Įkėlaiu paskutinį grafiką į ftp\incoming\temp\stepono\pingų grafikaiyabadabadu wrote:ka rodo pingai ish aparaturos pastatytos uz cisco?
Yra net raudonų vietų, kas rodo, kad PING'ai iš viso kartais nepraeina
tai lost packet ir yra kad nepraeina. tai apie tai ir sakau kad iki 22val siandien buvo 35-40% prarastu paketu. ten grafikuose taip ir matosi kad bite kalta?steponas wrote:Įkėlaiu paskutinį grafiką į ftp\incoming\temp\stepono\pingų grafikaiyabadabadu wrote:ka rodo pingai ish aparaturos pastatytos uz cisco?
Yra net raudonų vietų, kas rodo, kad PING'ai iš viso kartais nepraeina
Man nereik jokio atlygio,aš nuo 15 val namie sėdžiu kaip pririštas.Pas mane viskas veikia gerai.steponas wrote:Reikėtų šį savaitgalį pas keletą abonentų, kurie neabejoja dėl savo įrangos darbo (nėra labai seni kompai), atlikti oficialius matavimus pagal visas procedūras ir įforminti atitinkamus aktus, kurie paskui tiktų teisme kaip įrodymai. Matavimus reikėtų atlikti ir pas tuo abonentus, kuriems yra blogai, ir pas tuos kuriems yra gerai. Kas galite man padėti (būti namie, dalyvauti matavime ir pasirašyti matavimo aktą) - rašykite man PM - atsilyginsiu.