anskciau berods zhadejot pats optika kloti is telsiu i plunge... dabar tos minties jau atsisakyta?
ir ish kitos puses bent klientams tos bendro tinklo kazhin ar reikia. gal ir butu privalumas kai daugiau klientu tam paciam tinkle. sakykim netgi per p2p tinklus viduj greiciau vaiskciotu ir maziau ishorinio srauto susinaudotu. kad ir lietuvishkas tas srautas bet maziau.
o kaip parabole ant aparaturos sutaupytu tai neizvelgiu. neizvelgiu todel kad nezinau kaip pasukta. bet itariu kad ta aparatura 3k men nekainuoja
yabadabadu wrote:anskciau berods zhadejot pats optika kloti is telsiu i plunge... dabar tos minties jau atsisakyta?
Žadėjau ... bet kai atsiunė sutartį ir paaiškėjo, kad vieta mūsų optinėms gysloms "Skaidulos" šlangoje po žemę yra garantuojama tik 5 metus ir dar reikia "Skaidulai" mokėti apie 1000 Lt/mėn. "priežiūros" mokestį ir tai man kainuos "tik" 350000 Lt - atšokau
yabadabadu wrote:ir ish kitos puses bent klientams tos bendro tinklo kazhin ar reikia. gal ir butu privalumas kai daugiau klientu tam paciam tinkle. sakykim netgi per p2p tinklus viduj greiciau vaiskciotu ir maziau ishorinio srauto susinaudotu. kad ir lietuvishkas tas srautas bet maziau.
Privalumas būtų realizuojant tai, ką aš vadinu "greitaisias traukiniais"
yabadabadu wrote:o kaip parabole ant aparaturos sutaupytu tai neizvelgiu. neizvelgiu todel kad nezinau kaip pasukta. bet itariu kad ta aparatura 3k men nekainuoja
Nereikėtų dviejų komplektų apratūros pirkti (turiu galvoje ir "greitiesiems traukiniams") ir dviejų stočių prižiūrėti. Pravedus optiką Telšiuose liktų gal koks vienas galingesnis swičias ir tam užtektų dėžės rūsyje - jokių patalpų nei nuomoti, nei pirkti nebereikėtų
steponas wrote:Pasižiūrėjau pats esi vienas paskutiniųjų didžiausių pumpuotojų sąraše (kurie sudaro 5% visų abonentų), bet nesuprantu dėl kokios priežasties žadi kelti soparnus
Man rodo, kad piko metu šį mėnesį atsisiuntei truputį daugiau negu 30000 MB
Truputį perkėlus siuntimus į naktį klausimas išsispręstų
Ar čia kitos priežąstys
Nesu didelis siurbikas, bet nesu ir tas, kuris vien tik delfi skaito. Todel i ribotus planus tikrai nesikeisiu, nes niekad nezinau, pumpuosiu ka nors ar siaip narsysiu.
Anksciau sakiau, kad noriu 10mbps ir bent 2mbps su uzsieniu (kas butent ir buvo pirmuosiuose planuose rasoma), o pagal dabartinius duomenis - greitis yra dvigubai mazesnis. Tie 5mbps su lietuva (is bedos) visai normalu, bet greitis su uzsieniu... tai oj oj, sunku optika pavadint
5 mbps i lietuva yra labai gerai,kaip tokiam kaimui,o iš užsienio mažiau pumpink,tam yra LT trackeriai,o jei yra labai reta informacija,tai ir palaukt gali.
Buk geras - uzsikisk ir nespresk kas MAN yra gerai ir is ko MAN pumpint.
Ne vien pumpinimas su uzsieniu galimas, yra tokie dalykai, kaip youtube ir t.t.
TnX wrote:Uz tas 'kapeikas' konkurentai siulo daug geresnius greicius... taigi negali teigti, jog 320kbps yra pakankama uz tokia suma ...
Kiek kartu reiks pakartot mauk pas KL,bet kai noresi gryzt,as is vis tokiam nebeleisciau,arba 500 lt paprasyciau,o del ko turetum gryzt M-artin paminejo.
sendien nueinu pas kazkok eboba kuri sedi su zebra paciu pigiausiu internetu tuo po 5h kur yra ispradziu juokas paeme paskui pasake kad is paraboles isejo ir nesigaili galvoju ka cia ji stebuklingo turi nuejau i uzsenietiska puslapi draiveriu parpust 60kB/s pumpavo kai pas mane tuo tarpo 20 eina
Kažką čia jau nukliedėjai. Pats pigiausias "Bazinis" planas ir jei nuo 5h vakaro, tai moka 26Lt. Priėmimo sparta, jei neklystu, tiek Lietuvoje, tiek užsienyje yra 256kbps=32KB/s geriausiu atveju turėtų būt. Arba tuo metu blogai pažiūrėjai, kai siuntė, arba zebra buvo palūžusi.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
nice wrote:sendien nueinu pas kazkok eboba kuri sedi su zebra paciu pigiausiu internetu tuo po 5h kur yra
Vo keik tuoks kainou jegu vesą para derbumi
Vo kor dar realus IP's
A tau anuo narek - nažena sukou jiedams yr
Mon rek IP sava turiete - vot i muoku TEO baveik 300 lituoklių par mienesį už 512 užsienį i teik pat lietoveška tik yr