I-mas nauju interneto planu projekto aptarimas

Moderators: Leonas, steponas

Locked
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

M-artin wrote:
stepas.b wrote:Iš visų naujai siūlomų planų arčiausiai dūšios pasirodė 0-5 (pats paskutinis lentelėje. Jei taip 15 000 pakeitus į 30 000 ar daugiau - tada be jokių išlygų sakyčiau, kad Parabolėj - rojus. Pliusas jau tame, kad sunaudojus tą limitą, nereikės drebėti dėl papildomų MB kainos - bus tik apribojamas greitis.
Aš irgi iš pradžių šaukiau iš visos gerklės, kad padidintų Telšiuose rengiamus ribojamus planų greičius, bet atodo, kad per daug persišaukiau. :oops: Per paskutinius mėnesius vos prasuku 8GB, kai tuo tarpu siūloma 15GB(bet čia aišku nereikia galvoti, kad reikia mažint limitus :D ), tad mano poreikiam užtektų ir dar filmų porą galėčiau parsisiųst. :)
Taigi, kol Telšiuose įvestų optiką, kurios ne paslaptis aš labai laukiu, šitie planai būtų labai gerai ir kai žmonės vestusi internetą, reikėtų pasakyt kasininkei, kad išaiškintų klientams, kad šitokie interneto planai, naršymui internete ir naudojantis visokiais Skype per akis. :)
Tikiuosi nesumažinsit tų limitų ir tikrai geriau būtų, kad išnaudojus limitą būtų greitis sumažinimas iki 128kbps. :roll:
P.S Stepas.b pasižiūrėk kiek pats išnaudoji GB. http://statistika.parabole.lt/
Neįmanoma tame puslapyje matyti statistikos - puslapį krovė 15 min. ir atvertus praėjusio mėn statistiką parodė, kad kasdien sunaudojau po 00.00 . kaip supratau, tas tinklalapis galioja tik ribojamų planų vartotojams.
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

yabadabadu wrote:
M-artin wrote:Ar nauja Audi Lietuvoje pigiau kainuoja, negu Danijoje :)
Sorry, bet čia Stepono žodžiai. :)
yabadabadu wrote:o ka ash tau sakiau - kad eik ir pasitikrink ;) siaip tie 15Gb butu idialiai jeigu paskui ne skaiciuotu uz papildomus MB bet greiti smarkiai numazintu. prisidirbai ir kentek iki menesio galo. tada tikrai isheiciau ant to plano.
Taip, jei šitą įdiegtų, iš karto persirašau ant šito plano. :)
steponas wrote: O dėl pasiūlymo neimti pinigų, o riboti pernaudojus dieną greitį, naktį galės sau dirbti kaip ir visi - taip juk ir yra - viršijus ribojimas iki 128 kbps.
Nors ne - čia skaičiuojama visą parą - susimaišiau :oops:
Tai jau sutarta dėl 128kbps? ;)
stepas.b wrote: Neįmanoma tame puslapyje matyti statistikos - puslapį krovė 15 min. ir atvertus praėjusio mėn statistiką parodė, kad kasdien sunaudojau po 00.00 . kaip supratau, tas tinklalapis galioja tik ribojamų planų vartotojams.
Gal pas jus PLungėje dabar kokių problemų yra, šiaip turi veikti visiems planams. :roll:
Last edited by M-artin on Mon Jan 14, 2008 11:54 pm, edited 1 time in total.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

BRANGUTI yabadabadu , nemanau, kad Telšiuose - vieni mužikai :oops: :lol:
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

steponas wrote:
stepas.b wrote:P.S. O iki 30 000 ir daugiau padidinti galima atsisakius visų kitų planų su apribojimais.
Atkreipkite dėmesį - naktį MB neskaičiuojami :!:
Čia tik dienom tie 15000 MB per mėnesį prisirinks :!:
Pompuotojai naktį turėdami dvigubus greičius prisipumpins tikriausia tiek pat, kiek ir dabar - po 200000 MB/mėn., bet iš jū mokamų bus 15000 MB :!:
Tik kompus nakčiai reikės palikti įjungtus.

O dėl pasiūlymo neimti pinigų, o riboti pernaudojus dieną greitį, naktį galės sau dirbti kaip ir visi - taip juk ir yra - viršijus ribojimas iki 128 kbps.
Bet verta pagalvoti, ar neišeina kaip aš sakau :?
Valio PARABOLEI :!: :!: :!: nors galėtų mažinti iki 512, o naktį neskaičiuoti. Bet vistiek - jau esam arčiau tiesos ir realių poreikių :lol: :lol: :lol:
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

steponas wrote:O dėl pasiūlymo neimti pinigų, o riboti pernaudojus dieną greitį, naktį galės sau dirbti kaip ir visi - taip juk ir yra - viršijus ribojimas iki 128 kbps.
Bet verta pagalvoti, ar neišeina kaip aš sakau :?
tik ar nereiektu del keliu karshtakoshiu kurie anksciau ar veliau vistiek atsiras ir shauks kad jiems reikia greito o ne leto interneto uz betkokia kaina, numatyti standartine procedura, t.y. kaina uz kuria jie gali tureti pilna savo plano greiti. tai reikia irgi paskaiciuoti protingai kad paskui zmones nepradetu tuo piknaudziauti - ishnaudoja tai kas priklauso, paskui eina rasho pareishkima kad likusia dali noriu to kito varianto ir finale ishlosia labiau nei kas nors su standartiniu planu. nors ash turbut jau perdaug i prieki chia pazvelgiau :roll:

stepas.b wrote:Neįmanoma tame puslapyje matyti statistikos - puslapį krovė 15 min. ir atvertus praėjusio mėn statistiką parodė, kad kasdien sunaudojau po 00.00 . kaip supratau, tas tinklalapis galioja tik ribojamų planų vartotojams.
statistika visais laikais ilgai kraunasi kadangi kazhka jie ten skaiciuoja. ir statistika pririshta prie jusu esamo IP. todel jei esate naujas klientas arba keitesi jusu IP tai gali rodyti ir neteisybe.
stepas.b wrote:BRANGUTI yabadabadu , nemanau, kad Telšiuose - vieni mužikai :oops: :lol:
nice, kur tu esi kai taves reikia - cia mus branguciais ishvadino 8O

beje, OPTIKA I TELSIUS, OPTIKA I TELSIUS! :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

Reikia kuo skubiau patvarkyti tą http://statistika.parabole.lt . Tikrai man krauna vos ne 15 minučių ir vėjus rodo. O būtų labai gerai peržiūrėti nors 3 mėnesių statistiką ir išvesti vidurki. Tada pasirinkti planą bus labai paprasta. Ir duomenis ten reikia pateikti suprantamiau: jokių išsiūstų ar gautų tiesiog: "Jūs sunaudojote 2 arba 5 GM duomenų".

P.S. Mano IP matomas kuo puikiausiai ir aš nesu naujas vartotojas.
Last edited by stepas.b on Tue Jan 15, 2008 12:08 am, edited 1 time in total.
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

yabadabadu wrote:
stepas.b wrote:BRANGUTI yabadabadu , nemanau, kad Telšiuose - vieni mužikai :oops: :lol:
nice, kur tu esi kai taves reikia - cia mus branguciais ishvadino 8O
Šiaip tai tave po kol kas. :D
stepas.b wrote:Reikia kuo skubiau patvarkyti tą http://statistika.parabole.lt . Tikrai man krauna vos ne 15 minučių ir vėjus rodo. O būtų labai gerai peržiūrėti nors 3 mėnesių statistiką ir išvesti vidurki. Tada pasirinkti planą bus labai paprasta. Ir duomenis ten reikia pateikti suprantamiau: jokių išsiūstų ar gautų tiesiog: "Jūs sunaudojote 2 arba 5 GM duomenų".
Ten yra "įeinamas"(download) ir "išeinamas"(upload), tau reikia žiūrėti į Įeinamą(download).
Keista kodėl pas jus neveikia ta statistika. :roll:
Last edited by M-artin on Tue Jan 15, 2008 12:07 am, edited 1 time in total.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

stepas.b wrote:Reikia kuo skubiau patvarkyti tą http://statistika.parabole.lt . Tikrai man krauna vos ne 15 minučių ir vėjus rodo. O būtų labai gerai peržiūrėti nors 3 mėnesių statistiką ir išvesti vidurki. Tada pasirinkti planą bus labai paprasta. Ir duomenis ten reikia pateikti suprantamiau: jokių išsiūstų ar gautų tiesiog: "Jūs sunaudojote 2 arba 5 GM duomenų".
susigaudyti net vaikams suprantama statistika ar pasinaudoti Stepono duota excel lentele Jums per sudetinga, bet duoti patarimus kaip reikia verstis interneto tiekimu Jus skaitote save pilnai kompetetingu? :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:statistika visais laikais ilgai kraunasi kadangi kazhka jie ten skaiciuoja. ir statistika pririshta prie jusu esamo IP. todel jei esate naujas klientas arba keitesi jusu IP tai gali rodyti ir neteisybe.
Čia paprasta - isivaizduokit kiek visko reikia serveriui perknisti, kad iš viso mėnesio visų abonentų duomenų išrinktų būtent jūsų IP duomenis - kur jungėtės , kiek siuntėt, kiek parsisiuntėt ir t.t. Ir tokių užduočių jis atliek a juk ne po viena - gal kokie 3 ar 5 tos statistikos vienu metu prašo :wink:
UAB "Parabolė" direktorius
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

yabadabadu wrote:
susigaudyti net vaikams suprantama statistika ar pasinaudoti Stepono duota excel lentele Jums per sudetinga, bet duoti patarimus kaip reikia verstis interneto tiekimu Jus skaitote save pilnai kompetetingu? :D
BRANGUTI aš esu interneto vartotojas, o ne tiekėjas ir kalbu iš savo pozicijų. Iš tiekėjo pozicijų kalba mano bendravardis - Steponas. Sudėjus tuos du Steponus ir pridėjus likusius dalyvius, gauname rezultatą, vadinamą DISKUSIJA
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Kažkodėl nice nepasiima mano PM :?
Gal nežino, kad tokie yra?
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

stepas.b nesupyk,bet aš nebeiškenčiu,tu kaip su beisbolke per galwa gaves,kai kur TOTALIAI nusišneki,ir mane nervini :!:
Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

M-artin, kad ir į ką bežiūrėčiau, matau vieną rezultatą - 00.00
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:stepas.b nesupyk,bet aš nebeiškenčiu,tu kaip su beisbolke per galwa gaves,kai kur TOTALIAI nusišneki,ir mane nervini :!:
Tik nesinervinkit bereikalo dėl niekų :)
Juk žodžio laisvė pas mus yra :!:
Aš nekvailas ir išvadas darau tas kurios man yra naudingos - negaliu dykai dirbti ir nedirbsiu, iš valstybės dotacijų už interneto tiekimą juk dar nemoka :wink:

O stepas.b su savo novatoriškom mintim kraują mums gerai pravarinėja - ar ne :lol:
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

martinuxxx wrote:stepas.b nesupyk,bet aš nebeiškenčiu,tu kaip su beisbolke per galwa gaves,kai kur TOTALIAI nusišneki,ir mane nervini :!:
Nesinervink, ateitis su šviesolaidžiu tikrai bus gera :!: :lol:
Locked