Dėl interneto kokybės Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked

Kaip jūs vertinate Telšiuose mūsų teikiamų interneto paslaugų kokybę?

Labai gerai
3
8%
Gerai
11
31%
Patenkinamai
15
42%
Blogai
7
19%

Total votes: 36

M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Dabar proto ribose, bet 16:00 - 17:30, kuteno lubas traficas tikrai... Keista ar tiek pinigų reikia tai Plungei, kad nebeužtenka normaliai Telšiams trafico nupirkt... :?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

Image
nebegaliu panarsyt internete kas atsitiko? viskas isjungta net skype isjungiau
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

atsigavo vel rezultatai matuoklei geri idomu suzinot kas cia vyksta :twisted:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

nice wrote:atsigavo vel rezultatai matuoklei geri idomu suzinot kas cia vyksta :twisted:
O, nice, kiek mes vargom kai tavęs čia nebuvo...atsiversk 10psl atgal ir skaitinėk...
Tiesiog, kai vienu metu prie kompiuterio prisėda daug žmonių yra išnaudojama daug trafico... Šito trafico reikėtų papirkt daugiau ir problemos išsisprėstų, bet atrodo, kad niekas to daryt nesiruošia... :?
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

paradoksas bet man viskas ciki siandien. matomai buvo elektra dingusi telsiu serverinej ir situacija vel apsiverte aukstyn kojomis ;D
Image
tikrai seniai taip bebuvo kad 100k+ down ir 20k+ up. bet kaip matote tai imanoma netgi tomisdienomis kai kitiems ishvis netas durniuoja. o greiciausiai imanoma tik tomis dienomis - Jums durniuoja netas ir kanalas neishnaudotas tai ash gaunu viska kas priklauso ;D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

a man svarbu down 300 kB/s up nesvarbu
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

yabadabadu wrote:paradoksas bet man viskas ciki siandien. matomai buvo elektra dingusi telsiu serverinej ir situacija vel apsiverte aukstyn kojomis ;D
Image
tikrai seniai taip bebuvo kad 100k+ down ir 20k+ up. bet kaip matote tai imanoma netgi tomisdienomis kai kitiems ishvis netas durniuoja. o greiciausiai imanoma tik tomis dienomis - Jums durniuoja netas ir kanalas neishnaudotas tai ash gaunu viska kas priklauso ;D
Kitus gal ir nustebinsi, bet ne mane. Man visada tai būdavo ir yra...
Image
Aš tik kalbu, kad speedtest fiksuoja, kai traficas kemšasi ir šiaip tinklpių vartymas striginėja...o dėl p2p problemų nėra, bet jie man ne tiek svarbūs...
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

o man kaip tik P2P svarbu,kad siustu tiek kiek priklauso o kad speedtestas rodys kad ir 50 kbps tai nesvarbu.
Image
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Image

woohoo :lol: tiesiog saunu :multi:
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

M-artin wrote:Kitus gal ir nustebinsi, bet ne mane. Man visada tai būdavo ir yra...
Image
Aš tik kalbu, kad speedtest fiksuoja, kai traficas kemšasi ir šiaip tinklpių vartymas striginėja...o dėl p2p problemų nėra, bet jie man ne tiek svarbūs...
nustebinti ka cia nustebinsi su tokiais greiciais. bet bent parabole tegul pasiziurei kaip yra pas vienu ir kaip pas kitu. po to ketvirtadieninio cisco perkrovimo pas mane down iki 30kBs sunkiai kildavo ir BADASS aiskino kad cia viskas norm ir t.t. bet tau visa laika buna down kuri as tik per sventes matau prie uzkisto up... karoce ner teisybes ant sio svieto ir paraboles tinkluos ;D
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

Image

na manau kad cia yra manipuliuojama greiciais .pasidziaugem truputi kad uz ta pacia kaina gausim dvigubai daugiau ir uzteks . matosi kad sumazinta dvigubai ir down ir up . jei trafiko trukumas tai neitakotu abu po lygiai .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Traficas čia klatas, kurio niekas nesiruošia nupirkt...
Mano rezultatai beveik geri...
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

linkes pritarti kad trafiko juodai truksta nes man vel tas pats - down auksciau 30kBs nekyla. ir seipingas durniuoja jeigu M-artinui viskas chiki o kitiems ne puse nera kas priklauso :|
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

yabadabadu wrote:linkes pritarti kad trafiko juodai truksta nes man vel tas pats - down auksciau 30kBs nekyla. ir seipingas durniuoja jeigu M-artinui viskas chiki o kitiems ne puse nera kas priklauso :|
Na pas mane irgi yra buvę geriau...
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

na ka buvau uzsukes i anderneto foruma daug kas perbege i parabole is jo,todel ir trafiko pradejo trukt ir panasiai vien del to kad parejo leecheriai visi :D na ka mato andernetas kad bus bankrotas jei nesiims veiksmu todel siandien,andernetui visam nebuvo interneto,atsirado apie 19 val silpnas bet su kitais IP adresais,paziurejus kas tiekia paslaugas ismete: :!: ISP : Bite GSM & Internet services :!: taigi,kazkas i geraja puse,gal didins greicius ar dar kas nors,o tai padidintu konkurencija,ir nuo to butu geriau tik mums - vartotojams.
Image
Locked