Visuose servuose man lagas..Ir man jis didziausias,pastoviai laksto nuo 160 iki 280~ tai ir viskas.Ir kiek pastebejau man vienam toks lagas tera didziausias ..Viskas buvo seniau lb gerai bet dabar tai jau nervai nebelaiko.. Kiek tai dar tesis..
Mafioso wrote:Visuose servuose man lagas..Ir man jis didziausias,pastoviai laksto nuo 160 iki 280~ tai ir viskas.Ir kiek pastebejau man vienam toks lagas tera didziausias ..Viskas buvo seniau lb gerai bet dabar tai jau nervai nebelaiko.. Kiek tai dar tesis..
o galima placiau kokie cia serveriai? kada tie lagai prasidejo? butu lengviau padeti gal. nes cia nera ekstrasensu kad jie galetu atspeti ar apie zaidimus shnkei ar apie ka. ir nuo kada problemos...
Tai sakau jau pries savaite visos problemos,o serveriai,tai visuose serveriuose lagina man..Pvz 81.16.224.161:27015 81.16.224.161:27016 ,o is paraboles servo kazkoks asilas isbanino nes is toli hs imaliau..
Cia tai jau pzdc atsiprasant...Gavau bana ir reason: Blogas internetas,teleportai...Nu ka **** bereikia sakyt?KA jus darot JMJ!!?As nebsuprantu uz ka moku uz interneta kurio ner..Paziekit per jumis jau banus pradejo dalinti
bek is cia kiek kojos nesa, ne normalei nesugebi issaiskint problemos, ** mum tie ipai negeriau pasakyt kad game servai arba dar tiksliau cs servai lagina ir pan o cia ip ir speliok kas per velnias jie
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
Nu taip taip..Jei taip ir toliau reiks gyventi tais graziais prisiminimais reiks keltis pas kita tiekeja ir viskas..Kiek cia galima taip laukti.Tikrai galvojau,kad cia nebus nieko rimto ir greitai bus gedimai pasalinti bet ne kas tau...
Mafioso wrote:Nu taip taip..Jei taip ir toliau reiks gyventi tais graziais prisiminimais reiks keltis pas kita tiekeja ir viskas..Kiek cia galima taip laukti.Tikrai galvojau,kad cia nebus nieko rimto ir greitai bus gedimai pasalinti bet ne kas tau...
Bek kiek kojos nesa ir kuo greiciau, tik ar neteks sugryst? o ypac telsiuose pas ka nubegsi? zebra kuri spardyt i subine turi kad begtu? gaiderneta ar erdves? nera pasirinkimo sedi cia ir nieko nepakeisi skambink meistrams, nes nevisada forume gali issprest viska tiesiog sukures tema, asmeninis pataraimas rasyk steponui PM tada atsakyma gausi, o cia neaisku ar jis bent paziures
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!