I-mas nauju interneto planu projekto aptarimas
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Na aš supratau, kad tolimesnių Jūsų komentarų laukti gegužės mėnesį, kada bus baigti darbai Plungėje, tad kenčiam.steponas wrote:Kad jūs matytumėt kaip aš pingus skaičiuoju ir dar 10 kartų perskaičiuoju, kad ta ptika kuo greičiau išetų ir priežąsčių dėl ko tai man taip svarbu jūs gal tik 10% nutuokiate
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Kai viską sužinosit jau gal ir nebereikalinga busnitro wrote:galetumet ir likusias 90% atskleist
Reikėtų kokiam mėnesiui susėsti kur miške pirtį ie gal tada pavyktų viską išaiškint
Einu miegoti - ryt daug darbo laukia
Jūs čia vieni sutarkit dėl konkurso sąlygų ir čia viską surašykit - įsakaitant ir kokie prizai turi būti ir kaip jie bus paskirti.
Žodžiu įsivaizduokite, kad sėdite mano kėdėj ir tėškiate visiem savo "pamokslą" - kieno geriausias bus - tam alaus tokią pat dėžę savaitgaliui pas Nataliją paliksiu.
UAB "Parabolė" direktorius
Aš nežinau kodėl optiką vedžiotį pradėjo ne nuo Telšių ir dėl manęs tegu ją veda pas jus tuoj pat, ir skiria jums po 10 mbps - man tikrai negaila. 2 metus prasėdėjau su PILDYK GPRS'u, o prireikus greičio tekdavo lėkti pas pažystamus. Ir kuo greičiau tą optiką pratemps pas mus, tuo greičiau ji bus ir Telšiuose. O dabar kalba eina apie Plungę, kur iš plungiškių šiame forume ko gero sėdžiu vienas... Tai faktas ir ugnimi svaidytis nėra prasmėsnitro wrote:cia skaudint mus butina ir girtas savo optikom? nejau nesupratai iki siol kad telsiam ta tema yra gan skaudi, daugiau pakalbesi vel ugnis isiziebs ir vel pyktis del jos busstepas.b wrote:Aš mieliau paturėčiau mėnesiuką greitesnį planą už dabartinio kainą - geresnio prizo - neįsivaizduoju. O po to - visom keturiom šviesolaidžiu į 0-5 planą. Jei 1 BG raktas 19 lt bekainuoja - pigs ir internetasM-artin wrote: Koks tau šūdvabalis šiandien įkando( jei jis kanda)? Man jau bėgti nes tuoj su yabadabadu ir nice pagąsdinsi?
Šiaip čia juokų forma buvo pasakyta, nes ketinu ją pirkti.
Per daug paskutiniu metu čia kelies.
P.S. Beje, meistras sakė, kad ir Plungėj ne visi namai greitai sulauks tos optikos, maniškis - net nežinia ar išvis sulauks. Taigi....
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aš nutuokiu del,ko galiu pasakyti tik tiek,laiku susizgribot,metai veliau - pasekmes skaudziossteponas wrote:Kad jūs matytumėt kaip aš pingus skaičiuoju ir dar 10 kartų perskaičiuoju, kad ta ptika kuo greičiau išetų ir priežąsčių dėl ko tai man taip svarbu jūs gal tik 10% nutuokiatenitro wrote:vos ne gedulas del tos optikos, yabadabu net mises zadejes uzsakyt yra
Na visu pirma del prizu tai siulyciau 2 varaintus:
1.1 Menuo nemokamo interneto + KTV
2. 1 menuo 2x geresnio plano internetui uz senojo kaina
Salygos turetu but kaip ir minejote parasyt issamia informacija kuria galetu suprasti netik siek tiek daugiau ismanantis zmogus tiek ir pirma karta prisedes prie kompiuterio zmogus. Taip pat kad suprastu ir treciokai xD
Informacija turetu but tiksli ir lengvai suprantama, planu pavadinimai patrauklus, ir kad ta informacija be jokiu papildomu koregavimu galetu drasei talpint i paraboles planu puslapi.
1.1 Menuo nemokamo interneto + KTV
2. 1 menuo 2x geresnio plano internetui uz senojo kaina
Salygos turetu but kaip ir minejote parasyt issamia informacija kuria galetu suprasti netik siek tiek daugiau ismanantis zmogus tiek ir pirma karta prisedes prie kompiuterio zmogus. Taip pat kad suprastu ir treciokai xD
Informacija turetu but tiksli ir lengvai suprantama, planu pavadinimai patrauklus, ir kad ta informacija be jokiu papildomu koregavimu galetu drasei talpint i paraboles planu puslapi.
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
- yabadabadu
- Aktyvus narys
ziurint i shviesiaja puse viena dalyka tai Stepas.B pasiule teisingai - planu pavadinimai tai galetu buti ir... nezinau kaip cia ishsireikshti. tik jo siulomi pavadinimai tai man bishki "horvedyba" kvepia tai va cia konkursas kaip juos pavadinti visai idomus butu
kas del wimax ieciu lauzhymo tai tikrai perdaug tas wimax reikalas ishpustas. imo. ash tikrai wimax nenoriu - duokit man optika i namus o toliau as jau pats per laidus ar per ora. juolabiau kad naminio wireless routerio vistiek neis atsisakyti. tiek wireless HD standartui reikes savo, naminio routerio, tiek disku masyvai wireless irgi ne per wimax. tai kam man tas wimax tada? tam kad i stadiona su laptop? cia turbut stepas juokavo - su lapto ir namie per daug. o lauke su zmonem ar su pauksciukais pashnekekit. cia ziurint kas kam arciau dushios
kas del wimax ieciu lauzhymo tai tikrai perdaug tas wimax reikalas ishpustas. imo. ash tikrai wimax nenoriu - duokit man optika i namus o toliau as jau pats per laidus ar per ora. juolabiau kad naminio wireless routerio vistiek neis atsisakyti. tiek wireless HD standartui reikes savo, naminio routerio, tiek disku masyvai wireless irgi ne per wimax. tai kam man tas wimax tada? tam kad i stadiona su laptop? cia turbut stepas juokavo - su lapto ir namie per daug. o lauke su zmonem ar su pauksciukais pashnekekit. cia ziurint kas kam arciau dushios
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Anksčiau jie ir vadinosi kitaip ir pagal savo "galingumą" atitiko maždaug teisybę:yabadabadu wrote:ziurint i shviesiaja puse viena dalyka tai Stepas.B pasiule teisingai - planu pavadinimai tai galetu buti ir...
I-4 vadinosi MAIL planas - naudojančiam tik www ir paštą
I-5 vadinosi MĖGĖJO - taupiam žmogui, kuris mėgsta dar ką nors naktimis atsisiųsti
I-1 neprisimenu, bet kažkoks tai pavadinimas lyg ir buvo
Bet, kaip matot, nepopuliarūs tarp žmonių buvo - populiarinimui reikia pastovios reklamos kaip ZEBRA'i. Kiekvienas mokinukas žino, kad zebras yra ne Afrikos gyventojas, o TEO internetas ir pats geriausias pasaulyje
Nesakykit - pasižiūrėkit kaip jaunimas dabar gyvena - be mobilkos rankoj taj jau kaip ir nepadoru į gatvę išeitiyabadabadu wrote: su lapto ir namie per daug. o lauke su zmonem ar su pauksciukais pashnekekit. cia ziurint kas kam arciau dushios
Visur, kur bebūtų, net ir per senelio laidotuves, bažnyčioje klavišus maigo
Pastoviai žaidžia arba žinutes rašinėja - nu kitaip pasakius - naujoviškai žaidžia
Mano 12 metų anūkas ar tik ne 4 senus telefonus priglobęs turi ir vis kažką su jais ten himičina
Reklama galingą poveikį turi - nė pats nepajunti kaip Švyturio alus pasidaro pasaulyje geriausias
Šitie vyrai, kurie gavo teisę užsiimti WIMAX'u, tikrai reklamai pinigų negailės. Bus kaip dabar su ZIOBRU TEO daro
Ir mums reikia daryti taip, kad ir mes iš to, kad ir svetimo papo, pačiulpti gautume
Vaikščios grait visi vaikai su delninukais ir jeigu neturės pastoviai su savim interneto - draugai kieme ar mokykloj pirštais užbadys
Pasižiūrėjau per admino panelę kas forume dedasi ir žiūriu įdomūs dalykai darosi
Keturi IP iš USA po forumo vidų slampinėja - kaip jie čia patenka niekaip nesuprantu - juk forumas uždaras ir be registracijos jie įeiti į vidų neturėtų
Aš čia visokias erezijas apie alų skleidžiu, kada tokios kautynės dėl jo reklamos vyksta, o čia pasirodo ir neprašytas svečias iš kokios nors negeros valdiškos kontoros gali paskaitinėti
Ir dar pamačiau, kad ši tema pagal postų skaičių ir pasižiūrėjimų kieki, sumušė visų forumo laikų rekordus
Net LAN'o taisyklės, kurios čia kabo nuo 2002 metų žymiai mažiau ką domino
Ir greičio matuokliai, kurie irgi keli metai jau kabo, ir tie mažiau ką domino
Tai kiek čia tų slaptų skaitytojų šią temą tada skaitė
Matyt konkurentų abonentai sužinojo apie ją ir dabar temos reitingus aktyviai kelia
- yabadabadu
- Aktyvus narys
tie su amerikietishkais IP tai per proxy kazkas sedi. kazkas kas nenori ishsiduoti ish kokio jis tinklosteponas wrote:Keturi IP iš USA po forumo vidų slampinėja - kaip jie čia patenka niekaip nesuprantu - juk forumas uždaras ir be registracijos jie įeiti į vidų neturėtų
Aš čia visokias erezijas apie alų skleidžiu, kada tokios kautynės dėl jo reklamos vyksta, o čia pasirodo ir neprašytas svečias iš kokios nors negeros valdiškos kontoros gali paskaitinėti
kas del wimax tai estai berods jau seniai ir pilnai naudoja. gal teko skaityti ar labai jie ten patenkinti? ta prasme tiek vartotojai tiek wimax tiekejai? nes ash labai skeptishkai nusiteikes wimax atzvilgiu. bet tai ash muzhikas nuo zhagres nulipes - turbut daug ko nesuprantu
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Nu kad didelė "paslaptis" iš kurio čia tinklo tie "slapti' veikėjai yra tai tikraiyabadabadu wrote:tie su amerikietishkais IP tai per proxy kazkas sedi. kazkas kas nenori ishsiduoti ish kokio jis tinklo
Jo - matyt greitai ir iš ufonautų tinklo prie forumo jungsis, kad paskaityti apie Exelinės lentelės įtaką "vėžių" gaudymui
- yabadabadu
- Aktyvus narys