II-ras nauju interneto planu projekto aptarimas
na as gaunu i email prasyma pareikst nuomone apie planus .ka as galiu pasakyt manau kad jei musu butu valia tai mes sukurtume kad Steponas ir i bankrota iseitu .as laikausi tokios nuostatos kad kur nepriklauso nereikia kistis . cia gi reikalingas ir balansas zinot kiek ka daleist .(pajamos , islaidos ) taip kad nejaugi mes turim vairuot Stepono bizni .
man pasirode normalus planai , as rinksiuos kai bus pateikti vykdymui .
tad tokia mano nuomone .
tad tokia mano nuomone .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Deja...nesteponas wrote:pasitaisau - gal jau pataikiau
http://board.parabole.lt/admin/index.ph ... d8f3788090
http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7808&start=165 ar jūs tą turite omeny?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Va čia ir yra vias problema, kad čia ne kruopos kokios yra - nesuvalgei - kiti už tave surijonatrix wrote:Pasiūlymas: O gal ribotiems planams galima būtų per mėnesį nesunaudotus MB pridėt prie kito mėnesio? Ir tie nepanaudoti MB kaupiami tarkim metus ar mažiau, o po to pasinaikina, jei neišnaudoja. Juk kas naudos, tas ir taip sunaudos, o kas ne - menkai į tai kreips dėmesio. Tiesiog gali būti taip, kad kartais išvyksti ar dar kas, o vėliau, jei turi šiek tiek sutaupęs, gali pasinaudot. Nežinau kaip su techninė to įgyvendinimo puse
Tenchninė pusė ir taip jau sudėtingėja ir neaišku kokio kompo tam srautui pastoviai sekti ir sakičiuoti reikės
O čia dar visokie "bankai" sutaupytiems MB laikyti atsidarytų - nežianau ar kas taip iš viso kur daro - nemačiau
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
tai kad admin adrese jeigu yra niekaip musu neileissteponas wrote:pasitaisau - gal jau pataikiau
http://board.parabole.lt/admin/index.ph ... d8f3788090
o kaip tai apsimoka? :Osteponas wrote:Visokių spekuliacijų gal būt papuola, bet man visvien yra naudinga, jeigu kas taip mane "apgauna"
likusieji - tai nieks nereikalauja kad as ateiciau metus kitur isbuves. uztenka ishbuti menesi. uz 25lt as menesi kaip tik ir ishbusiu andernete. ir oficialiai be klastojimu gaunu nuolaida 25% :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Jo,butent,nes to ko riboti nesuvalgys,atiduos mums leecheriams,o mes surysim viska iki paskutinio laso
Nieko panasaus skaityt ismok,uz pajungima 150 lt,nes juk neimsi terminuotos sutarties 24 men ir nemokesi po 25 lt 2 metus....yabadabadu wrote:ikusieji - tai nieks nereikalauja kad as ateiciau metus kitur isbuves. uztenka ishbuti menesi. uz 25lt as menesi kaip tik ir ishbusiu andernete. ir oficialiai be klastojimu gaunu nuolaida 25% :/
Last edited by martinuxxx on Tue Jan 22, 2008 11:55 pm, edited 1 time in total.
Tikrai taip, nuo tų planų jau stogas važiuojaM-artin wrote:http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7808&start=165 ar jūs tą turite omeny?
O užbaigti verkiant reikia
Eikite į temą apie lentelių konkursą ir skaitykit paskutinį mano postą http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7808&start=165nitro wrote:Sefas nematysim mes is ten geriau padarykite nuotraukos tipo arba cituokite, ir ikelkite cia
Labai teisinga nuomonė, bet aš noriu ir abonentų nuomonę ir norus iš anksto žinoti ir maksimaliai, kiek leidžia mano galimybės, tuos norus patenkinti.ma43 wrote:na as gaunu i email prasyma pareikst nuomone apie planus .ka as galiu pasakyt manau kad jei musu butu valia tai mes sukurtume kad Steponas ir i bankrota iseitu .as laikausi tokios nuostatos kad kur nepriklauso nereikia kistis . cia gi reikalingas ir balansas zinot kiek ka daleist .(pajamos , islaidos ) taip kad nejaugi mes turim vairuot Stepono bizni .
tad tokia mano nuomone .
Forumas man yra didelė pagalba tame reikale.
Kas dėl nuolaidų už stažą - galioja ir mokant avansu. UP kanalai didesni tik optinam internete dejaM-artin wrote:Šito nelabai matau paryškinto.M-artin wrote:Visiems Spartusis kabelinio interneto planams išlieka upload 128kbps? Nenorėtumėte 256kbps jiems padaryt?
O upload, kaip ir download MB yra apmokestinami?
Ir prie to paties noriu paklaust juk stažas ir avansas kartu galioja?
- yabadabadu
- Aktyvus narys
a tu durns ar apsimeti? kadangi tingiu spelioti, taispecialiai del taves ish eiles dar karteli: ateinu i anderneta ir sakau kad man interneto nereikia, bet reikia saskaitos kad mokejau jums uz interneta ir popieriaus kad nutraukem sutarti. uz kelis popieriukus gausit 25lt. realiai tiekti interneto nereikes. manai nesutiks uz 2 popieriu ishrashyma paimti 25lt? o tada einu i parabole ir gaunu 25% nuolaida. kur kokie nors klastojimai arba uz ka cia 150lt moketi? prabole nereikalauja ishbuti kitam tinkle 2 metus. ishvis atejai ish kito tinklo ir jau 25% nuolaida...martinuxxx wrote:Nieko panasaus skaityt ismok,uz pajungima 150 lt,nes juk neimsi terminuotos sutarties 24 men ir nemokesi po 25 lt 2 metus....
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Tu tikrai biski nevisprotis,kaip tu ka gali atjungti jei nesi nieko pasijunges,be to andernete nieko tu ten nesusisnekesi,norejo pusbrolis interneta pasikeist is 40 lt/men i 80 ir neleidzia tipo reikia to zmogaus ant kurio registruotas internetas,o jis dirba nuo 6 iki 7 vakaro,o parabolej manau su Steponu susitartum ir pakeistu,taip kad ten niekas nieko neprakisines ir nedarysyabadabadu wrote:a tu durns ar apsimeti? kadangi tingiu spelioti, taispecialiai del taves ish eiles dar karteli: ateinu i anderneta ir sakau kad man interneto nereikia, bet reikia saskaitos kad mokejau jums uz interneta ir popieriaus kad nutraukem sutarti. uz kelis popieriukus gausit 25lt. realiai tiekti interneto nereikes. manai nesutiks uz 2 popieriu ishrashyma paimti 25lt? o tada einu i parabole ir gaunu 25% nuolaida. kur kokie nors klastojimai arba uz ka cia 150lt moketi? prabole nereikalauja ishbuti kitam tinkle 2 metus. ishvis atejai ish kito tinklo ir jau 25% nuolaida...martinuxxx wrote:Nieko panasaus skaityt ismok,uz pajungima 150 lt,nes juk neimsi terminuotos sutarties 24 men ir nemokesi po 25 lt 2 metus....