yabadabadu wrote:beje problemos irgi berods plungej kai neatidarineja forumo. nes gryzua prisilinksmines galvoju dar kaip prisiekes ishkrypelis parabols foruma paskaitysiu. ir vos vos kruta 3 nakties forumas. ta prasme po 2 minutes puslapis kol atsidaro. o visur kitur internetas skraido. zodziu arba plunges kanalas pekrautas arba tas serveris ant kurio parabole.lt sukasi perkrautas po vidurnakcio.
Jo, įdomiai čia. Dieną veikia kuo pukiausiai, tik išmuša 00:00 ir prasideda nesąmonės. Pabandžiau per proxy, per užsienį, kaip sakei, jungiasi gerai. Vidurnakty apkrovimo jokio lyg būti ir nebeturėtų, o vis tiek nesivarto normaliai, įdomiai kas čia... Gal Steponas pakomentuos?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
M-artin wrote:Jo, įdomiai čia. Dieną veikia kuo pukiausiai, tik išmuša 00:00 ir prasideda nesąmonės. Pabandžiau per proxy, per užsienį, kaip sakei, jungiasi gerai. Vidurnakty apkrovimo jokio lyg būti ir nebeturėtų, o vis tiek nesivarto normaliai, įdomiai kas čia... Gal Steponas pakomentuos?
ishkart po 24h as suprasciau - daug kas dar online sedi ir papucia. bet kodel tos paciosproblemos ir 3 nakties? bandyciau speti kad tas softas kur greicius reguliuoja gryba pjauna. nes buna kad nakti man speedtest.net rodo greicius artimus zhadamus plunges optikai
Na bet ir po 00:00 turėtų krautis, jei LT ir užsienis dar veikia, tai kaip Parabolės puslapis neveikia? Suprasčiau, kad LT visai nebeužsikrautų, o jis dar palyginus normaliai kraunasi ir po 00:00, o norint patekt į Parabolę vilčių nėra(na gal maigant ištisai refresh).
Natrix sakė, kad jam viskas puikiai veikia, tai gal čia vėl kaltas vienas iš CISCO?
Steponai where are you?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
reiskia problemos telsiuos :/ ir beje tos problemos kiaura nakti. sianakt galiu i foruma papulti bet siaip kazkokie keisti lagai naktim. ne tokie baisus ir pastoviai kaip man buvo gruodzio-sausio menesiais bet kazkas netaip... man reikia nustoti linkminstis iki paryciu o parabolej pasiekti stabiluma :/
LT greitis - puikus. (~500kB/s)
Bet atsitiko tai, ko as labiausiai ir bijojau - Uzsienio greitis tikrai sudinas; UP greitis isliko toks pat, koks ir buvo be optikos...
Tikiuos, kad bent prieš Kalėdas ir aš galėsiu parašyt, ką ir TnX: įvedė optiką O dėl greičių, man regis, kol planai nepatvirtinti, programinis aptarnavimas neparuoštas, tol ir greičiai išliks tokie pat kaip ir buvę. Tik vietiniam tinkle žadėjo užkart duot gerus greičius.
Del uzsienio gal ir atsiimu savo zodzius - ne toks ir sudinas Youtube video normaliai ziuret jau galima ;>
Bet visvien ji bent truputi reikia padidint...
Veliau del uploado pasiziuresiu daugiau.
TnX wrote:Del uzsienio gal ir atsiimu savo zodzius - ne toks ir sudinas Youtube video normaliai ziuret jau galima ;>
Bet visvien ji bent truputi reikia padidint...
Veliau del uploado pasiziuresiu daugiau.