Lokalus torrent trackeris
Sia tema daugia cia nebediskutuosiu nes gauasi pokalbis "kieno slanga ilgesne" kas neatitinka sio forumo idejos. Diskusija bandysiu pratesti kitame forume su daugiau ismananciu zmoniu aisku jeigu Yabadabadu sutiks. Kas nori zinoti kur persikeliasm rasykit man i PM.
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
skirtumas toks kad keicia prasme beveik aukshtyn kojom. cia panasiai kaip Leonas kad pavare:bonzy wrote:sutrumpinau, kad nereiketu rasyti:Koks skirtumas, ka parasiau, svarbu supratai, ka turejau galvoje.yabadabadu wrote:tai butu failu dalinimas per bittorent protokola su trakerio pagalba
http://forum.lrytas.lt/topic_show.pl?bid=7;tid=131324
cia ta jo ishmananciu zmoniu diskusija kur bus... apverte mano mintis aukshtyn kojomis ar ishpleshe sakini ish konteksto ir dabar bandys ieshkoti teisybes kitu lupomis. atvirai pasakysiu - jis IDIOTAS. nes ne velnio nenusimano, ginchojasi kad apache ir pas mane sukasi tarp procesu o paskui pradeda kliedeti lrtyo forume. o be to kad jis yra idiotas jis dar ir SVOLOCHIUS. ir baninkit mane ar darykit ka norit, bet savo nuomones apie ta tipeli nepakeisiu. vien jau tas jo PM kur man rashe kad turi nepirkta IT aukstojo mokslo diploma - tipo man tai turejo padaryti ispudi ir as turejau pradeti sutikti su jo kliediesiais... ne, tikrai retas IDIOTAS...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
jeigu ir reikia imtis kokiu priemoniu tai tik priesh tokius neishmanelius kaip tu kurie su savo neishmanymu ir "lokaliais" trakeriais tik zhalos pridarot :/ ir tau tai atleistina - tu mazhametis lameris. Leonas paraboles dabuotojas kuris nesugeba iki pat shiol izhvelgti tavo trakerio gresmes. kai ash apie tai vakar parashiau jis pasake kad man viena karta akys prashviesejo. nors ash nuo pat pradziu sakiau kad vartotoju "lokalus" trakeris tik bedos atnesh o Leonas ji palaike. rezultatai netruks pasijusti ir duok dieve jeigu tu suprasi ir uzhdarysi ji. jeigu ne, tai... zodziu Leonas pats sau prieshtarauja su teiginaisi, rasho nesamones, kai argumentai ishvis baigiasi pradeda man savo diploma kishti kaip kompetencijos irodyma. o kai ir tai nepadeda nubega kita foruma kliedeti ir kas jis daugiau jei ne idiotas? o tu mazhametis lameris ir prie visko dar palikai ir shiknalaizhys. anksciau laizhei BADASS, dabar laizhai Leonui. vietoj to kad... nors ko chia ish taves tiketis mazhamecio neishmanelio...martinuxxx wrote:tokiu ižeidinejimu nepakęsiu,mes cia susirinkom ne keikti vienas kita,o kitokiais reikalais,o pries tokius kurie keikia beveik visus forumo dalyvius reiktu imtis priemoniu - kokiu manau nereikia aiskint
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Kol kas nežinau tikslai kuo tai pasibaigs, bet pradedam daryti, su sąlyga, kad nepakenks UP kanalų užimtumui ir mūsų dabar teikiamų paslaugų kokybei
Gerbiamo yabadabadu vargas įtikinėjant dėl p2p naudingumo gal ir nenuėjo veltui
Gavau aš iš jo email'u kas ir kaip čia su tuo p2p yra ir atrodo jo argumentai yra svarūs ir teisingi, už ką aš jam esu (o manau ir ir jūs esate) labai dėkingas
Su Mariumi sutarėme, kad jis pradės tai daryti ir man paskys ko reikės ir kiek tai kainuos
Visą kitą yra smulkmenos. Darysim tap, kad pasiekti kuo geresnių rezultatų iš vartotojų pusės (ne pigumo) ir ko tam reikės, tą įsigysim ir naudosim
Gerbiamo yabadabadu vargas įtikinėjant dėl p2p naudingumo gal ir nenuėjo veltui
Gavau aš iš jo email'u kas ir kaip čia su tuo p2p yra ir atrodo jo argumentai yra svarūs ir teisingi, už ką aš jam esu (o manau ir ir jūs esate) labai dėkingas
Su Mariumi sutarėme, kad jis pradės tai daryti ir man paskys ko reikės ir kiek tai kainuos
Visą kitą yra smulkmenos. Darysim tap, kad pasiekti kuo geresnių rezultatų iš vartotojų pusės (ne pigumo) ir ko tam reikės, tą įsigysim ir naudosim
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
kad dalintis failais kad ir per bittorent protokola trakeris nereikalingas. as vis dar naviai tikiu akd esant lokaliam trakeriui zmones maziau siusis ish ishoriniu trafiku ir maziau uzkishim kanalus. ypach up kanalus beseedindami del ratio... nors tik laikas parodys kaip cia ish tikruju busnatrix wrote:O tai kam mums tas trackeris, jei nelygis būt geru ir draugišku? Taigi gailėsim dalintis failais, jei vadovautis tokia logika
o del draugishkumo ir mandagumo tai ash pirmas nepradedu xP bet retai ir nusileidziu ir beje jeigu ash su kuo nors ginchijuosi tai reishkia dar tikiu kad tas zhmogus nebeviltishkas
- martinuxxx
- Aktyvus narys