Internetas Telsiuose
Kažko nitro nervotas paskutiniu metu. Man irgi visokios mintys sukasi dabar, kai forumas puse minutės kraunasi...nitro wrote:volink tu ** ner ko saukt cia, nueik pas nice meile, dar kitaip vadinama kasininke, ten tau tikrai uzregistruos gedima zinosi tiksliau nei cia atejes knisdamas mums protus
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
forumo nekrauna del plunges problemu. bet kad ir kiti puslapiai ne kageriau kraunasi tai jau atsibosta... savaite veikia norm,savaite bilikaip. itariu kad kaip Steponas rashe apie viena ish imanomu variantu yra daroma rotacija. tik dabar ta rotacija ne po menesi o po savaite :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
nitro nenorek karo kvaily tu....Kaip as nerekausiu,gi uz paslaugas bapkes moku ir ne puses uz jas negaunu..Prades cia matai man aiskinti kazkoks..
O be to meistrai nu ka jie padarys..Nieko nepadarys.....
O be to meistrai nu ka jie padarys..Nieko nepadarys.....
Last edited by Mafioso on Fri Feb 08, 2008 10:39 am, edited 1 time in total.
Labai atsiprašau nitro ir Mafioso, kad dėl manes kilo toks nesusipratimas
Aš buvau rašęs, bet matomai pasimiršo, kad yra daug nesklandumų dėl CISCO įrangos darbo. Kiekvienas CISCO turi po 4 Up kanalus ir kiek ant kurio kanalo dirba modemų meistrai kasdien skirsto rankiniu būdu. Aš laikas nuo laiko ir pats pasižiūriu kaip atrodo grafikai - ar nesikiša kuris iš kanalų, bet rankinis darbas ir yra rankinis - visko pasitaiko.
Tam, kad ši problema išnyktų iš horizonto visai, nupirkau dar prieš Naujus Metus dar 2 CISCO, kuriuos jau senu senovėj turėjo PROSERVIS įdiegti ir dalį abonentų perkrauti į juos. Tada visi CISCO dirbtų lengvame 30 ... 40% apkrovos režime ir ši problema išnyktų ir daugiau dėl jos problemų nebūtu.
Paskutinėmis žiniomis viskas kaip ir baigta ir jau nuo kitos savaitės pradžios prasidės perjungimas.
Aišku čia vėl bus dalis nepatenkintų, nes jiems perkėlus keisis IP.
Labai jų atsiprašau, bet kitų varijantų nėra.
Jeigu kas labai nenorite kad IP keistusi - rašykite man PM - uždrausiu jus perkelti.
Aš buvau rašęs, bet matomai pasimiršo, kad yra daug nesklandumų dėl CISCO įrangos darbo. Kiekvienas CISCO turi po 4 Up kanalus ir kiek ant kurio kanalo dirba modemų meistrai kasdien skirsto rankiniu būdu. Aš laikas nuo laiko ir pats pasižiūriu kaip atrodo grafikai - ar nesikiša kuris iš kanalų, bet rankinis darbas ir yra rankinis - visko pasitaiko.
Tam, kad ši problema išnyktų iš horizonto visai, nupirkau dar prieš Naujus Metus dar 2 CISCO, kuriuos jau senu senovėj turėjo PROSERVIS įdiegti ir dalį abonentų perkrauti į juos. Tada visi CISCO dirbtų lengvame 30 ... 40% apkrovos režime ir ši problema išnyktų ir daugiau dėl jos problemų nebūtu.
Paskutinėmis žiniomis viskas kaip ir baigta ir jau nuo kitos savaitės pradžios prasidės perjungimas.
Aišku čia vėl bus dalis nepatenkintų, nes jiems perkėlus keisis IP.
Labai jų atsiprašau, bet kitų varijantų nėra.
Jeigu kas labai nenorite kad IP keistusi - rašykite man PM - uždrausiu jus perkelti.
UAB "Parabolė" direktorius
Patys matote kaip man sekasi su darbais suktis ir kaip sunku ką nors tiksliai pronuozuoti, o tuo labiau pranešti datas kada bus padarytama43 wrote:zinoma butu gerai info is anksto suzinot jei imanoma .
Aš jau geriau palauksiu kol pasakys OP, o jau tada raportuosiu jums, kad jau yra padaryta
O jau tada jeigu kas skųsis, tam ir žiūrėsiu kaip daryti - gal bus galima ir atgal grąžinti
UAB "Parabolė" direktorius