II-ras nauju interneto planu projekto aptarimas

Moderators: Leonas, steponas

Ar pritariate mano projektui?

Pritariu
18
72%
Nepritariu
7
28%
Neturiu nuomonės - man tas pats
0
No votes

Total votes: 25

Moodx
Naujokas
Naujokas

Post by Moodx »

laukiu kada pas mane ives optika.. mm..

PS tnx kokioj gatvej, name gyveni?
B.K.I
TnX
Narys
Narys

Post by TnX »

Macernio 9.

Gi cia yra surasyta, kur kada veiks :)

/Ech... dabar is ftp ~700kB/s, dingo tie 7mB/s kazkur :?
Ir isvis su ftp kazkokios nesamones daros...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Grįžau iš Švedijos ir jau būtų pats laikas paskelbti naujus planus, bet vadybininkas žentas (farmacija) mane išdurnino ir dabar stovių ant slensčio kaip ir Radži - "Ką daryt" :?:
:arrow: Paskelbsi tokius, kokie yra galimi vykdyti - konkurentai turės didžiulį pranašumą ir dalis klijentų tikrai tuo susigundys
:arrow: Paskelbsi surašytus ne blogiau kaip konkurentų - vykdyti už tokią kainą (abonentinį mokestį) bus neįmanoma

Pabadykit pabūti mano kailyje ir motyvuotai paskyti:
"Ką daryt" :?: :?: :?:
UAB "Parabolė" direktorius
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Kokybe geriau negu kiekybe. Cia mano nuomone
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

As rinkciausi pirmaji varianta su dideliu prierasu kokybe garantuota,
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Ką daryt :?: Verst į lovą ir pavaryt :lol:
O jei rimčiau, tai padėtis kaip tame anekdote, kur noris būt ir gražiu, ir protingu - nors persiplėšk :? Viena išeitis lankstinukuose ir pan. rašyt ,,kosmosus", o sutartyje nurodyt, kokie greičiai realiai garantuojami. Nors man tai nepriimtina, nes tai jau būtų šiokia tokia apgaulė. Kiek galima reklamos tikslais meluot, tai jau Jums spręst. Gal visgi verta pasikliaut protingais vartotojais :?: Ir,aišku, nestovėti vietoj, o esant sąlygom vis gerint tiek greičius, tiek kokybę, net jei tai kuriam laikui finansiškai neatsiperka.
Image Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Manyčiau i lankstinukus rašyti kosmosus,o sutartyje realius greičius,panasiai kaip kad dabar lankstinukuose yra greičiai,o sutartyje minimalus greičiai,tai vat tokiu principu 8)
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

o zhentas koki varianta siulo? :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:o zhentas koki varianta siulo? :D
Aišku kosmosus rašyti ir į dantis nežiūrėti :)
Jo argumentas vienas ir skambėtų šitaip - daryk kaip visi ir kovok konkurentų ginklais :?
Jis baigė vadybos mokslus ir yra vienas iš farmacijos firmos Kopenhagoje vedančių vadybininkų ir skraido platindamas gaminius po visą svietą.
Jo nomone nieks klijentams tikros tiesos nesako ir tokiems savamoksliams kaip aš dienos yra suskaičiuotos :(
UAB "Parabolė" direktorius
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

galutinį planų variantą jau esat pasiūlęs - ir jei nebeišeina kitaip, tokį ir palikit - paskui visi bendromis jėgomis patobulinsim. šiandieną tarp vartotojų turit gerą vardą ir jo būtų nevertą mainyti į muilo burbulus - klientai tą greitai pajus ir situacija rimtai pablogės...

o kad, parabolė išties puikus tiekėjas - teko tuo pačiam šiandieną įsitikinti. Buvo toks nutikimas. Turiu antrą butą vietovėje, kur parabolės kabelis nesiekia, o interneto verkiant reikia. nuėjau pasiteirauti į KL - ir plaukai pasišiaušė: įrengimo mokestis su dviejų metų terminuota sutartim - apie pustrečio šimto lt. Sakau, skyles įsigręžioti ir anteną užmest ant stogo galiu pats - jūs tik pasukinėsit ryšio gaudymui. Atsakė, kad vistiek turiu mokėti - tokios taisyklės ir viskas. ir jei noriu, kad visų greičiausiai už mėnėsio ateitų pažiūrėti ar yra techninės sąlygos - sutartį turiu pasirašyti jau šiandien. Pasiklausinėjau turinčių KL internetą pažystamų - tai atsakė, kad būna, jog po dvi dienas sėdi be ryšio. KL sėdinti moteriškaitė net nebandė to neigti: "jūs galit raštu kreiptis dėl ryšio problemų ir mes šiek tiek kompensuosim mėnesio išlaidas... ' Žodžiu nesąmonė.... Spjoviau ir peržegnojau tą pusę...

tad tegul kolkas būna tokie planai kokius nurodėt lentelėje ir svarbiausia betkokia kaina išlaikykit principą, apie kurį kalbėjote"Parabolė nemulkina savo klientų". Pasiegti kitaip būtų paprasčiausiai NIEKŠIŠKA.
Last edited by stepas.b on Mon Feb 04, 2008 9:12 pm, edited 1 time in total.
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Tik vienas dalykas: jei jau rašysit ,,kosmosus", forumą uždarykit remontui kokiems metams į priekį, o tai prasidės skundai :lol: Arba vietoj seniūno ar komisaro kampelio padaryt ,,Skundai dėl greičio", o ten po kiekvieno besiskundžiančio kliento posto lai botas su Jūsų avataru dėlioja ,,nesklandumai tiriami", ,,defektai šalinami" ir pan. :lol:
Image Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Prajuokinai natrix :lol: :lol: :lol:
Image
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

taaip ..... as visai sutrikes .perskaiciau ir zado netekau .
Steponas maniau kietesnis ,jei taip tada as jusu nebatpazistu .
...juk kiekvienoje seimoje svarbiausia atvirumas ir pasitikejimas . jei to nelieka skaityk seimos neber . jeigu paraboleje prasidetu tokia demagogija tai mano ateities planai zebra . sunus turi tai del greicio stabilumo sako problemu neturejo ,na jis irgi "delfistas" tik kai ko pasiiesko del mokslu KTU . jeigu mes jausimes saugus nors ta ka turim ir bus reaguojama i musu bedas manau protingi nebegs ir reklamom nesusigundys .patys zinot kiek tos reklamos per telika jau ikirejo ir ju teisinguma manau visi turejo progos suvokt .
tiesa dabar daejo kad galetu but planai ir pagal suvalgyta mb kieki .
tai tos pompos gal automatiskai paplonetu jei uz 50G reiketu koki 100 Lt sumoket . (as cia ta kaina is dangaus) jei as labai mazai suvalgiau tai man ir 10 lt uztektu .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

martinuxxx wrote:Prajuokinai natrix :lol: :lol: :lol:
nieko jis neprajuokino as tai jau isivaizduoju kas cia detusi ,arba tikrai puse isbegiotu .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

pačiu blogiausiu atveju (prielaidos lygyje) tegu būna nors ir dabartiniai greičiai, bet garantuotai tiek kiek parašyta be "iki"
Post Reply