Kaip ten bebūtų, vardan didesnio greičio negali nukentėti kokybė. Deja, "Kompiuteriniame Lange" taip yra. Bus mažas greitis - klientas bėgs kitur, bus didelis greitis, bet trūkinės ryšys - klientas darys tą patį, bus geras greitis ir ryšys, bet bus apribojimai - klientas ieškos kaip pigiai gauti neribotą ryšį.... Stebuklingos panacėjos nežinau ir aš, bet vienas dalykas yra tikrai akivaizdus: greitaveikos ir kokybės didinimas, yra ne periodinis, o - nuolatinis procesas. To nuoširdžiai ir linkėčiau Parabolės strategijaiKad labiau pritraukti klijentus tikriausia taip ir reikėtų daryti, nežiūrint į jokius overbukingus - kilijento reikalas kaip jis tokiu internetu naudosis [...]
Taip ne kuri Plungėje gerai žinoma firma ir daro - nakčiai atsuka visus kranus ir kiekvienas abonentas gauna galimybe naudotis visu firmos perkamu srautu - sakysim 200 abonentų naudosis 100 mbps srautu. kas vyksta tinkle aš negaliu pasakyti - mes tokio dalyko niekada nebandėme. Čia forume abonentų tarpe yra labiau už mane IT technologijose išprususių žmonių - gal pakomentuos.
I-mas nauju interneto planu projekto aptarimas
[/b]
Last edited by stepas.b on Sat Jan 12, 2008 2:32 pm, edited 1 time in total.
Buvo parašyta: Siaip patenkintas esu, gavau tai, ko norejau - uz 40LT 10mbps lietuvoje ir bent 2mbps su uzsieniu, bent jau man, sito pilnai uztenka ;] Taigi kalbama esamuoju laiku, ne "jei viskas bus geerai.... netolimoj ateity...." Apie numatomus planus pakalbėsim kai jie bus realūsM-artin wrote:Jei viskas gerai, greitai pamatysi. Atsiversk šios temos 1-ą puslapį.stepas.b wrote: Parabolės tinklalapyje nematau plano už 40 lt, su 10MB į Lietuvą ir 2MB į užsienį...
Per dideli skirtumai tarp LT (kur irgi kanuoja pinigus) ir užsienio greitaveikų. Štai pavyzdys: į Lietuvą 10MB, i užsienį - 2 MB. Padarius po 5 MB visur, sumažintos greitaveikos kaina į LT, kažkiek kompensuotų padidintos greitaveikos kainą į užsienį.M-artin wrote:Užsienio kanalas gi nemažus pinigus kainuoja ir tada Parabolė būtų priversta nemažai kelti kainas?
man asmeniskai labiau reikia lietuvos grieciu, o su uzsieniu pilnai pakaktu ir 2mb/s, visgi visus reikiamus siuo metu failus galima parsisiust linkomanija.net ar torrent.lt pagalba, o tai reiskia kad uzsienis nebe tiek mum aktualus
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
Panašios išvaizdos tinklalapius galėjai sutikti Windows 95 laikais, prie interneto jungiantis per Dial-Up Išvaizda nėra pasibaisėtina, bet viską reikia atnaujinti nors porą kartų per metusnitro wrote:Nes ten visiskai nera informacijos apie optikos planus, seip jau galetu pradet teikti info apie optikos planus, gal net pakeisti visa paraboles puslapio isvaizda, nes ji gan atgyvenusi jau
Nesakyk..... Yra YouTube, Televizijos, Remote Desktop ryšys ir daugybė kitų. Didesnis greitis į užsienį tikrai kompo nesugraušnitro wrote:man asmeniskai labiau reikia lietuvos grieciu, o su uzsieniu pilnai pakaktu ir 2mb/s, visgi visus reikiamus siuo metu failus galima parsisiust linkomanija.net ar torrent.lt pagalba, o tai reiskia kad uzsienis nebe tiek mum aktualus