Kaip dalintis privaciais failais per Bittorent protokola

Moderators: Leonas, steponas

M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Bet, Leonai, pats sau prieštarauji, jei tokių dalyvių forume nėra, tai kam iš viso rašyti tokius išvedžiojimus, geriau būkim biedni bet teisingi... :)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

MonteniS wrote:Man kazkaip atrodo, kad tau truputeli negera. Nezinau aplamai kokiu budu tu valdzia itikinai del to savo torrent trackerio, bet dar pasidomesiu. Internetu naudojuos jau apie 10 metu, ir teko tikrai tureti prastesni uploada nei tamsta dabar turite, kazkodel tai netrugde. Turedamas laiko praziuresiu tavo postus ir dar jei rasiu tokiu ishsishokimu kaip sitame, bus atitinkamai reaguota. Geros dienos.
ir su tuo prastesniu uploadu uzkraudavote 100MB failus per narshykle? ;D anukams kai pasakosit gal ir patikes. as ne ;D
del reagavimo tai ishvis super - atbega i svetima tema o paskui bega skustis kai per nosi gavo ;D jau nekalbant apie tai kad nesuprantu ka tamsta isvis cia veiki kai forumas skirtas paraboles klientams o vaiskto visokie tipeliai is mikrovisatos :/
Leonas wrote:Monteni jeigu dar nesupratai kai kuriems preistarauti negalima, turi nuleisti galva ir sakyti "taip, taip jus visikai teisus". Bandyma isakyti kitokia nuomone reiskia asmenini izedima, o jeigu ka nors pasakai juokais ar perkeltine prame tai visiskai nesupranta.
Sitas postas sirtas tiems kuriems atitinka sitas aprasimas, bet tikiuose tokiu dalyviu siame forume nera.
tiesiog nereikia nieko sakyti. jeigu man kazkoks ta viariantas nepriimtinas as i tai nereaguoju. kai parase apie talpink.lt ar labai aiskiai parasiau kodel man tai netinka. bet jam kazkodel tai dar prireike ir toliau diskutuoti nesvarbu kad neteisus. noreciau as pamatyti kaip jis 200 nuotrauku po viena uploadina i talpink.lt arba kaip tas nuotraukas suspaudus i viena faila bando uzuploadinti 100MB faila i talpink.lt su 128kbs. tai tiesiog nerealu su paraboles up. jau nekalbant apie tai kad didesnio nei 100MB talpink.lt net neleidzia o uz 15 dienu ir isvis ishtrins ta faila. kai mano aprasytu metodu galite uploadinti neribota kieki ir jis gyvuos neribota laika. galu gale torente visada gali pasirinkti ka siustis ko ne. o kai ne kaikurie nesupranta ir vistiek kisha savo diletantishka nuomone kaip tamsta ar montenis tai gaunat ko nusipelnet. pasilaikykit savo nuomone prie saves ir neteks paskui verkti Steponui ant peties koks as blogas ;D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

Jeigu nepastebejai as rasiau, kad "tikiusi" kaip yra is tikruju nezinau.
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Leonas wrote:Jeigu nepastebejai as rasiau, kad "tikiusi" kaip yra is tikruju nezinau.
Puikiai supratom, kam tai buvo skirta. :)
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

Leonas wrote:Jeigu nepastebejai as rasiau, kad "tikiusi" kaip yra is tikruju nezinau.
visas sita priespriesa susidare kiek dabar matau is vienos puses tie kuriems reikes uzpakalius daugiau pajudint jei tai bus padaryta is kitos abonentai . o kai kurie ,kur perkeltinem prasmem megsta rasyt tai tik gal specialiai pila benzina i ugni kad taip ta diskusija suzlugdyt .atleiskit bet man skaitinejant cia susidare tokia nuomone .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

kadangi tema jau taip ar taip nudergta tai i telsiu ftp patalpinau nuobuodoka filmuka apie talpinima i talpink.lt ;D

ftp://ftp.telsiai.parabole.lt/incoming/ ... ink.lt.avi

gero ziurejimo ;)
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Čia mes turėjom suprast, kad tau būna timed out?
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

as tai supratau kiek naudos is tokio talpink .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

M-artin wrote:Čia mes turėjom suprast, kad tau būna timed out?
tai pats pabandyk uzkrauti 60MB faila i ta talpink.lt ir pranesk apie rezultatus ;)
bonzy
Narys
Narys

Post by bonzy »

Aciu uz aprasyma. Net neisivaizdavau, kad su utorrent klientu galima tokius dalykus pasidaryt :roll: . Pats sedziu mikrovisatoj, nesenai prireike grupei zmoniu pasharinti 3.9 GB fylma ir 500mb nuotrauku is tuselio, labai praverte sitas dalykelis. Tikrai patogiau nei kurnors kelti. Tuo labiau, kad tokio dydzio failus nelabai kur ir sukelsi :)

O seip yaba... maziau parinkis, manau daznai vertetu pasilaikyti savo nuomone sau. Geriau kai kuriais atvejais patyleti, neizeidineti kitu. Ta tavo savybe labiausiai nervina, todel kai kurie ir uzsiplieskia.
bonzy
Narys
Narys

Post by bonzy »

MonteniS wrote:Sudejai ir rami galva o dabar, ar tavo pc ijungtas ar ne , ar ten tas kas parsisiunte dar seedina - nezinia, nejau tavo tas fotkes siuncias simtas zmoniu (kad butu peeru) :lol: Tikrai neefektyvu, ypach zinant kad is taves jas siusis tikrai ne viena karta.
taigi siuo budu pas mane pakuriamas trackeris. Peerai visi, kas pas save i bittorent clienta isitrauke mano torrent'a( kad pajausti skirtuma uztenka ir keliu peeru, nebutina simto :roll: ). Kas del efektyvumo, tai jo, siusis is manes maziausiai viena karta, bet tai koks skirtumas, netrugdo man, tegu siuncias.
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

yabadabadu wrote: tai pats pabandyk uzkrauti 60MB faila i ta talpink.lt ir pranesk apie rezultatus ;)
Pradedu smarkiai abejot ar gauni pilnai kokybiškas paslaugas iš Parabolės pusės... :D
Štai kentėjau visą valandą sukandęs dantis, kad išvysčiau tokį rezultatą:
Image
http://www.talpink.lt/files/286695
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

M-artin wrote:Pradedu smarkiai abejot ar gauni pilnai kokybiškas paslaugas iš Parabolės pusės... :D
Štai kentėjau visą valandą sukandęs dantis, kad išvysčiau tokį rezultatą:
Image
http://www.talpink.lt/files/286695
WOW! ;) galiu tik pavydeti kanalo stabilumui ;) man buna problemu ir keliu MB faila ikelti. ir taip - seniai sakiau kad ash gaunu sh palyginus su kitais po to ketvirtadieninio cisco perkrovimo. bet tai prireike keliu savaiciu kol tuo buvo patiketa ir imtasi priemoniu. dabar dar ne vienos savaites reikia viska suderinti ir baigti spresti tas problemas. tikekimes greit ir as taip galesiu ;)

ir netgi tuo atveju 100MB tai bus vos ne 2 valandos. per 2 valandas visko gali atsitikti... jau nekalbant kad ir parsisiusti tai uzims kiek tai laiko ir irgi gali buti rysio sutrikimu... ir zodziu 10MB max dar taip dalinciau gal jeigu tai nebutu kad ir nelabai privacios bet visgi asmenines nuotraukos. bet daugiau kaip 100MB nepasharinsi o ir ishtrins ta faila uz 15 dienu kai tuo tarpu sukurei torrent ir uzmirsai apie viska - jis gyvuos tol kol pats neishtrinsi ir jeigu nedalinsi .torrent prietrankom tai tie failai ishliks salyginai privatus :)

P.S. bet rysio tikrai pavyzdziu :)
P.P.S visiems kurie turi dar genialesniu variantu siulyciau sukurti savo temas tipo: "kaip dalintis failais per talpink.lt", "kaip dalintis failais uzkuriant privatu ftp serveri" ir t.t. cia bandziau pasidalinti patirtimi kaip man atrodo efektyviausiu budu siai dienai xP
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Taip aš sutinku, kad tavo geras pasiūlymas, tik va norėjau parodyt, kad man nekyla problemų keliant ir didesnius failus... :)
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

pastebejau ir as kad cia kazkas yra ne taip keliu i betkoki hostinga kazkiek suuploadina ir raso timed out retry? nu spaudziu taip tada vel uzkrauna is naujo ir pradeda uploadint :D
Post Reply