yabadabadu wrote:
matai jau sutinki su 30GB. nepasiduok bent tu - as tik del jegos balanso visatoj uz parabole siandien. siaip tai prasykim 100GB uz 20lt
arba dar geriau +10MB limitas uz kiekviena zinute forume. mes su tavim norm pagyventumem ;D
Ne nu tiek niekas ir neprašo. Ir aš tikrai netikiu, kad dauguma išnaudotų tą 30GB, leecheriai eitų į savo neribojimus, o delfininkai ir tokie kaip aš į šitokį...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
M-artin wrote:Ne nu tiek niekas ir neprašo. Ir aš tikrai netikiu, kad dauguma išnaudotų tą 30GB, leecheriai eitų į savo neribojimus, o delfininkai ir tokie kaip aš į šitokį...
o as kazkaip netikiu kad daug kas isheis i tuos I planus... na jeigu ant I planu internetas tikrai bus stabilesnis tai tie kurie nusimano gal ir eis. likusieji eis kaip visi. nes nera kazkokie stebuklingi tie I planai. nebent kaip jau sakiau bus maziau apkrauti. bet jeigu nebus pakankamai su I planais tai i tuos pacius CISCO bus kabinami ir leecheriai ir tada koks tolkas?
aha, kelinta valanda mums su fura privaziuot alaus pasiimti? ir alus su uzkanda ar patiems reikes medziot varyt? kaip cia bus. labai daug neiaskumu kazkaip
yabadabadu wrote:
o as kazkaip netikiu kad daug kas isheis i tuos I planus... na jeigu ant I planu internetas tikrai bus stabilesnis tai tie kurie nusimano gal ir eis. likusieji eis kaip visi. nes nera kazkokie stebuklingi tie I planai. nebent kaip jau sakiau bus maziau apkrauti. bet jeigu nebus pakankamai su I planais tai i tuos pacius CISCO bus kabinami ir leecheriai ir tada koks tolkas?
Nu tai laigu duoda 30GB ir bus daugiau varotojų ant vieno CISCO...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Aha - rytoj aš dvi dėžes alaus paliksiu kasoje pas Natalija - gal burtu keliu ar kitokiu būdu pasidalinsit - sugalvokit patys ir man parašykit kas jo ateis pasiimti