II-ras nauju interneto planu projekto aptarimas
Dėkit realius greičius ir viskas, kas nelabai nusimano apie internetą net nežiūrės ir nebėgs pas ką didesni greičiai, o džiaugsis, kad tie patys padidėjo. O ant lankstinukų rašykit, kad greitis garantuojamas visą parą artimas maximaliems. Dar prikiškit, kad Parabolė jau turi daug patirties ir bla bla....
Vienu žodžiu rašykit viską, bet nemeluokit
Vienu žodžiu rašykit viską, bet nemeluokit
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Aš jau nuo forumo atsidarymo pradžios esu durnium laikomas dėl tokio savo "marketingo" ir jau su tuom spėjau gerokai apsiprastima43 wrote:taaip ..... as visai sutrikes .perskaiciau ir zado netekau .
Steponas maniau kietesnis ,jei taip tada as jusu nebatpazistu
Paskysiu jums atvirai - pagrindinis mano rodiklis sekant firmos veiklą ar teisingu keliu einama yra:
abonentų kiekio daugiametė kreivė
pajamų daugiametė kreivė
O jos rodo, kad nežiūrint į tai, kad Plungėje yra atsiradęs konkurentas, kurio planai iš pirmo žvilgsnio yra popieriuje daug geresni, bet kreivės skirtumo tarp Plungės ir Telšių nerodo - tendencijos vienodos ir pastoviai po truputį kyla. Todėl, kol tokia padėtis yra, man atvirai pasakius nusispjauti į visus "mokslinčių" (tipo žentas) patarimus ir kritiką ir aš tik patikrinu kaip reaguotumėt jūs į tokius mano žingsnius, ir ar jūs tokiems mano "marketingams" pritaraite (ne paslaptis, kad varnos blizgučius labai myli) - man mokslas čia mažai rūpi
Last edited by steponas on Mon Feb 04, 2008 10:43 pm, edited 2 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Na kaip kazkas minejo Parabole turi telsiuose labai gera varda, o tai reiskia jei primetysit blizguciu varnoms kurios sudaro max 10% vartotoju, tokie zvirbliai kuriu 90% tikrai iesko kokybes o ne kiekybes, tuo nesidziaugs, o ir tos varnos po tam tikro laiko susipras kad vietoj surio gavo suda, ir ieskos alternatyvu, tai pakenktu ir paraboles vardui, ir jos pletrai ateityje
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
Jau praėjo metai, kai Plungėje vyksta aršus puolimas ir visokiais būdais yra kišama mūsų abonentams ir neabonentams informacija apie atnešamą "gėrį".nitro wrote:Nice tikrai ne, abejoju ar koks zmogenas del sito sedeti, nemanau kad bijotu nedidelios skylutes sienoje
Visose laiptinėse kabo konkurentų skelbimai ir jei mes tik pakabiname kur savo skelbimėlį jis tuoj yra likviduojamas ir jo vietoje jau antras konkurento skelbimas kabo
Ir aš po teisybei ne visai suprantu žmones kodėl jie tam mažai pasiduoda ir nebėga ten kur "akivaizdžiai" geriau ir abonentų kiekis vienodai didėja tiek Plungėje, tiek ir Telšiuose - kokiais motyvais jie vadovaujasi - man tai labai svarbu būtų žinoti
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Steponai aš galiu pakomentuoti situacija Telšiuose.Kodėl Andernetas nedejuoja,kai iš ju pasitrauke keli šimtai vartotoju?O todėl kad jaunimas pabėgo iš jo,o vyresni virš 40 ir daugiau nebėga.Kyla klausimas kodėl?Jiem pilnai užtenka interneto tokio kuriame:
Butu galima skaityti žinias
Parsisiusti word,exel lentele
Nusiusti ar parsisiusti nuotraukas
Taigi kaip matome jiem greitis iš vis neidomus,kadangi bylu dydžiai yra nedideli.
Kaip žinote andernetas atsirando aksčiau nei parabole pradėjo teikti interneta.Taigi visi bent kiek mastantys zmonės rinkosi ne zebra o anderneta.Taigi po kiek laiko atsiradote Jus.Visas jaunimas kuris bent kiek pumpina sužinojo iš draugu kad parabolė greičiau siunčia negu andernetas.Aš tai pats sužinojau iš klasioku,prisimenu turėjo A-1 plana buvo 80 kB/s aš vis atsikirsdavau dėl 40 kB/s neapsimoka pereit,o upload virš 1 mB/s,bet kai parabolė kilstelejo kartele iki 160 kB/s,tada dingo visos abejonės,ir visi pumperiai parėjo i parabole.
Visi vyresni žmonės paliko sėdėti andernete.Kodėl?
Reikėtu eiti i anderneta atsisakyti interneto,po to eiti i parabole užsisakyti
Yra nesinaudojančiu kabeline,todėl reiktu tempti nauja kabeli
Vienu žodžiu bereikalingi vargai ir rupesčiai,kuriu gali ir nebuti,kadangi pakanka to interneto kuri tiekia andernetas.
Čia mano samprotavimai,ir kai kurie faktai,gal tai jum P.Steponai bent kiek padės.
Butu galima skaityti žinias
Parsisiusti word,exel lentele
Nusiusti ar parsisiusti nuotraukas
Taigi kaip matome jiem greitis iš vis neidomus,kadangi bylu dydžiai yra nedideli.
Kaip žinote andernetas atsirando aksčiau nei parabole pradėjo teikti interneta.Taigi visi bent kiek mastantys zmonės rinkosi ne zebra o anderneta.Taigi po kiek laiko atsiradote Jus.Visas jaunimas kuris bent kiek pumpina sužinojo iš draugu kad parabolė greičiau siunčia negu andernetas.Aš tai pats sužinojau iš klasioku,prisimenu turėjo A-1 plana buvo 80 kB/s aš vis atsikirsdavau dėl 40 kB/s neapsimoka pereit,o upload virš 1 mB/s,bet kai parabolė kilstelejo kartele iki 160 kB/s,tada dingo visos abejonės,ir visi pumperiai parėjo i parabole.
Visi vyresni žmonės paliko sėdėti andernete.Kodėl?
Reikėtu eiti i anderneta atsisakyti interneto,po to eiti i parabole užsisakyti
Yra nesinaudojančiu kabeline,todėl reiktu tempti nauja kabeli
Vienu žodžiu bereikalingi vargai ir rupesčiai,kuriu gali ir nebuti,kadangi pakanka to interneto kuri tiekia andernetas.
Čia mano samprotavimai,ir kai kurie faktai,gal tai jum P.Steponai bent kiek padės.
Steponai nepamirskite tokio reklamos budo kaip draugai, pas viena tiekeja gaunama geri greiciai ir kokybe o pas kita prastesni pastarieji rodikliai, del to pradedama ieskot daugiau kabliuku ir pagaliau prisibaust pereiti, as asmeniskai visiem klausiantiem del interneto siulau parabole nors meistrus laikau nekompetetingais idiotais, bet vien tam kad jus pats kalbates su vartotojais, sprendziata problemas, rupinates firmos ivaizdziu, o ne tik savo pinigines plociu, tai lemia daugiau nei dideli greiciai ar paslaugos kaina, aisku jeigu ji yra proto ribose. O tie kurie sedi vis dar arnete, po jaunimo migracijos i parabole jiem paliko kur kas geresne kokybe, nei anksciau, o tai reiskia tik viena kad jiem pakanka anderneto ir niekur eit neketina, kol uz tas patcias paslaugas jiems nereikes moket kur kas maziau, as tikrai abejoju ar bent vienas mastantis zmogus bijos poros skyliu sienoje, tam kad turetu gera kokybe. Pas mane is anderneto kai vede tai per laukini bloka turejo grezt ir nieko, nebaisu svarbu kad buvo internetas Tuo laiku parabole dar ne nevede interneto. Ir dar prie to paties tai tiesiog reikia reklama taip pateikti kad vartotojas nesuprastu kad tai reklama, o ne priklijuot laiptinese lipduku ant skydines, nors salia kabo skelbimu lenta (cia tik kaip pavizdys), reklama turi but subtili kad priverstu pamastyt, o ne tik perskaiciau supratau kad sudas ir nuejau
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
- yabadabadu
- Aktyvus narys
kaip martinux minejo gaidernete daug pagivenusiu zmoniu yra ir su nuotrauku siuntimu tikrai pripazystu gaidys ir netas yra geriau o kad parabolei dauguma zmoniu sedi del to kad interneto ir kabelines kabelis pareina vienu laidu esu garantuotas per pastarasias 3 savaites apie 15~20 paraboliskiu paklausiau ka jie mano puse pasake kad pilnai uztenka ir vienu kabeliu ateina ir keli pasake kad letas nestabilus ir perejo i gaiderneta
Praregėjimai čia nė prie ko. Pirmiausia - melas niekada nebus geras patarėjas. O ką esu parašęs nuo pat pirmo posto - tos nuomonės tebesilaikau ir dabar, savo ankstesnių žodžių neketinu atsiimti.yabadabadu wrote:stepas.b viena syki praregejo
Kita vertus, KL visai neseniai nuėmė visas savo akcijas ir pertvarkė planus: dar prieš nepilną mėnesį jų lentelės atrodė žymiai iššaukiančiau - va čia jau praregėjimo ženklas.
Manęs kaip vartotojo su Parabole nesaisto jokie įsipareigojimai, šiandieną pat galiu nors ir į TEO išeit, tačiau gerai pažystu jausmą, kai metų metais kurtas rūmas ir įgytas geras vardas subyra staiga, per vieną akimirką. Taip atsitiktų ir p. Steponui, jei paklausytų savo žento. Todėl linkėti Parabolei blogo - neturiu jokių motyvų.