Dėl interneto kokybės Telšiuose
O, nice, kiek mes vargom kai tavęs čia nebuvo...atsiversk 10psl atgal ir skaitinėk...nice wrote:atsigavo vel rezultatai matuoklei geri idomu suzinot kas cia vyksta
Tiesiog, kai vienu metu prie kompiuterio prisėda daug žmonių yra išnaudojama daug trafico... Šito trafico reikėtų papirkt daugiau ir problemos išsisprėstų, bet atrodo, kad niekas to daryt nesiruošia...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
paradoksas bet man viskas ciki siandien. matomai buvo elektra dingusi telsiu serverinej ir situacija vel apsiverte aukstyn kojomis ;D
tikrai seniai taip bebuvo kad 100k+ down ir 20k+ up. bet kaip matote tai imanoma netgi tomisdienomis kai kitiems ishvis netas durniuoja. o greiciausiai imanoma tik tomis dienomis - Jums durniuoja netas ir kanalas neishnaudotas tai ash gaunu viska kas priklauso ;D
tikrai seniai taip bebuvo kad 100k+ down ir 20k+ up. bet kaip matote tai imanoma netgi tomisdienomis kai kitiems ishvis netas durniuoja. o greiciausiai imanoma tik tomis dienomis - Jums durniuoja netas ir kanalas neishnaudotas tai ash gaunu viska kas priklauso ;D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Kitus gal ir nustebinsi, bet ne mane. Man visada tai būdavo ir yra...yabadabadu wrote:paradoksas bet man viskas ciki siandien. matomai buvo elektra dingusi telsiu serverinej ir situacija vel apsiverte aukstyn kojomis ;D
Aš tik kalbu, kad speedtest fiksuoja, kai traficas kemšasi ir šiaip tinklpių vartymas striginėja...o dėl p2p problemų nėra, bet jie man ne tiek svarbūs...
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
nustebinti ka cia nustebinsi su tokiais greiciais. bet bent parabole tegul pasiziurei kaip yra pas vienu ir kaip pas kitu. po to ketvirtadieninio cisco perkrovimo pas mane down iki 30kBs sunkiai kildavo ir BADASS aiskino kad cia viskas norm ir t.t. bet tau visa laika buna down kuri as tik per sventes matau prie uzkisto up... karoce ner teisybes ant sio svieto ir paraboles tinkluos ;D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
na manau kad cia yra manipuliuojama greiciais .pasidziaugem truputi kad uz ta pacia kaina gausim dvigubai daugiau ir uzteks . matosi kad sumazinta dvigubai ir down ir up . jei trafiko trukumas tai neitakotu abu po lygiai .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Na pas mane irgi yra buvę geriau...yabadabadu wrote:linkes pritarti kad trafiko juodai truksta nes man vel tas pats - down auksciau 30kBs nekyla. ir seipingas durniuoja jeigu M-artinui viskas chiki o kitiems ne puse nera kas priklauso
- martinuxxx
- Aktyvus narys
na ka buvau uzsukes i anderneto foruma daug kas perbege i parabole is jo,todel ir trafiko pradejo trukt ir panasiai vien del to kad parejo leecheriai visi na ka mato andernetas kad bus bankrotas jei nesiims veiksmu todel siandien,andernetui visam nebuvo interneto,atsirado apie 19 val silpnas bet su kitais IP adresais,paziurejus kas tiekia paslaugas ismete: ISP : Bite GSM & Internet services taigi,kazkas i geraja puse,gal didins greicius ar dar kas nors,o tai padidintu konkurencija,ir nuo to butu geriau tik mums - vartotojams.