II-ras nauju interneto planu projekto aptarimas
- yabadabadu
- Aktyvus narys
o kokie kriterijai va siai bezobrazijai:
kaip as galiu irodyti kad atejau ish kito ISP? nes kaip dieva myliu tuoj kaimynu paprasysiu kad apsiformintu ant saves tipo atejo ish kito tiekejo ir gausiu 25% nuolaida ^^ ishbuvai 3 metus ir gauni kelis GB srauto per menesi. atejai ish kito tiekejo ir 25% nuolaida
kaip as galiu irodyti kad atejau ish kito ISP? nes kaip dieva myliu tuoj kaimynu paprasysiu kad apsiformintu ant saves tipo atejo ish kito tiekejo ir gausiu 25% nuolaida ^^ ishbuvai 3 metus ir gauni kelis GB srauto per menesi. atejai ish kito tiekejo ir 25% nuolaida
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Teisingai - juk ne durni mūsų žmonės yranitro wrote:Seip tai turi senojo tiekejo sutarty atrodo parodyt
Paprašo parodyti paskutinę buvusio tiekėjo sąsakitą ir mato pereini iš kito tiekėjo ar jau seniai ten "atsinučiavęs" su juo esi
Būtų gerai, kad jūs atsakytumėte į mano pasiūlymą temoje
http://board.parabole.lt/admin/index.ph ... d8f3788090
Kaip paskatinti konkurso dalyvius
Be jūsų verdikto aš nieko negaliu toliau daryti
Last edited by steponas on Tue Jan 22, 2008 11:42 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Taip ir dar papraso interneto paslaugu nutraukimo akto,kuriame buna parasyta pvz. 2003-02-07 sudare sutarti ir 2008-01-14 nutrauke.Abi salys pretenziju neturi nu ir fsio,gerai matos kad isbuta beveik 5 metusyabadabadu wrote:zinai kiek as tu sutarciu turiu? cia kazkoks nesusipratimas ir palikta skyle korupcijai :/nitro wrote:Seip tai turi senojo tiekejo sutarty atrodo parodyt
istiesu nusivyliau naujais planais tikejaus ko nors "ispudingesnio" dabar uz tuos pacius pinigus tas pac shhh bus kad ribota jamu irgi beveik tas pac tai kox tolkas imt ribota kad tipo geraiu veiks? .,...nebent jau atskiram man vartotojui padarysit staza gi ligtai jau 7m turim kabeline ir duosit is ribojamu planu uz 40lt kur yra kad parsiust galeciau bent 25gb
Šito nelabai matau paryškinto.M-artin wrote:Visiems Spartusis kabelinio interneto planams išlieka upload 128kbps? Nenorėtumėte 256kbps jiems padaryt?
O upload, kaip ir download MB yra apmokestinami?
Ir prie to paties noriu paklaust juk stažas ir avansas kartu galioja?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Aš jau rašiau, kad mūsų politika yra orentuota į 90% abonentų, kuriuos pilnai tenkins riboti planai - ir greičiai ten didesni, ir stabylumas bus didelis. Aišku dideliems "pūtikams" aš daug ką pakeisti negaliu dėl jau anksčiau mano išsakytų priežasčiųnice wrote:istiesu nusivyliau naujais planais tikejaus ko nors "ispudingesnio" dabar uz tuos pacius pinigus tas pac shhh bus kad ribota jamu irgi beveik tas pac tai kox tolkas imt ribota kad tipo geraiu veiks? .,...nebent jau atskiram man vartotojui padarysit staza gi ligtai jau 7m turim kabeline ir duosit is ribojamu planu uz 40lt kur yra kad parsiust galeciau bent 25gb
Gal būt verta pagalvoti apie kokį tai papildomų GB dapirkimą
Dėl Lietuvos - sujungus tinklus su NTTgalėsime sugįžti ir tikriausisi šitas pasiūlymas bus priimtas, nes per BITĘ šansų nėrastepas.b wrote:Mėgėjo-3
Dieną: Lietuva - 5120, užsienis - 512
Naktį: Lietuva - 10240, užsienis 1024
Dėl užsienio - kol nenukris užsienio srauto kaina galima tik žadėti, bet vykdyti už tokius pinigus neišeis - overbukingas bus per didelis
Reikia didinti abonentinį mokestį
- yabadabadu
- Aktyvus narys
ta linka tik adminai atidaryti galisteponas wrote:Teisingai - juk ne durni mūsų žmonės yranitro wrote:Seip tai turi senojo tiekejo sutarty atrodo parodyt
Paprašo parodyti paskutinę buvusio tiekėjo sąsakitą ir mato pereini iš kito tiekėjo ar jau seniai ten "atsinučiavęs" su juo esi
Būtų gerai, kad jūs atsakytumėte į mano pasiūlymą temoje http://board.parabole.lt/admin/index.ph ... d8f3788090
o Jus atsisvieciat kopijas tu saskaitu ir sutarciu nutraukimo ar kaip? ir kotai neteko matyti kad kas nors rasytu nutraukima :/ bet jeigu as sugalvosiu tai tikrai pateiksiu kopija be problemu juk neparasyta kad as turiu buti klientu svetimam tinkle kazkoki tai laika nueinu i anderneta ir sakau: as sumoku Jums 25lt o Jus man ishrasot saskaitai uz viena menesi ir nutraukima padarom. o realiai nereikes net interneto tiekti. manau jie sutiks. as gausiu 25% nuolaida ^^.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Pasiūlymas: O gal ribotiems planams galima būtų per mėnesį nesunaudotus MB pridėt prie kito mėnesio? Ir tie nepanaudoti MB kaupiami tarkim metus ar mažiau, o po to pasinaikina, jei neišnaudoja. Juk kas naudos, tas ir taip sunaudos, o kas ne - menkai į tai kreips dėmesio. Tiesiog gali būti taip, kad kartais išvyksti ar dar kas, o vėliau, jei turi šiek tiek sutaupęs, gali pasinaudot. Nežinau kaip su techninė to įgyvendinimo puse
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Butent atsišviečia,o kaip sakiau atsisakanat interneto yra sudaromas aktas,kuriame parasyta kada pasijungei interneta kada atsijungei,be pasirašo jame vadybininke jei neklystu ir sekretore,(bijau pameluot)Taigi,nieks tau siaip nesirasys,nes bus dokumentu klastojimas,na nebent uz 150 lt,kad padarys kad neterminuota sutartis,o už 150 lt 3 mėn laisvai iseina paraboles interneto A-1yabadabadu wrote:ta linka tik adminai atidaryti galisteponas wrote:Teisingai - juk ne durni mūsų žmonės yranitro wrote:Seip tai turi senojo tiekejo sutarty atrodo parodyt
Būtų gerai, kad jūs atsakytumėte į mano pasiūlymą temoje http://board.parabole.lt/admin/index.ph ... d8f3788090
o Jus atsisvieciat kopijas tu saskaitu ir sutarciu nutraukimo ar kaip? ir kotai neteko matyti kad kas nors rasytu nutraukima :/ bet jeigu as sugalvosiu tai tikrai pateiksiu kopija be problemu juk neparasyta kad as turiu buti klientu svetimam tinkle kazkoki tai laika nueinu i anderneta ir sakau: as sumoku Jums 25lt o Jus man ishrasot saskaitai uz viena menesi ir nutraukima padarom. o realiai nereikes net interneto tiekti. manau jie sutiks. as gausiu 25% nuolaida ^^.
pasitaisau - gal jau pataikiauyabadabadu wrote:ta linka tik adminai atidaryti gali
http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7808&start=165
Visokių spekuliacijų gal būt papuola, bet man visvien yra naudinga, jeigu kas taip mane "apgauna"yabadabadu wrote:o Jus atsisvieciat kopijas tu saskaitu ir sutarciu nutraukimo ar kaip? ir kotai neteko matyti kad kas nors rasytu nutraukima :/ bet jeigu as sugalvosiu tai tikrai pateiksiu kopija be problemu juk neparasyta kad as turiu buti klientu svetimam tinkle kazkoki tai laika nueinu i anderneta ir sakau: as sumoku Jums 25lt o Jus man ishrasot saskaitai uz viena menesi ir nutraukima padarom. o realiai nereikes net interneto tiekti. manau jie sutiks. as gausiu 25% nuolaida ^^.
Last edited by steponas on Tue Jan 22, 2008 11:53 pm, edited 1 time in total.