Internetas Telsiuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

atsifutbolink nuo manes,nepatinka neskaityk,nuostolingas as ar ne ne tau zinoti,zinau tik tiek,kad cia yra tokiu kurie per menesi po 0.5 TB pravaro,tik niekam garsiai nesako,nu ir kas kad tu zinai kad as siunciuos tai nieko nekeicia!Taigi jei reiks ir rasysiu,nors dabar neberasysiu turbut,bet vistiek nervina kai kad ir pora valandu internetas vos zeme velkas...

2007-12-29 Internetas eina tikrai puikiai, 350 kB/s
Image
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

p.Steponai norejau paklausti ar beveikia ta sistema kaip pasigauni virusa atjungia interneta ir kaip nusiskanuoji paskambini ir vel pajungia ? :roll:
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

nezinau kur taip gerai eina .pas mane Kauno gve dabar is 1200 vos 300 ispaudzia . ir toks jau nestabilus kad nezinau ...
2007.12.30.. 14:50 . ir nezinau kodel visi meistrai tyli juk senai jau rasinejam ?
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

_LArX_ wrote:p.Steponai norejau paklausti ar beveikia ta sistema kaip pasigauni virusa atjungia interneta ir kaip nusiskanuoji paskambini ir vel pajungia ? :roll:
Turi veikti, niekas neišjunginėjo :?
UAB "Parabolė" direktorius
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma43 wrote:nezinau kur taip gerai eina .pas mane Kauno gve dabar is 1200 vos 300 ispaudzia . ir toks jau nestabilus kad nezinau ...
2007.12.30.. 14:50 . ir nezinau kodel visi meistrai tyli juk senai jau rasinejam ?
Yra dabar tam naujas žmogus. Liepiau nusipirkti įrangą ir pradėti tokius faktus rimtai tikrinti. Ir aš noriu žinoti kiek čia tame tiesos yra ir jeigu kas, kame čia šaknys yra :?
UAB "Parabolė" direktorius
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

As irgi seniai bemaciau gerai veikanty interneta :? Siuncia neblogai bet biski pingina
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Pasakysiu trumpai,piko metu nuo 19 iki 23 valandos buna prastas internetas ~150-100 kB/s ir po to nuo 00:00 iki 01:30 mazdaug tada irgi buna 200-250 kB/s o turetu but 600 kB/s
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

pas save problemu nematau viskas veikia gerai tik uzsienis pastebejau labai letas norejau skype nauja versija parsisiust tai 10kB/s tesiunte :? tikejaus bent 30kB/s o seip lietuvoi problemu nera diena siuncia ~200kB/s nakti ~350kB/s
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Mane jau praded UZPISTI wisx atsibodo vartoti ta zodi "uzkniso". Bled kiekviena diena laukiu po 24:00 kad galeciau pazaisti ne vistiek dar labiau pinga. Diena tas pats tai kam as moku uz ta interneta ir dar toki kelia velkuos kad uz ji galeciau sumoket
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Nueik pas kasininkę, ta moteriškė visada optimistiškai nuteikia. :D (joke) Man greitis, kaip ir normalus, puslapiai vartos normaliai, negeiminu, tad dėl pingų nieko pasakyt negaliu. Tik va atėjus 00:00 ~1h reikia laukt kol persijungia greičiai, nes iki tol jie būna 2x mažesnis, vietoj to, kad būtų didesni, bet po to susitvarko. :)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

man nereikia laukt 8) po 12:10 veliausiai as pamatau dvigubus greicius 8)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

M-artin wrote:Nueik pas kasininkę, ta moteriškė visada optimistiškai nuteikia. :D (joke) Man greitis, kaip ir normalus, puslapiai vartos normaliai, negeiminu, tad dėl pingų nieko pasakyt negaliu. Tik va atėjus 00:00 ~1h reikia laukt kol persijungia greičiai, nes iki tol jie būna 2x mažesnis, vietoj to, kad būtų didesni, bet po to susitvarko. :)
Gryna teisybe.
Image
Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

_LArX_ wrote:Mane jau praded UZPISTI wisx atsibodo vartoti ta zodi "uzkniso". Bled kiekviena diena laukiu po 24:00 kad galeciau pazaisti ne vistiek dar labiau pinga. Diena tas pats tai kam as moku uz ta interneta ir dar toki kelia velkuos kad uz ji galeciau sumoket
Problema žinoma, tik dėl nedarbo dienų sunku ja greitai išspręsti.
Tik va atėjus 00:00 ~1h reikia laukt kol persijungia greičiai, nes iki tol jie būna 2x mažesnis, vietoj to, kad būtų didesni, bet po to susitvarko
Visiems greičiai padvigubinami lygiai 00:00, nepadidėjimas susijęs su kitomis problemomis.
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Ir man irgi sumazeja greitis o ne x2 :?
Tai kodel Leonas netvarkot jai zinot kad blogai?!
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Leonas wrote: Visiems greičiai padvigubinami lygiai 00:00, nepadidėjimas susijęs su kitomis problemomis.
Traffico trūkumas?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Locked