II-ras nauju interneto planu projekto aptarimas

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply

Ar pritariate mano projektui?

Pritariu
18
72%
Nepritariu
7
28%
Neturiu nuomonės - man tas pats
0
No votes

Total votes: 25

steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

M-artin wrote:Parabolės statistikos tinklapis rodo ir upload, ir download, ir mums įdomu, ar ribotujų planų vartotojams upload(išsiųstas) duomenų kiekis yra apmokestinamas ar ne?
Neapmokestinamas :!:
Tuoj taisau I-mą postą :oops:
UAB "Parabolė" direktorius
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

Štai ką pastebėjau 1-ame poste:

• viršijus nemokamų MB kiekį, greitis apribojamas:
a) Lietuvoje - iki 128 kbps
b) užsienyje – iki 64 kbps

128 kbps ir taip jau antikvarinis greitis, o 64 kbps aš gaunu su PILDYK kortele, telefoną naudodamas kaip modemą ir be jokių sutarčių :lol: Žemesnio už 128 kbps greičio tikrai neturėtų būti... Arba kai leisit lankstinuką, tai grafą apie apribojimus užrašykit labai smulkiu šriftu, kad klientai neįskaitytų :lol: [/b]
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Jei jau nurodėt optinio interneto siuntimo/priėmimo spartų santykį, tai gal dėl pilnos informacijos reiktų nurodyt ir kabelinio interneto siuntimo/priėmimo spartų santykį :?: :D
Image Image
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

natrix wrote:Viršijus nemokamų MB kiekį, greitis apribojamas tik dienos metu, ar visai parai :?:
O į šitą tikrai neatsakėt :lol: Arba ir taip turėtų būt aišku, nu bet man noris įsitikint :oops:
Image Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Oi netiki natrix manim, oi netiki. :D
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

stepas.b wrote:Štai ką pastebėjau 1-ame poste:

• viršijus nemokamų MB kiekį, greitis apribojamas:
a) Lietuvoje - iki 128 kbps
b) užsienyje – iki 64 kbps

128 kbps ir taip jau antikvarinis greitis, o 64 kbps aš gaunu su PILDYK kortele, telefoną naudodamas kaip modemą ir be jokių sutarčių :lol: Žemesnio už 128 kbps greičio tikrai neturėtų būti... Arba kai leisit lankstinuką, tai grafą apie apribojimus užrašykit labai smulkiu šriftu, kad klientai neįskaitytų :lol: [/b]
Parktiškai reikėtų riboti iki 32 kbps, kaip dabar yra I-6 plane :?
Gal ateityje ir matysime kaip ten riboti, bet į užsienį prie tokių kainų 1 kbps/0.5 Lt kažko tikėtis geresnio vilčių mažai :(
natrix wrote:Jei jau nurodėt optinio interneto siuntimo/priėmimo spartų santykį, tai gal dėl pilnos informacijos reiktų nurodyt ir kabelinio interneto siuntimo/priėmimo spartų santykį :?: :D
Matyt tiks šitas: http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7590
steponas wrote:Daugelis žmonių klausia kokios yra mūsų max Upload spartos.
Minimalios yra surašytos sutarties priede http://www.parabole.lt/dokumentai/Inter ... elsiai.doc
Max yra šios:
:arrow: I-2, I-4, I-5, I-7 ir A-1 yra 128 kbps - tiek Lietuva, tiek užsienis
:arrow: I-1 ir I-6 yra 256 kbps - tiek Lietuva, tiek užsienis
:arrow: I-3 yra 512 kbps - tiek Lietuva, tiek užsienis
natrix wrote:Viršijus nemokamų MB kiekį, greitis apribojamas tik dienos metu, ar visai parai :?:

Į šitą galiu tik dabar atsakyti - nebuvo ko paklausti :(
Pradžioje, kol pamatysime kokia padėtis bus pasikeitus planų politikai, viršijus MB limitą, greitis bus ribojamas visą parą. Paskui bus matyt - gal kas ir išeis padaryti, kad neribot arba mažiau ribot :?
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

M-artin wrote:Oi netiki natrix manim, oi netiki. :D
O visgi mano teisybė. Deja... :cry:
Image Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Ne nu tu velnias, susinervinau juodai... Buvo sakoma ir sakoma, kad naktį pumpuokit kiek norit, o dabar jau nebe. :evil:
Ir planuose dar parašyta... :x
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Ponas Steponai, Jūs su savo protingom galvom apsvarstykit kol laikas tokį pasiūlymą: ar nebūtų logiškas Spartiesiems 1,2 upload'as 128, o Spartiesiems 3,4 - 256? Tai neturėtų būt kenksminga Parabolei, o netgi manyčiau labiau pritrauktų naudotis šiais planais :roll:
Image Image
zzEimas
Pradedantis
Pradedantis

Post by zzEimas »

Siaip galetumet pagaliau man atsakyt ar jucio gatvej jau galit vedziot suknista interneta?ir galu gale gal laikas baigt vedziot zmones uz nosies su tuo upload greiciu?koks optiniams bus pvz sparciajam ar kokia 3 , uz 40LT?Nervina mane pasiimi neta o uploadas ne 100 nesiekia
Moodx
Naujokas
Naujokas

Post by Moodx »

Kazkaip keistai, megejo - 3 ir spartusis - 3. Ju kaina identiska(36 lt). Ju greitis i Letuva vienodas. Skiraisi greitis tik i uzsieni Sparciojo 3~ kartus greitesnis(man tai neesminis dalykas), tai kokia man nauda imti ribota jeigu galiu imti neribota su beveik tokiu paciu greiciu?

PS galetu buti koks neribotas planas uz 45~ LT.
B.K.I
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Tai ir imk kitiems reikalingas ir uzsienio greitis. Jai tau vienam nereikalingas tai nereiskia kad ir kiti nenori sakykis kas tau geriau. O MANE PRADEDA UZVEIKTI... Sako cisco bus preita pirmadieni hmm... Jauciu po siaj dienai dar nebaigineja.... :evil:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

natrix wrote:Ponas Steponai, Jūs su savo protingom galvom apsvarstykit kol laikas tokį pasiūlymą: ar nebūtų logiškas Spartiesiems 1,2 upload'as 128, o Spartiesiems 3,4 - 256? Tai neturėtų būt kenksminga Parabolei, o netgi manyčiau labiau pritrauktų naudotis šiais planais :roll:
Apsvarstysim tikrai.
zzEimas wrote:Siaip galetumet pagaliau man atsakyt ar jucio gatvej jau galit vedziot suknista interneta?ir galu gale gal laikas baigt vedziot zmones uz nosies su tuo upload greiciu?koks optiniams bus pvz sparciajam ar kokia 3 , uz 40LT?Nervina mane pasiimi neta o uploadas ne 100 nesiekia
Paskaitykit šitą http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7815
steponas wrote:Plungėje, Jucio, Mačernio, Vaišvilos, Vaižganto, Gandingos ir Končiaus gatvėse, Plungės kabelinė televizija baigė modernizuoti savo kabelinį tinklą.
Optiniai kabeliai yra nutiesti į kiekvieną šių gatvių namą.
Pradėta norinčių pereiti prie optinio interneto abonentų registracija.
Registruotis galite internetu mūsų svetainėje užpildę paslaugų užskymo formą http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=28
Platesnė informacija apie darbų eiga bus pateikiama čia forume ir svetainėje www.parabole.lt

Čia įdedu ir pastoviai koreguosiu darbų grafiką.
Dariaus ir Girėno gatvėje darbai kol kas nėra vykdomi, nes TEO nedavė leidimo pravesti optinio kabelio nuo savo pastato Darius ir Girėno 2 iki taip vadinamo "Kareivinių rajono". Dabar ieškome būdų kaip tą leidimą "pramušti" ;)

Image
Image
Image
Moodx wrote:Kazkaip keistai, megejo - 3 ir spartusis - 3. Ju kaina identiska(36 lt). Ju greitis i Letuva vienodas. Skiraisi greitis tik i uzsieni Sparciojo 3~ kartus greitesnis(man tai neesminis dalykas), tai kokia man nauda imti ribota jeigu galiu imti neribota su beveik tokiu paciu greiciu?
Nauda ta, kad greitis į užsienį skiriasi, bet jeigu jums tai nesvarbu, tai jūsų valia ką jūs rinksitės.
Moodx wrote: PS galetu buti koks neribotas planas uz 45~ LT.
Ir taip kaikas jau man priekaištauja, kad yra perdaug planų. Be to brangesni negu 40 Lt/mėn. planai neturi paklausos ir ima juo ne masiškai :(
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

planu tikrai per daug :/ ypach tu kur skiriasi 5lt nereikia.

jeigu sihnaudojus MB ribosit ir nakti tai planas populiarumo netures bijau. nezinau koia bus reali situacija ir ar visi neisheis i tuos ribojamus planus ir paskui nakti ar neprasides problemos, bet jeigu nakti irgi bus ribojama tai planas sunkiai ishpopuliares.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

yabadabadu wrote:planu tikrai per daug :/ ypach tu kur skiriasi 5lt nereikia.

jeigu sihnaudojus MB ribosit ir nakti tai planas populiarumo netures bijau. nezinau koia bus reali situacija ir ar visi neisheis i tuos ribojamus planus ir paskui nakti ar neprasides problemos, bet jeigu nakti irgi bus ribojama tai planas sunkiai ishpopuliares.
Jei nakti bus neskaiciuojami MB rimtai apsvarsysiu ar pereiti prie ribotu planu,tikimybe 50:50
Image
Post Reply