Interneto planai
Interneto planai
Čia pateikiu lentelę pagal kurią dirba pati interneto skirstymo įranga.
Jeigu kas pastebite kokių neatitikimų, rašykite ir aš juos pašalinsiu.
Čia yra gana paprasta.
Lentelėje yra duotas laikas 00:00 ir 08:00 kada įvyksta įrangos nustatymai pagal išvardintus lentelėje dydžius:
dawn_lt - priėmimo greitis iš Lietuvos tinklų
dawnl_uz - priėmimo greitis iš užsienio tinklų
up_lt - siuntimo greitis į Lietuvos tinklus
up_uz - siuntimo greitis į užsienio tinklus
Kad ten per "/" dvi tos pačios reikšmės surašytos, nekreipkit į tai dėmesio, ten kažkam įrangai reikalinga, kad taip būtų surašyta.
Jeigu kas pastebite kokių neatitikimų, rašykite ir aš juos pašalinsiu.
Čia yra gana paprasta.
Lentelėje yra duotas laikas 00:00 ir 08:00 kada įvyksta įrangos nustatymai pagal išvardintus lentelėje dydžius:
dawn_lt - priėmimo greitis iš Lietuvos tinklų
dawnl_uz - priėmimo greitis iš užsienio tinklų
up_lt - siuntimo greitis į Lietuvos tinklus
up_uz - siuntimo greitis į užsienio tinklus
Kad ten per "/" dvi tos pačios reikšmės surašytos, nekreipkit į tai dėmesio, ten kažkam įrangai reikalinga, kad taip būtų surašyta.
Last edited by steponas on Tue Mar 18, 2008 10:16 am, edited 2 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nu dabar jau viskas aiškiau, o tai anksčiau galvojau, kad man kas negerai Tikiuos ir naktinis upload atsistatys. Tik, ponas Steponai, reiktų jau, turbūt, pamiršt tuo A, I ir pradėt planus vadint naujaisiais pavadinimais, o tai naujokai gali ir nesuprast. Juolab kad tokių kaip I-3, I-6 lyg ir visai nė atitikmenų nebeliko
martinuxxx, tie 15 tau dievo bausmė už tuos 60
martinuxxx, tie 15 tau dievo bausmė už tuos 60
Kad kitos info greitai po ranka nepapulė, tik čia http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7590 prisiminiau, kad buvau parašęsnatrix wrote:reiktų jau, turbūt, pamiršt tuo A, I ir pradėt planus vadint naujaisiais pavadinimais, o tai naujokai gali ir nesuprast. Juolab kad tokių kaip I-3, I-6 lyg ir visai nė atitikmenų nebeliko
Kai tik sutvarkys lenteles - įšmesiu tą dalį posto, kad neklaidintų.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
o dar pyksti kai tave svolacium vadini - per tokius kaip tu pumpuotojus ir buvo internetas visiems uzsikishesmartinuxxx wrote:Oj kaip man buvo gerai diena 60 kB/s upload'as tylėjau kaip pelė po šluota maniau kad nepastebės bet kur tau... šiandien vėl 15 kB/s
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
anyway paskutiniu metu esancios problemos kaipo ir aisku kodel buvo. nes dabar internetas be priekaistu vel. taip akd ne bite buvo kalta o paraboles darbuotojai kurie bloga isuvede greicius :/ as nesu bites patriotas. bet zinau kad siai dienai kanalas ish bites stabilesnis nei is ntt. todel labai bijau to perejimo...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Kad tas planų greičiu kaitaliojimas buvo vykdomas tik sudarant naujus optiniu planus ir keičiant planų pavadinimus ir buvo surastas per keletą dienų. Man rodos su blogais nustaymais dirbo 2 .. 3 dienas. O kur kitas laikas - nuo lapkričio mėnesio aš juk kenčiu nuo abonentų priekaištųyabadabadu wrote:anyway paskutiniu metu esancios problemos kaipo ir aisku kodel buvo. nes dabar internetas be priekaistu vel. taip akd ne bite buvo kalta o paraboles darbuotojai kurie bloga isuvede greicius :/ as nesu bites patriotas. bet zinau kad siai dienai kanalas ish bites stabilesnis nei is ntt. todel labai bijau to perejimo...
Šiaip aš esu konservatorius ir ka nors keisti man yra didelė bėda - visada bus krūva naujų problemų, bet jau dabar BITĖ mane užkniso juodai - patys pripažįsta, kad yra blogai ir nieko nedaro ... ir net nežada ką nors daryti
na dabar tik pastebejau ir nelabai randu atsakymui argumentu kodel S1 ir S4 planu UP 512 o S2 ir S3 tik 128 ? negi cia ne nuo kainos priklauso ? S4 suprasciau tas brangesnis bet S1 ???
P.S. 128 manau mazoka .
P.S. 128 manau mazoka .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .