steponas wrote:Jei dabartinį swiča turi gavoję, tai aš tau jį gimimo dienos proga padovanoti galėsiu, nes tokie swičai tiesiu taikymu keliaus į šiukšlų dėžę
Arba mūsų kolegoms Plungėje dykai atiduoti galėsiu, kad jiems biznis "geriau" eitų, nes jie tokius atsiprašant "swičus" savo "optinimam tikle" (hebra matė) naudoja ir super greičiais interą tiekia
Ne, ne optikai aš jį turėjau omeny. Tik norėjau pasakyt, kad pas mane į namus nė nosies jiems kišt nereiks. O koks jų pralaidumas?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
martinuxxx wrote:Ej tai man irgi viena padovanokit,pravestu na 2 tai tikrai užtektų.
Tai gal hubai dar jums praeitų - kaip malkų sandėlyje nuo Kauno laikų dulkėm apaugę guli
Geraldas kaikdamas išmesti žadėjo, bet vis laiko neturi, nes sandėlyje jau vietos nėra kur daiktus nusipirkus pasidėti
Ne tiesiog as ji pasiemiau daug veliau nei issirengiau interneta, meistras sake rieks sutartis pasirasyt bet lakste kaip prisisikes ta diena tai nieko nereikejo
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
Nenustebau,draugelis,sake kad kai vedesi interneta neturejo tušinuko o ir meistriukas neturejo,tai neužrase keliu litu už detales kai vede interneta,sako tiek to
martinuxxx wrote:
Nemokejo,bet kai duoda modema tu uz ji pasirasai kad ji saugosi,ir kai nustosi naudotis paraboles paslaugomis ji grazinsi sveika ir gyva
Na tai va, tavo atveju reikėtų grąžint, o mes čia šnekėjom apie pasisavinimą visam laikui. Na bet jau nusivažiavom...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.