net jeigu tai zvaigzdutes ant konjako butelio?M-artin wrote:Žiauriai nemėgstu žvaigždučių.
I-mas nauju interneto planu projekto aptarimas
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Paskutinį kartą bandau:
K-1 Lietuva:1536 kbps užsienis:512 kbps - 25 lt
K-2 Lietuva: 3072 kbps užsienis 1024 kbps - 45 lt
K-3 Lietuva: 5120 kbps užsienis 2560 kbps -65 lt
Visų planų upload greičiai i Lietuvą 1:1 į užsienį 1:3
Jei parabolei labai neišeitų i minusą tai būtų galima padaryti 10 % nuolaidą mokant avansu, kaip kad yra kitiem esamiem planam.
Jeigu ką,į planus kuriuos buvau pasiūlęs anksčiau nekreipkit dėmesio.
K-1 Lietuva:1536 kbps užsienis:512 kbps - 25 lt
K-2 Lietuva: 3072 kbps užsienis 1024 kbps - 45 lt
K-3 Lietuva: 5120 kbps užsienis 2560 kbps -65 lt
Visų planų upload greičiai i Lietuvą 1:1 į užsienį 1:3
Jei parabolei labai neišeitų i minusą tai būtų galima padaryti 10 % nuolaidą mokant avansu, kaip kad yra kitiem esamiem planam.
Jeigu ką,į planus kuriuos buvau pasiūlęs anksčiau nekreipkit dėmesio.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Mano žiniomis Kaune Šilainiuose mūsų buvusio tinklo namuose TEO vedžiojo optiką iki buto, bet dabar kažkodėl nustojo tai daryti ir jau nebežada to toliau darytiM-artin wrote:Įdomu, kada žada pasirodyt Zebriukas.
Matyt sužinojo, kad nebus kur to kabeliuko įkišti ...
Aišku Parabolė negali žadėti kosmosų, tam svetimų pinigų neturį, kuriuos į kairę ir į dešinę galėtų mėtyti, bet darome viską, kad atitiktume rinkos poreikius ir mūsų paslaugas žmonės pirktų
Aš visą laiką galvojau ir dabar galvoju, kad pagrindiniai paslaugų prioritetai turi būti tokie:
aukšta ryšio kokybė ir patikimumas
greitas ir patikimas servisas
prieinamos kainos
Man atrodo, kad dabar sunkiausia su ryšio kokybe ir patikimumu, nes didėjant p2p naudotojų kiekiui reikalingi kitokie srautų skirstymo būdai, orentuoti į nors biškį pritaupančius internetą vartotojus.
O tokių yra apie 90% vartotojų
Tikriausia bus ir labai nepatenkintų (o gal ir atvirkščiai), bet pabandysiu techninėmis priemonėmis, planų kainomis, paslaugos parametrų stabylumu pasiekti, kad visi bent kiek mąstantys ir pinigus skaičiuojantys vartotojai nebejaustu besaikių p2p vartotojų įtakos
Gal iš pirmo karto man ir nepavyks pakeisti planus taip, kad žmonės būtų suinteresuoti taupyti, bet su jūsų pagalbą (pastabos, komentarai ir t.t.) manau tai padarysiu
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Kažkaip aplinkui šnekat, gal konkrečiau galėtumėt? Kodėl mes galim likti nepatenkinti ir t.t?steponas wrote: Tikriausia bus ir labai nepatenkintų (o gal ir atvirkščiai), bet pabandysiu techninėmis priemonėmis, planų kainomis, paslaugos parametrų stabylumu pasiekti, kad visi bent kiek mąstantys ir pinigus skaičiuojantys vartotojai nebejaustu besaikių p2p vartotojų įtakos
Gal iš pirmo karto man ir nepavyks pakeisti planus taip, kad žmonės būtų suinteresuoti taupyti, bet su jūsų pagalbą (pastabos, komentarai ir t.t.) manau tai padarysiu
martinuxxx wrote: Tai kam alaus dvi dėžės atiteko ?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Nauji planai yra jau sudaryti ir seni biškį pakoreguoti - pakeistos ribojimų sąlygos.martinuxxx wrote:Tai kam alaus dvi dėžės atiteko ?
Atidaviau paskaičiuoti kiek tai kainuos ir galima ko nors iš to tikėtis ir tikriausiai jau rytoj bus galima bent preliminarius paskelbti čia forume.
Po jūsų kritikos nuspręsiu galutinai ką išmesti, o ką palikti ir tada pasimatys ir kam alus atiteko
Bet kuriuo atvejų alu atsiims tas, kas atspėjo ar bent arčiausiai tiesos buvo
Pakentėkit - kai pamatysit naujus planau manau ir aiškint nebereikėsM-artin wrote:Kažkaip aplinkui šnekat, gal konkrečiau galėtumėt? Kodėl mes galim likti nepatenkinti ir t.t?
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys