausiu ir atsakysiu kokia situacija yra.
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
as ne ta turejau omenyj. dabar oficiali versija kad visi tie interneto neveikimai yra del bites kaltes. bet jeigu pasirodys kad perejus ant ntt taip pat ar dar blogiau tai kokiu tada imsites priemoniu kad surasti kame cia problemos?steponas wrote:Ar taip ar taip man su BITE nebepakeliui ir dėl kitų priežąsčių, apie kurias kalbėjau jau anksčiau, bet juk su BITE iš karto niekas nenutrauks sutarties. Padirbėsim kokį mėnesiuką ir jeigu pasirodytų, kad NTT užsienis dar blogesnis už BITĖS, tai lietuvišką srautą pirkčiau iš NTT, o užsienį iš BITĖS - manau taip išetų padarytiyabadabadu wrote:o siaip tik teorishkai galima pasvarstyti ka Jus darysit jeigu bites pakeitimas i ntt nepades?
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis