Pakalbekim apie ateiti
- yabadabadu
- Aktyvus narys
tai cia viskas per martinuxxx. turbut reikes eiti ir akmenim uzmetyti kaip viduramziaisM-artin wrote:Man 13%.yabadabadu wrote:Ping statistics for 64.233.161.83:
Packets: Sent = 309, Received = 277, Lost = 32 (11% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 152ms, Maximum = 490ms, Average = 292ms
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ką aš galiu atsakyti? ne aš tokius dalykus prendžių... Nors... pastoviai šaukiant, kad viskas pirmiausiai į Plungę drysčiau suabejoti: normalų FTP pirmieji gavot, optika magistralėse pirmieji, CISCO pirmieji kurio Plungė net nematė, dabar Plungėje stovi tik 2 3com, vienas iš jų atveštas iš telšių... Taip kad Plungėje kurkas prastesnė situacija...nitro wrote:leonas dbr palauks kol kas kitas parasys ka nors ir neatsakys, taip pat kaip mano klausima sioje temoje del optikos plungeje ir telsiuose
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Mes gavom iš Kauno senąjį FTP serverį, kai tuo tarpu Kaune buvo nupirktas naujas. Kai Steponas pardavė Parabolę jums atiteko beveik naujas serveriukas iš Kauno. O kaip Skaitmeninė TV, lojalumo programa, internetinis radijas, informacinis kanalas?Leonas wrote:Ką aš galiu atsakyti? ne aš tokius dalykus prendžių... Nors... pastoviai šaukiant, kad viskas pirmiausiai į Plungę drysčiau suabejoti: normalų FTP pirmieji gavot, optika magistralėse pirmieji, CISCO pirmieji kurio Plungė net nematė, dabar Plungėje stovi tik 2 3com, vienas iš jų atveštas iš telšių... Taip kad Plungėje kurkas prastesnė situacija...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Patys pradėjot kreip temą, kad veikia blogai, mes pasiūlėm kaip pagerinti situacija, bet visi prieš Nebesuprantu jūsų.
Galima (IR BUS PAGERINTA) kitais budais, bet tai kainuoja DAUG brangiau, kas dar labiau atitolina optika telšiuose...
Dabar turbut Steponas nespeja skaityti tiek prirašytu postų ir galvoja "nieko nebus su tais telšiais, reikia juos parduoti andernetui, tada galės jie staugti kaip vilkai miške ir parabolę prisimins tik kaip gerą sapną"
(čia juokas, jeigu kas nesuprato)
Galima (IR BUS PAGERINTA) kitais budais, bet tai kainuoja DAUG brangiau, kas dar labiau atitolina optika telšiuose...
Dabar turbut Steponas nespeja skaityti tiek prirašytu postų ir galvoja "nieko nebus su tais telšiais, reikia juos parduoti andernetui, tada galės jie staugti kaip vilkai miške ir parabolę prisimins tik kaip gerą sapną"
(čia juokas, jeigu kas nesuprato)
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Steponai maziau imkit i sirdi as nekreipiu demesio i tokius dalykussteponas wrote:Žiūriu labai rimtą klausimą iškėliau
Atsiprašau martinuxxx jeigu jo įvaizdis dėl tokio mano nevykusio pavyzdžio nukentėjo
man 15 % lost su paleista p2pyabadabadu wrote:2 Leonas: o i mano klausima gal irgi teiksites atsakyti?
2 martinuxxx: pamatuok pinga ish saves kai p2p paleista irgi. itariu akd bus geresnis nei mano ar M-artin.
Last edited by martinuxxx on Sun Jan 06, 2008 10:21 pm, edited 1 time in total.
- martinuxxx
- Aktyvus narys