Dėl interneto kokybės Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked

Kaip jūs vertinate Telšiuose mūsų teikiamų interneto paslaugų kokybę?

Labai gerai
3
8%
Gerai
11
31%
Patenkinamai
15
42%
Blogai
7
19%

Total votes: 36

steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

M-artin wrote:Tai kas? :D
Ot nesakysiu. Jei ne girtas rašė - pats žino, nors man vienodai piešia - jei žmogui tap norisi - tegu :wink:
UAB "Parabolė" direktorius
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

steponas wrote:
M-artin wrote:Tai kas? :D
Ot nesakysiu. Jei ne girtas rašė - pats žino, nors man vienodai piešia - jei žmogui tap norisi - tegu :wink:
O man patinka žaist. :)
_LArX_ |yoris|M-artin|martinuxxx|Leonas|BADASS|natrix|nitro| atrodo pagrindiniai dalyviai, tad kuris? :P
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

M-artin wrote:O man patinka žaist. :)
_LArX_ |yoris|M-artin|martinuxxx|Leonas|BADASS|natrix|nitro| atrodo pagrindiniai dalyviai, tad kuris? :P
larx plunge
m-artin ir matinuxx tikiuosi cia ne tas pats? ;D
leonas ir badass paraboles darbuotojai.
lieka yoris, natrix, nitro...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

yabadabadu wrote: larx plunge
m-artin ir matinuxx tikiuosi cia ne tas pats? ;D
leonas ir badass paraboles darbuotojai.
lieka yoris, natrix, nitro...
Na, kad _Larx_ Telšiai man atrodo. :roll:
O mes panašūs su martinuxxx? :D
Dėl yoris abejoju, kad jis galėtų... :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

na ka galiu pasakyti tikrai ne m-artin ne as ne yoris ,toliau Leonas badass negaletu nes paraboles darbuotojai tai belieka tik keletas
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

o kodel abu martinai uz save ir uz yoris garantuoja? jus gal draugai esat ir viens ish kito kompo rasinejat? tada aisku kodel jus kaip vienas galit pasirodyt. net jeigu tik karteli kita bet pasinaudojot draugo/kaimyno kompu kad i parabole parasyt tai jau phpbb ir raportuoja kad tie patys ip buvo...
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

galiu pasakyt tik viena,musu visu nickai yra ant skirtingu IP taigi...
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

yabadabadu wrote:o kodel abu martinai uz save ir uz yoris garantuoja? jus gal draugai esat ir viens ish kito kompo rasinejat? tada aisku kodel jus kaip vienas galit pasirodyt. net jeigu tik karteli kita bet pasinaudojot draugo/kaimyno kompu kad i parabole parasyt tai jau phpbb ir raportuoja kad tie patys ip buvo...
Martynas o ne Martinas... :D
Na yoris paprastas žmogelis atrodo, nemanau, kad jis galėtų čia apsimetinėti...
Natrix ir nitro labai panašu. :P
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

natrix ir nitro man irgi atrodo kad negaletu..
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

bet tai p.Stepono sugebejimai nukreipti tema nuo jam nepalankiu temu tai nerealus :) nesakau kad Steponas meluoja, bet dabar visi suintriguoti ir kreivai ziuri viens i kita ir neberupi internetas rupi kas cia toks divveidis :D
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

yabadabadu wrote:bet tai p.Stepono sugebejimai nukreipti tema nuo jam nepalankiu temu tai nerealus :) nesakau kad Steponas meluoja, bet dabar visi suintriguoti ir kreivai ziuri viens i kita ir neberupi internetas rupi kas cia toks divveidis :D
Bet nesakyk, kad ir tavęs nesudomino. :D
Iš tikrųjų, kai šiandien buvo dingusi elektra porai sekundžių ~16:27h, upload daugiau 15kB/s nebepakilo, įdomu ar to užteko, kad persikrautų Parabolės įranga... :roll: Arba aš iš neturėjimo ką veikt jau važiuoju į lankas... :lol:
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Ot velnias... Sakau ko žagsėjau taip šiandie :D Pasirodo apkalbėjot juodai. Ir net vienas iš pagrindinių įtariamųjų likau... Atsakingai pareiškiu: gal mano paties nuomonės ir galėjo nesutapt, bet aš čia visad būnu tik natrix .
Ponas Steponai, gelbėkit mane nuo laužo - patvirtinkit, jog tai ne aš kažko prisidirbau :oops:
Dėl greičių: anksčiau man uploudas visad užgoždavo downloudą, tad kai siųsdavaus uploudą apriibodavau iki 10 (mano A1 planas), tada downloudą gaudavau beveik pilną. Šiandie po ilgos pertraukos siunčiuos iš užsienio trackerio failą ir štai ką matau: parsiuntimo greitis svyruoja nuo 35 iki 60, tačiau uploudas tesiekia nuo 18 iki 25. Nors kol nebuvau pradėjęs siųst buvo iki 30. Tai vat, jei dabar visad kažkas panašaus, tai man ganėtinai nauja.
Image Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

natrix wrote: patvirtinkit, jog tai ne aš kažko prisidirbau
Tikrai ne - AMEN :)
Tai dabar visi po viena rašykit - ir aš visiems jau patvirtinsiu, kad ne :lol: :lol: :lol:
Nieko čia tokio nėra, gal žmogus savo slaptažodį į forumą buvo pamiršes ar girtas buvo ir iš naujo kitu niku užsiregistravo, bet kad iš vieno IP'o dviejų nikų postai ėjo tai tikrai. Šiaip aš retai tai žiūrių, bet kažko šį sykį pažiūrėjau, nes kažkaip įtartina buvo, kad vienas rašo, jog jam viskas gerai labai gerai yra, o jau kitas rašo, kad jam viskas labai blogai yra. Nugi pažiūriu - stebuklai darosi - tam pačiam IP ir labai gerai, ir labai blogai :?
Nebent du šeimos nariai ar kaimynai internetu dalinasi ir vienas yra viskuo patenkintas, o kitas nelabai :)
UAB "Parabolė" direktorius
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

steponas wrote:Nebent du šeimos nariai ar kaimynai internetu dalinasi ir vienas yra viskuo patenkintas, o kitas nelabai :)
tai greiciausiai kad abu dalijasi viena linija ish jusu ir vienas uzgnybes kanala o kitam nieko nelieka ;D patys kalti tada ;D

beje, kad visai nuo temos nenuklysti atsakykit i intimu klausima: kada planuojat pajungti pirmus bent 50 klientu ant optikos Telsiuose - kokia butu reali data? ir kokius rajonus Telsiuose zadat padengti su optika?
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

na jo sitaip gali buti,o yabadabadu pasakysiu kad, steponas ne vien tik tai moka :D
Image
Locked