Sveiki,vel jus trugdau del interneto problemu.Snd lapkricio 1d interneto greitis lb sokineja,kuriam laikui tampa lb letas,poto vel normalus ir taip visa laika. Gal pasakysit,kodel cia taip? Kas sykart kaltas del tokiu trigdziu? Nors ir sventes,bet butu malonu kad sia problema issprestumete.
Nes Paraboles internetas(bent jau man) siuo metu nera stabilus,o as uz stabiluma!
Sako niera. Cia 100% su CISCO arba BITE arba neuztenka trafiko arba kazkas kemsas tikrai kaip daugiau zmoniu priseda prie interneto tai juo net neapsimoka naudotis
Lyg ir trafiko truksta, bet tie "pakilimai iki lubu" buvo labai trumpi po kokia 10 min, ir kap jus tai sugebate ir uzfiksuoti?
Po 00.00 val kai padidinami greiciai taip pat pasiekiamos "lubos" bet jau apie 1.30 labai smarkiai krenta i dugna ir turetu buti pilnai dvigubi greiciai Kas palieka kompus ijungtus per nakti ta turetu pastebeti. Gal reikia greicio padvigubinima ne darbo dienomis padaryti nuo 1 val. ?
P.S. Pastebeta, kad Telsiuose paskutiniu metu (mazdaug nuo tada kai uzvire deskusija apie vietini trackeri) labai dideja srauto suvartojimas. Ar tai susije su atvesusiais orais
as nieko pries padaryti didinima nuo 1 val,o siaip trafiko gali ir daugiau nupirkt bet matyt kad neapsimoka,kadangi tie pasokimai iki lubu buna labai trumpi
Man atrodo cia viskas del atsalusiu oru visi prie pc taip kad nezinau ir kokios 10min man visa diena sokineja naktimis eina kaip reikia ir is ryto viskas gerai bet diena tai net nekalbesiu