Gera įdėja, sukurus tokia sistema nesuku bus prilipdyti ir papildomas pvz, skolininkams rodyti tik isiskolinimo pranešimą, o kitus puslapius blokuoti, nebereiketu vaikščioti "išmušinėti skolų" O kur dar informaciniai pranešimai, naujienų paskelbimas. Pirma kartą dienoje atsidarei puslapį parodomas pranešimas su svarbia informacija ir kol nepaspaudi mygtuko "Perskaičiau" į kitą puslapi neleidžiayabadabadu wrote:velgi nezinau ar siuo metu egzsituojanti technika tai gali realizuoti, bet del galimu nesusipratimu butu gerai kad ishnaudojus I planu limita interneto ryshys butu ishvis nukerpamas ir einant per vartykle visada papultumem i puslapi kur parasyta kad duomenu isuntimo limitas jua ishnaudotas. naktimis gali ir tolaiu dirbti. o diena kad netycia neprisuktu milijoniniu saskaitu. arba bent jau tokia opcija galetu buti pasirenkama regsitruojant I plana - nutraukti tiekima visai ishnaudojus limita ar tiekti toliau ir klientas pasiruoshes moketi uz papildoma duomenu kieki.
I-mas nauju interneto planu projekto aptarimas
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
Atrodo Mikrovisata tokius fintus darė, gal geriau MonteniS žinos, bet kiek pamenu žmones tai nervino - visokie pasilabinimai ir pastovūs visokie priminimai ir daug kas juos už tai pahierinoLeonas wrote: Gera įdėja, sukurus tokia sistema nesuku bus prilipdyti ir papildomas pvz, skolininkams rodyti tik isiskolinimo pranešimą, o kitus puslapius blokuoti, nebereiketu vaikščioti "išmušinėti skolų" O kur dar informaciniai pranešimai, naujienų paskelbimas. Pirma kartą dienoje atsidarei puslapį parodomas pranešimas su svarbia informacija ir kol nepaspaudi mygtuko "Perskaičiau" į kitą puslapi neleidžia
Piknaudžiauti tuo tikrai negalima
Aš geriau galvoju, kad geriau yra kaip Spliuse - palieki elektroninį paštą ir gauni į jį pranešimus.
Pas mus forume aš irgi turiu galimybę išsiūsti visiems užsiregistravusiems po emailą, net jeigu jis seniausia ir ne mūsų abonentas yra
UAB "Parabolė" direktorius
Šiaip jo užtektu parodyti vieną kartą, tik pasikeitus pranešimui jis vėl parodomasTnX wrote:Va tada tai uzknist pradetuLeonas wrote: Pirma kartą dienoje atsidarei puslapį parodomas pranešimas su svarbia informacija ir kol nepaspaudi mygtuko "Perskaičiau" į kitą puslapi neleidžia
- yabadabadu
- Aktyvus narys
2 Leonas: tas vienas zmogus ta icia ash? skundziasi kas antras bet tamsta matai tik mane? jau nekalbant apie tai kad pasak taves visi klientai idiotai ir nors jiems veikia gerai jie labiau tiki manim nei tuo ka turi realiai? gal atsigauk ka?
del to redirect: geriausia tai butu atsisakyti ir MAC autorizacijos ypach jei zhadat populiarinti planus kuriems ribotas duomenu kiekis. nes jeigu interneto nevagia tai pasibaigus trafikui uzsideti kaimyno MAC tikrai pagunda gali ishkilti tai gal vertetu pagalvoti apie kokia siuolaikishkesne autorizacijos forma :/ paprastai tai buna per borwser, tai bet kuriuo atveju ijungus kompa reiketu autorizuotis ir pamatytum kokia cia ta situacija... nors netikiu kad siai dienai kas tuo noretu uzsiimti...
del to redirect: geriausia tai butu atsisakyti ir MAC autorizacijos ypach jei zhadat populiarinti planus kuriems ribotas duomenu kiekis. nes jeigu interneto nevagia tai pasibaigus trafikui uzsideti kaimyno MAC tikrai pagunda gali ishkilti tai gal vertetu pagalvoti apie kokia siuolaikishkesne autorizacijos forma :/ paprastai tai buna per borwser, tai bet kuriuo atveju ijungus kompa reiketu autorizuotis ir pamatytum kokia cia ta situacija... nors netikiu kad siai dienai kas tuo noretu uzsiimti...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Tokia autorizacija hotspotam..... ir zinoma visokiem pppoe, kur daznai irgi mac risa.yabadabadu wrote:2 Leonas: tas vienas zmogus ta icia ash? skundziasi kas antras bet tamsta matai tik mane? jau nekalbant apie tai kad pasak taves visi klientai idiotai ir nors jiems veikia gerai jie labiau tiki manim nei tuo ka turi realiai? gal atsigauk ka?
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Va kad meganetas tokia naudoja, galima butu juoktis, taip pat kompiuterinis langas, bet nesileiskim i diskusijas apie ka tokiame forume kalbet negalima. Viskas priklauso kaip pastatytas tinklas, tavo argumentus zinau. O apie maskva jei pradejai sneket, tai gali ir apie visa pasauli, ivairuose situacijuose ivairus sprendimai.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Gal aš ištikrųjų durnas, nu bet dabar nematau kur vietinis tinklas neatitinka bent minimalių nustatytų parametrų. Man kaip durniui gali paaiškinti? Jeigu sugebesi tik atsakyti, kad "durniams neaiškinu" geriau visai nerašyk. O gal kaip sakiau su alumi atvažiuosiu pas tave ir tada paaiškinsi?yabadabadu wrote:2 Leonas: tas vienas zmogus ta icia ash? skundziasi kas antras bet tamsta matai tik mane? jau nekalbant apie tai kad pasak taves visi klientai idiotai ir nors jiems veikia gerai jie labiau tiki manim nei tuo ka turi realiai? gal atsigauk ka?
Prieš atsakydamas dar pamastyk, ką reiškia žodis "DISKUSIJA".
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
nepyk bet durnas. pats sugebetum atsakyti i tai ka parasei?Leonas wrote:Gal aš ištikrųjų durnas, nu bet dabar nematau kur vietinis tinklas neatitinka bent minimalių nustatytų parametrų. Man kaip durniui gali paaiškinti? Jeigu sugebesi tik atsakyti, kad "durniams neaiškinu" geriau visai nerašyk. O gal kaip sakiau su alumi atvažiuosiu pas tave ir tada paaiškinsi?
P.S. o Montenis rasho ir trina, rasho ir trina. paskui labai keistai atrodo kai atrasau, o originalios zinutes jau neber ^^
Tai negali paaiškinti? Aš taip pat nesugebėčiau įrodyti, kad yra blogai jeigu veikia gerai. Šitokius rašinius sugebe prirašyti, o vieną kartą argumentuotai atrašyti nesugebi, tik išsisukinėji kįtus durniais vadindamas, aišku kai kitų argumentu nebesurandi tinka ir toks argumentas .yabadabadu wrote:nepyk bet durnas. pats sugebetum atsakyti i tai ka parasei?Leonas wrote:Gal aš ištikrųjų durnas, nu bet dabar nematau kur vietinis tinklas neatitinka bent minimalių nustatytų parametrų. Man kaip durniui gali paaiškinti? Jeigu sugebesi tik atsakyti, kad "durniams neaiškinu" geriau visai nerašyk. O gal kaip sakiau su alumi atvažiuosiu pas tave ir tada paaiškinsi?
Gerbiu tave už geras įdėjas, bet nebuk toks užsispyręs žemaitis ir pripažink, kad kartais ir klysti.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
kaip imanoma ka nors irodyti jeigu jus naudojat neigimo metodika. vieni IP is litneto blogai pinginasi, kiti tai google dinaminiai pulai ir irgi netinka pinginimui. jeigu letai siuncia is kokio hp ar canon tai irgi ju kanalai kalti o ne parabole - jus viska paneigiat. tai kaip kazka cia irodysi? ash jau nusiraminau ir supratau situacija. bet tai nesitikekit kad kai man neveikia as sakysiu kad veikia. kitus gal ir itikinsit kad viskas gerai ir jie patys idiotai, man jeigu neveikia tai neveikia :/Leonas wrote:Tai negali paaiškinti? Aš taip pat nesugebėčiau įrodyti, kad yra blogai jeigu veikia gerai. Šitokius rašinius sugebe prirašyti, o vieną kartą argumentuotai atrašyti nesugebi, tik išsisukinėji kįtus durniais vadindamas, aišku kai kitų argumentu nebesurandi tinka ir toks argumentas .