Dėl interneto kokybės Telšiuose
- yabadabadu
- Aktyvus narys
labai suabejociau kad kas nors ka nors daro man tai 20kBS down ir 20 kBs up tai tai 130kBs down ir 30kBs up ir dar speedtestui liko per akis
mazu maziausiai sheipingas netempia visihkai. o gal ir trafiko jau juodai truksta ir tam seipingui protas vaziuoja. arba bite gryba pjauna. bet faktas kaip blynas kad stabilumo nera ir bijau jau ir nebus
mazu maziausiai sheipingas netempia visihkai. o gal ir trafiko jau juodai truksta ir tam seipingui protas vaziuoja. arba bite gryba pjauna. bet faktas kaip blynas kad stabilumo nera ir bijau jau ir nebus
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Buvau biški primiršesminduxys wrote:p. steponai jei jau padaret apkausa ar nice nuimti ban?, as jo nerandu gal galit linka duoti , o gal dar nesukuret ?
Įdėjau apklausą http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=123368#123368
UAB "Parabolė" direktorius
yabadabadu wrote:mazu maziausiai sheipingas netempia visihkai. o gal ir trafiko jau juodai truksta ir tam seipingui protas vaziuoja. arba bite gryba pjauna. bet faktas kaip blynas kad stabilumo nera ir bijau jau ir nebus
dėl saipungo aš nieko negaliu pasakyti - neturiu supratimo kaip jį tikrina
pažiūrėjau monitoringo grafikus - srautų tikrai netrūksta, dar atsarga yra. Cisco aparatai irgi dar turi atsargos ir dawn yra dar gerokai laivi
dėl Bitės dabar neturiu galimybės jų pasižiūrėti - nebeprisimenu po atostogų linko kurį BITĖ davė žiūrėti kaip dirba jų aparatėliai, o dar ir PING'ų statistikos adreso šitam kompe neberandu
bet man niekas netrukdo pradėti savo tyrima ūkiškai. Pirmiausia noriu suregistruoti tuos kam yra blogai ir tuos kam yra gerai.
Paskui pasižiūrėsiu kokia aparatūra jie naudojasi ir gal pradės kilti minčių, o gal ir į vietą pas abonentus į butus pasiėmes kokį specą atvažiuosiu pasižiūrėti - juk dar ne visai durnas esu gal ką iškasiu
O hebra tegu dirba aš jiems savo tokiais veiksmais neturėčiau pakenkti
Tad parašykit man PM kam yra gerai ir kam yra blogai ir suprantamai aprašykite kaip jūs tai patikrinate, kaip yra ir kaip buvo ir kaip turėtų būti. nepamirškite parašyti savo namų adreą - tingių paga IP'us ieškoti.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
steponas wrote: dėl saipungo aš nieko negaliu pasakyti - neturiu supratimo kaip jį tikrina
paprasykit Giedriaus kad populiariai paaiskintu - jie abu su Leonu labai vaizdziai moka tai padaryti o man kaip nezinant tinklo konfiguracijos o galu gale ir neturint patirties priziureti paraboles lygio tinklu sunku spelioti ir ieshkoti problemu. bet jeigu man priklauso 130kBs down ir 13kBs up o gaunu 20kBs down ir 20kBs up tai nera gerai. o up sugeba pakilti ir iki 30kBs - cia daugiau nei dvigubai daugiau nei priklauso. down irgi buvo uzkiles pusvalandziui nerealiai - kur siuntesi pirmi 60% 3 valandas like 40% parejo per ta psuvalandi ir dar speedtest parode kad mano down 400kbs. kiek as suprantu seipingas tuo ir turetu uzsiimti kad tokiu situaciju ishvengti. ir beje ne man vienam tas up kanalas p2p programos baisiai didelis - pratiskai dvigubai didesnis nei priklauso :/ kai kas gal tuo dziaugiasi. man tai trukumas :/
steponas wrote: pažiūrėjau monitoringo grafikus - srautų tikrai netrūksta, dar atsarga yra. Cisco aparatai irgi dar turi atsargos ir dawn yra dar gerokai laivi
aha, jeigu as is man priklausanciu 130kBs gaunu tik 20kBs tai manau ir dar kazkam yra taip pat. tai kur tas kanalas bus ishnaudotas? jeigu visiem veiktu kaip priklauso manau jo pritruktu ir smarkiai. kitas mano spejimas ir buvo kad truksta ishorinio kanalo. ir kai jo truskta pradeda durniuoti siepingas ar kuri kita vieta. cia jau jusu darbas tai ishsiaishkinti.
steponas wrote: dėl Bitės dabar neturiu galimybės jų pasižiūrėti - nebeprisimenu po atostogų linko kurį BITĖ davė žiūrėti kaip dirba jų aparatėliai, o dar ir PING'ų statistikos adreso šitam kompe neberandu
o nepazystate kokio kito kolegos kuris naudotusi bites kanalais? ar jiems nera jokiu problemu? turiu omenyj kokia siaulu ktv ar kas ish bites kanala ima.
visada prashom. tik prasyciau be pentinu. nes po pirmo ir paskutinio karto kai paraboles darbuotojai su smalinais batais pas mane apsilanke buvo proga pagaliau atsikratyti kilimines dangos, bet nesinoretu ir parketlentem atsikratytisteponas wrote: Paskui pasižiūrėsiu kokia aparatūra jie naudojasi ir gal pradės kilti minčių, o gal ir į vietą pas abonentus į butus pasiėmes kokį specą atvažiuosiu pasižiūrėti - juk dar ne visai durnas esu gal ką iškasiu
kaip jau minejo BADASS jeigu sesiju beproto daug tai pilno down ir neturesi. todel siulyciau pasiskaityti apie torrent programu nustatymus ir vietoj to kad riboti kiekvieno torrent up greiti iki 1kbs geriau susimazink sesiju skaiciu. tada ir reitingas nekentes ir down turetu uztekti.martinuxxx wrote:Yabadabadu patenkintas busi kai steponas savo kalbas darbais pavers?Na ir man butu nieko kai 300 kB/s downloadintu ir uploadintusi kad ir tie patys 15 kB/s ir down del to ne trupucio nemazetu
o Jusm teko ji gerti ar tik girdejot? ir berods Antans i politika pasidave ir bravora uzdare :/steponas wrote:Bus gerai ir AntanoM-artin wrote:Tai, Steponai, kokį alų labiausiai mėgstat? Reikia ruoštis sutiktuvėm.
Last edited by yabadabadu on Tue Oct 30, 2007 11:49 pm, edited 1 time in total.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Taigi jei grįžtant prie temos. Uploadint utorrent programa ~15kB/s ir atlikus matavimus speedtest.net gaunamas šitoks rezultatas:
Pradėjus realiai siųst per p2p, download šiek tiek užslopina up ir gaunamas toks rezultatas:
Atrodo lyg ir normaliai, ką jūs manote?
Turbūt užsikemša down kanalas ar koks velnias, nes vietoj naktinių 2x greičių gaunu 2x mažesnius , nors prieš 10min viskas gerai buvo. Pabrėžiu naktinius greičius matavau išjungęs u-torrent.:
Po velnių einu miegot nesigilinęs čia...
Pradėjus realiai siųst per p2p, download šiek tiek užslopina up ir gaunamas toks rezultatas:
Atrodo lyg ir normaliai, ką jūs manote?
Turbūt užsikemša down kanalas ar koks velnias, nes vietoj naktinių 2x greičių gaunu 2x mažesnius , nors prieš 10min viskas gerai buvo. Pabrėžiu naktinius greičius matavau išjungęs u-torrent.:
Po velnių einu miegot nesigilinęs čia...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys