Dėl interneto kokybės Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked

Kaip jūs vertinate Telšiuose mūsų teikiamų interneto paslaugų kokybę?

Labai gerai
3
8%
Gerai
11
31%
Patenkinamai
15
42%
Blogai
7
19%

Total votes: 36

M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Steponai pasižiūrėkit atidžiau jei aš tas pats žmogus kaip ir yoris, atjunkit man internetą nuo šitos minutės. :lol:
Geras lūžtu.. :lol:
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nesamone kad gali is to pacio rasyti,steponai gerai apsiziurekit,jei viena kart parase is to pacio IP tai nereiskia kad visalaik is to pacio raso.
Image
yoris
Naujokas
Naujokas

Post by yoris »

steponas wrote:
yoris wrote:Kaip matau Steponas vistiek nieko netvarko,o man tenka sedeti toliau su letu internetu.Nusivyliau jumis Steponai.Ne velnio jam nerupi interneto stabilumas bei Paraboles klientai. :?
Tai gal tamsta apsispręsite pagaliau yori - M-artin: ar jau gerai jums, ar dar vis blogai :?: :?: :?:
Juk iš to pačio IP rašote :twisted:

Aiskiai matosi,kad ponas Steponas megina issisukt nuo bet kokiu klausimu apie interneto stabiluma.Gal sakau neuzsiimkit detektyvo darbu,o vietoj to issiaiskintumet,kas ten su internetu blogai.Nes jau nusisnekat juodai.Klientai jums nerupi,vietoj to dar uzsipuolat ant ju su visokiom nesamonem.Sakykit tiesiai sviesiai,kad nieko jus netvarkot, o tik pudrinat smegenis.Toks elgesys yra apgailetinas. Nebeturiu ka bepridurti...
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

yoris wrote:
steponas wrote:
yoris wrote:Kaip matau Steponas vistiek nieko netvarko,o man tenka sedeti toliau su letu internetu.Nusivyliau jumis Steponai.Ne velnio jam nerupi interneto stabilumas bei Paraboles klientai. :?
Tai gal tamsta apsispręsite pagaliau yori - M-artin: ar jau gerai jums, ar dar vis blogai :?: :?: :?:
Juk iš to pačio IP rašote :twisted:

Aiskiai matosi,kad ponas Steponas megina issisukt nuo bet kokiu klausimu apie interneto stabiluma.Gal sakau neuzsiimkit detektyvo darbu,o vietoj to issiaiskintumet,kas ten su internetu blogai.Nes jau nusisnekat juodai.Klientai jums nerupi,vietoj to dar uzsipuolat ant ju su visokiom nesamonem.Sakykit tiesiai sviesiai,kad nieko jus netvarkot, o tik pudrinat smegenis.Toks elgesys yra apgailetinas. Nebeturiu ka bepridurti...

Gerai pavariai :D :D :D tik uz tokius nervu issiliejimus gali sulaukt baismes :D
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:nesamone kad gali is to pacio rasyti,steponai gerai apsiziurekit,jei viena kart parase is to pacio IP tai nereiskia kad visalaik is to pacio raso.
IKI 2007-09-08 trys nikai rašė iš dviejų IP;
yoris
M-artin
mantvis14
Dabar rodo, kad iš IP, kurio galas 166 rašo:
yoris - 10 praneėšimų
M-artin 3 pranešimai

O joriui patarčiau išmokti ne tik rašyti bet ir skaityti ką aš parašiau :!:
O jeigu nemokate dorai naudotis forumo galimybėmis ir nemokate pažiūrėti neskaitytus pranešimus ar biškį per sunku suprasti apie ką aš kalbu ir kaip yra su problemų sprendimu - paklausti manes asmeniškai PM. Aš kantrybės turiu ir su juom dirbsiu kaip su atsilikusiu mokiniu klasėje mokytojai dirbdavo - po pamokų :twisted:
UAB "Parabolė" direktorius
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Gerai, Steponai, jei jums rūpi kas ką rašinėja tegul būna taip.
Yoris yra mano pažįstamas, tvarkiau aš jam kompą ir tuo pačiu parodžiau Parabolės forumą ir iš jo IP vieną ar du kartus pakomentavau. Ir viskas. Na, o jei jūs kalbat apie paskutinius pranešimus apie interneto sutrikimus, galit atvažiuot pas mane į namus ir aš jums tiesiai žiūrėdamas į akis pasakysiu, kad nemeluoju.
Ir nesuprantu dabar jums geriau pasidarė ar ne? :twisted:
Jūs pagalvokit, koks aš turėčiau būti durnas jei rašyčiau, kad man viskas gerai, o paskui persiregistruoju į kitą nicką ir varau visiškai priešingai...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

M-artin wrote:Jūs pagalvokit, koks aš turėčiau būti durnas jei rašyčiau, kad man viskas gerai, o paskui persiregistruoju į kitą nicką ir varau visiškai priešingai...
Jeigu jus aš užgavau - labai atsiprašau, bet esu matęs dar keistesnių dalykų, todėl mane nestebina ir susidvejinusios asmenybės. Ačiu Dievui, kad taip nėra. O dėl problemų sprendimo - paskaitykite mano šiandien rašytus postus ir jeigu dar kas bus neaišku - rašykite ar čia , ar Pm - mielai atsakysiu.
Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

arba M-artin turi pasidares su kaimynais LAN'a ir gaunasi keli vartotojai ant vieno IP.
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Leonas wrote:arba M-artin turi pasidares su kaimynais LAN'a ir gaunasi keli vartotojai ant vieno IP.
Tegul atvažiuoja Parabolės darbuotojas Giedrius atrodo, ir patikrina. ;)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Leonas wrote:arba M-artin turi pasidares su kaimynais LAN'a ir gaunasi keli vartotojai ant vieno IP.
jo taip gali buti,bet paraboles sutartyje nera punkto kuriuo butu draudziamas interneto dalinimas.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Atsiprašau už nukrypimą nuo temos. Mes su M-artin jau išsiaiškinome kame čia šaknys yra ir karo kirvius užkasėme :D
Grįžkime prie interneto kokybės Telšiuose :?
Jei kas po mano pasisakymu dar turi ką pasakyti labai prašom, nemaišys - kuo daugiau info - tuo geriau.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:jo taip gali buti,bet paraboles sutartyje nera punkto kuriuo butu draudziamas interneto dalinimas.
O ar aš sakau, kad negali :?
Kol kas niekas nebėgioja su žirklėm ir kabelių nekarpo, bet tokie žmonės paprastai ir nereikalauja, kad jiem visiem susijungusiem į krūva kiekvienam po tiek srauto būtų, kiek plane vienam parašyta :lol:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

steponas wrote:Atsiprašau už nukrypimą nuo temos. Mes su M-artin jau išsiaiškinome kame čia šaknys yra ir karo kirvius užkasėme :D
Jo ir komentarų apie tai jau nebereikia. :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nebejuokinkit :D
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

steponas wrote:O problemos Telšiuose pradeda aiškėti. Galiu tik pasakyti, kad jos nėra neišprendžiamos ir manau, kad greitai turėčiau rasti kelius kaip tai padaryti ir interneto darbo stabylumą padidinti iki tokio lygio, kad jus to svyravomo nebepastebėtumėte.
Toliau skaityk čia http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=123573#123573
neradau ten atsakymo. nei terminu. nieko konkretaus neradau :( lenkiu galva priesh Jusu sugebejimus vadovauti - kol buvote ishvykes chia tokie ginchai vire kad baisu. gryzhot garsiai prizhadejot kad viska ishsiaishkinsit ir visi nutilom. nekvepuojam ir laukiam pasikeitimu. arba ash aklas arba sulaukem eiliniu Jusu pazhadu. Jus kaip protingas zhmogus turit suprasti kad negalima visa laika daug zmoniu maitinti vien pazhadais... suprantu kad negalite o ir nera butinumo klientams aishkinti kas netaip ir kaip tai tos problemos bus shalinamos, bet gal galima bent kiek konkreciau ko mums tiketis? ir kada. neprashau konkretaus termino bet bent jau kiek tai uzhtruks: menesi, pusmeti ar kiek?
steponas wrote:Kabelinė TV dėl greitaveikos aišku negali lenktyniauti su optiniu tinklu - tik stabylume. Todėl mes ir orentuojamės į vartotoją, kuriam internetas reikalingas ne pastoviam duomenų pompavimui per p2p, o būtų patikima ryšio priemonė eiliniams virtualiems darbams atlikti.
o Jus suprantate kad paraboles siulomi planai vilioja butent p2p vartotojus? ;D imho zmones eina ish anderneto butent del p2p ;D na ne tik del jo bet ir del stabilumo. bet nemaza dalis eina i parabole is anderneto butent del p2p. todel ir pradejau siulyti ta lokalu trakeri...

P.S.:
steponas wrote:Moku programuoti su MIDUS, jeigu kas išviso tokią programavimos kalbą žinote, ir man to pilnai pakanka - jau 13 metų ant mano parašytu programų sukasi visas Parabolės abonentų apskaitos ūkis :lol:
niekad neteko girdeti apie toki :/ tiek ash tiek paieshkos sistemos zino tik alkoholini gerima MIDUS o programavimo kalbos MIDUS nieks nera girdejas :/ dabar galvoju ar as jau Jusu shposu nebesuprantu ar chia tokia reta programavimo kalba? ;)
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Locked