ok. iki sekancio pirmadienio as stengsiuosi ish paskutiniu tyleti ir nekritikuoti paraboles. bet jeigu sekanti pirmadieni kai su CISCO jau turetu buti baigta o situacija bus nepasikeitusi vel lauksiu naujo termino is p.Stepono kada ryshys pageres.
dekui uz ishsamu atsakyma.
martinuxxx wrote:
Taip,is tikruju,kokia teise jus turi man aiskint kad as per daug naudojuos internetu?Gi parasyta - Be jokiu APRIBOJIMU!Tai ko cia rekiat kad kazkas negerai investuokit pinigus i aparatura tada viskas bus gerai,o ne kaip LR seimas sau i kisenes kraukites.
Nejuokink gerai ? "ne kaip LR seimas sau i kisenes kraukites" mumis islaiko is KABELINES pinigu ir dar sako nesikraukit sau i kisenes pinigu ismusu jokios naudos supranti?!
is Kabelines islaiko todel kad telsiu interneto pelna kiso plungei,o jei butu nekise butu jau nezinia kiek CISCO stoveje telsiuose.
na cia ziuriu kalbos tokios rimtos lyg visi dirbtu pas Stepona buhalteriais .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
M-artin wrote:Nu ir gerai, dėkit limitus 20 ar 50GB ir viskas. Nieko blogo tame nematau.
kiekio limitai gi nieko negelbes tu kurie tik delfi varto .kol jie savo atsisiurbs visvien mes busim be greiciu .reikia daryt taip kad jie neitakotu kitu vartotoju ir visa problema , o tada kiek nori jie tiek tesiurbia nors ir mano dali kurios as neisnaudoju .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
Gaila, kad neprirašiau su sąlyga, jei tai padės turėtį stabilų ir kokybišką internetą, kaip parašyta ant lankstinuko. Bet kaip matome Steponas rado kitą alternatyvą, tikiuosi ji pasiteisins.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Greit suzinosim savaite tai nedidelis laiko tarpas,su salyga jei po to viskas veiktu idealiai.Ir dar kad mane perkels tai 100 %,ta progra noreciau paklausti ar keisis mano IP,jei taip tai reikia kai ka nuveikti
biski pastebejau kad daug kalbu bet kaip visad mazai darbu
asmeniskai as esu vienas is tu jusu vadinamu "Putiku, pumpuotoju" kaip ten ir tikrai nesutikciau kad limitas butu 20 GB per menesi dienai tai jo, ir seip arba darykit ka arba patylekit