Internetas Telsiuose
- martinuxxx
- Aktyvus narys
atsifutbolink nuo manes,nepatinka neskaityk,nuostolingas as ar ne ne tau zinoti,zinau tik tiek,kad cia yra tokiu kurie per menesi po 0.5 TB pravaro,tik niekam garsiai nesako,nu ir kas kad tu zinai kad as siunciuos tai nieko nekeicia!Taigi jei reiks ir rasysiu,nors dabar neberasysiu turbut,bet vistiek nervina kai kad ir pora valandu internetas vos zeme velkas...
2007-12-29 Internetas eina tikrai puikiai, 350 kB/s
2007-12-29 Internetas eina tikrai puikiai, 350 kB/s
nezinau kur taip gerai eina .pas mane Kauno gve dabar is 1200 vos 300 ispaudzia . ir toks jau nestabilus kad nezinau ...
2007.12.30.. 14:50 . ir nezinau kodel visi meistrai tyli juk senai jau rasinejam ?
2007.12.30.. 14:50 . ir nezinau kodel visi meistrai tyli juk senai jau rasinejam ?
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
Yra dabar tam naujas žmogus. Liepiau nusipirkti įrangą ir pradėti tokius faktus rimtai tikrinti. Ir aš noriu žinoti kiek čia tame tiesos yra ir jeigu kas, kame čia šaknys yrama43 wrote:nezinau kur taip gerai eina .pas mane Kauno gve dabar is 1200 vos 300 ispaudzia . ir toks jau nestabilus kad nezinau ...
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nueik pas kasininkę, ta moteriškė visada optimistiškai nuteikia. (joke) Man greitis, kaip ir normalus, puslapiai vartos normaliai, negeiminu, tad dėl pingų nieko pasakyt negaliu. Tik va atėjus 00:00 ~1h reikia laukt kol persijungia greičiai, nes iki tol jie būna 2x mažesnis, vietoj to, kad būtų didesni, bet po to susitvarko.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Gryna teisybe.M-artin wrote:Nueik pas kasininkę, ta moteriškė visada optimistiškai nuteikia. (joke) Man greitis, kaip ir normalus, puslapiai vartos normaliai, negeiminu, tad dėl pingų nieko pasakyt negaliu. Tik va atėjus 00:00 ~1h reikia laukt kol persijungia greičiai, nes iki tol jie būna 2x mažesnis, vietoj to, kad būtų didesni, bet po to susitvarko.
Problema žinoma, tik dėl nedarbo dienų sunku ja greitai išspręsti._LArX_ wrote:Mane jau praded UZPISTI wisx atsibodo vartoti ta zodi "uzkniso". Bled kiekviena diena laukiu po 24:00 kad galeciau pazaisti ne vistiek dar labiau pinga. Diena tas pats tai kam as moku uz ta interneta ir dar toki kelia velkuos kad uz ji galeciau sumoket
Visiems greičiai padvigubinami lygiai 00:00, nepadidėjimas susijęs su kitomis problemomis.Tik va atėjus 00:00 ~1h reikia laukt kol persijungia greičiai, nes iki tol jie būna 2x mažesnis, vietoj to, kad būtų didesni, bet po to susitvarko
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.