I-mas nauju interneto planu projekto aptarimas
Nesakykit - nieko čia neįmanomo nėra. Jau rašiau, kad ir mes tame konkurse po NTT vėliava dalyvavom, tik špygą gavommartinuxxx wrote: belaidzio interneto netieksite ateinancius 5 metus
Oi kiek dar iečių bus sulaužyta, kol galutinai pasiduosim
Nežinau kaip ten su teismu dėl to konkurso yra - nesidomėjau, bet to WIMAX tikrai atkakliai sieksim, nes tokios sistemos turės paklausą ir maži galingumai kitu dažniu gal su laiku tokiems kaip mes ir bus leidžiami. O tada, kelių namų ar mažo mikrorajonėlio zonoje, galėsit eiti su savo laptopėliu nors ir į kaimyno kiemą su hebra kortom lošti
Kainos dabar tikriausia tokios aparatūros kandžiotusi, bet juk labai greitai viskas pinga
Last edited by steponas on Tue Jan 15, 2008 12:57 am, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Tokio konkurso, kad nebūtų prizo nesu girdėjęsnitro wrote:Alaus bus?
Tik gal dabar ne alus bus, o nemokamo interneto kuriam tai laikui duosiu, ar geresniu planu pasidžiugti kokį mėnesį duosių - kas jum geriau atrodys
Siūlykit
Be to gerbiamo yababadu alus turėjo Telšiuose lyg ir likti
Jums pritarus, reikės į Plungę gerbiamam stepui.b matyt nuvežti
Last edited by steponas on Tue Jan 15, 2008 1:00 am, edited 1 time in total.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
O Plungė ir yra mažas mikrorajonėlis (dar kelias medines lūšnas pridėjus) -todėl investicijos čia neturėtų būti labai didelėssteponas wrote:Neaskykit - nieko čia neįmanomo nėra. Jau rašiau, kad ir mes tame konkurse po NTT vėliava dalyvavom, tik špygą gavommartinuxxx wrote: belaidzio interneto netieksite ateinancius 5 metus
Oi kiek dar iečių bus sulaužyta, kol galutinai pasiduosim
Nežinau kaip ten su teismu dėl to konkurso yra - nesidomėjau, bet to WIMAX tikrai atkakliai sieksim, nes tokios sistemos turės paklausą ir maži galingumai kitu dažniu gal su laiku tokiems kaip mes ir bus leidžiami. O tada, kelių namų ar mažo mikrorajonėlio zonoje, galėsit eiti su savo laptopėliu nors ir į kaimyno kiemą su hebra kortom lošti
Kainos dabar tikriausia tokios aparatūros kandžiotusi, bet juk labai greitai viskas pinga
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Blemba konkurentų padaugėjo.steponas wrote:Tokio konkurso, kad nebūtų prizo nesu girdėjęsnitro wrote:Alaus bus?
Tik gal dabar ne alus bus, o nemokamo interneto kuriam tai laikui duosiu, ar geresniu planu pasidžiugti kokį mėnesį duosių - kas jum geriau atrodys
Siūlykit
Šiaip nemokamas internetas kuriam laikui gerai, man tai ir USB atmintinė praverstų, bet čia tik tarp kitko.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Koks tau šūdvabalis šiandien įkando( jei jis kanda)? Man jau bėgti nes tuoj su yabadabadu ir nice pagąsdinsi?martinuxxx wrote:Tai neistengi nusipirkt 1 GB -19 lt,arba jei laimetum tu pinigu kuriu nemoketum už interneta galetum panaudoti USB atmintines pirkimui...Biški mastyt pradedam....
Šiaip čia juokų forma buvo pasakyta, nes ketinu ją pirkti.
Per daug paskutiniu metu čia kelies.
Žiūriu nelabai supranti kaip viskas turėtų būti, nepaaiškinau esmėsmartinuxxx wrote:Ne kad neimanoma,tai ateinancius keleta metu bus nepaklausu
Šita paslauga būtų kaip priedas prie kabelio, juk po kelių metelių ne tik stalinį kompą turėsi, bet kaip ir aš - 2 staliniai, 2 laptopai ir dar mažai yra
Sugalvojai drožti į mokyklos stadijoną ar kur kitur su draugais pasitrinti - imi delninuką ir nešiesi savo internetą - kaip katinas kuris vaikšto vienas - ką nori tą ir darai - prie vietos nebepririštas esi, o tėvai namuose Delfi skaito
Bet jūs per jauni, kad ši legendinį multiką būtumėte matę
Aš mieliau paturėčiau mėnesiuką greitesnį planą už dabartinio kainą - geresnio prizo - neįsivaizduoju. O po to - visom keturiom šviesolaidžiu į 0-5 planą. Jei 1 BG raktas 19 lt bekainuoja - pigs ir internetasM-artin wrote:Koks tau šūdvabalis šiandien įkando( jei jis kanda)? Man jau bėgti nes tuoj su yabadabadu ir nice pagąsdinsi?martinuxxx wrote:Tai neistengi nusipirkt 1 GB -19 lt,arba jei laimetum tu pinigu kuriu nemoketum už interneta galetum panaudoti USB atmintines pirkimui...Biški mastyt pradedam....
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nieks nieko negazdina,tiesiog visalaik dejuoja tie kurie turi is ko nusipirkti tai ko jiem reikia,o tie kurie paskolas paseeme,nedejuoja ir niekam ne zodzio nesako,cia taip paprastai buna,ir ne karta pasitvirtino.M-artin wrote:Koks tau šūdvabalis šiandien įkando( jei jis kanda)? Man jau bėgti nes tuoj su yabadabadu ir nice pagąsdinsi?martinuxxx wrote:Tai neistengi nusipirkt 1 GB -19 lt,arba jei laimetum tu pinigu kuriu nemoketum už interneta galetum panaudoti USB atmintines pirkimui...Biški mastyt pradedam....
cia skaudint mus butina ir girtas savo optikom? nejau nesupratai iki siol kad telsiam ta tema yra gan skaudi, daugiau pakalbesi vel ugnis isiziebs ir vel pyktis del jos busstepas.b wrote:Aš mieliau paturėčiau mėnesiuką greitesnį planą už dabartinio kainą - geresnio prizo - neįsivaizduoju. O po to - visom keturiom šviesolaidžiu į 0-5 planą. Jei 1 BG raktas 19 lt bekainuoja - pigs ir internetasM-artin wrote:Koks tau šūdvabalis šiandien įkando( jei jis kanda)? Man jau bėgti nes tuoj su yabadabadu ir nice pagąsdinsi?martinuxxx wrote:Tai neistengi nusipirkt 1 GB -19 lt,arba jei laimetum tu pinigu kuriu nemoketum už interneta galetum panaudoti USB atmintines pirkimui...Biški mastyt pradedam....
Seip man geriausia atlygis butu optika su 10mbps lt 2mbps uzsienas 40lt kaina men iki vasaros galo na nors nuo to devinaukscio iki mano namo gal 30 metru butu xD
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
Einu ir aš 3 žmonių ieškotis, būsim 3vs.3 Taigi sakau, duokit tą nemokamą internetą kokiam tai mėnesiui ir viskas. O tu čia iš sup.... USB rakto nusivažiavai iki paskolų...martinuxxx wrote: Nieks nieko negazdina,tiesiog visalaik dejuoja tie kurie turi is ko nusipirkti tai ko jiem reikia,o tie kurie paskolas paseeme,nedejuoja ir niekam ne zodzio nesako,cia taip paprastai buna,ir ne karta pasitvirtino.