steponas wrote:Kažkaip skaitau ir negaliu gerai pagauti kampo
Supratau, kad buvo problemos su BITE ir atseit jie pasitvarkė
dar priesh Jums ishvykstant prasidejusios bites problemos mano durna galva neishsprestos galutinai iki pat shiol. vienu metu buvo pablogeja labai smarkiai:
http://board.parabole.lt/viewtopic.php? ... ht=#123063
poto reikalai pagerejo bet kiek zinau dauguma zmoniu kuriu ISP ima kanala ish bites keikiasi iki pat siol. Jums paciam turetu buti lengviau persneketi su kokiu kitu bites klientu kaip reikalai pas ju siandien
steponas wrote: Supratau, kad buvo problemos su vienu CISCO. Nustatyti kas buvo taip ir nepavyko, perkrovus atsistatė į normą
prasidejo viskas sekmadieni nuo:
http://board.parabole.lt/viewtopic.php? ... ht=#123044
poto man greitis nukrito iki 30-50%. kitiems buvo dar blogiau. ketvirtadieni buvo bandoma kazka veikti bet atsigavo tik po:
http://board.parabole.lt/viewtopic.php? ... ht=#123163
ir taip, laikinam problemos sprendimui tai priimtina ir neretai padeda. bet kai po to sakau kad reikalai tik dar labiau pablogejo gincijamasi kad viskas chiki ir nesvarbu kad anksciau veike gerai. svarbu atsakyti techniniais terminais ir pageidautina tureti CCNA sertifikata ;D
kitas darbuotojas pats nelabai apie tai nusimanydamas ishvis juokingus sulyginimus rasho ;D
steponas wrote: Kažkas yra su UP kanalu, kad nuo jo išnaudojimo lygtais priklauso Dawn greitis
pradziai siektiek statistikos su mano speedtest.net rezultatais (virsutiniam desiniam kampe matosi laika ir data):
nudiena:
priesh ketvirtadienio cisco isjungima:
priesh elektros dingima serverinej:
kaip akivaizdziai matosi pries menesi up kanalo pakrovimas neitakojo down kanalo ishvis. po sekmadieninio elektros dingimo telsiu serverinej down greitis nukrito iki 30-50%. po ketvirtadienio cisco perkrovimo up kanalas uzmusa down kanala praktishaki i 0. buvo kaltinama kad pas mane generuojama labai daug sesiju ir tipo delto greitis krenta. kai jau numazinau savo sesijas iki 53 (kas yra tikrai juokingai mazai, bet anyway sumazinau iki minimumo) o reikalai nepasikeite tai daugiau atsakymu nesulaukem kodel yra taip. tikiuosi Jums BADASS atsakys kiek sesiju leistina kad neuzsimushtu down kanalas. o as tiek ir uzhstatysiu ir esu isitikines kad niekas nepasikeis. nes anksciau viskas veike su tokiais pats nustatymais pas mane.
steponas wrote: Supratau, kad kažkas bando pakurti mūsų LAN'e p2p serverį ir lygtais jūs maonte, kad tas serveris turėtų būti mūsų stotyje ir mūsų administruojamas, tik nesupratau kokia iš jo nauda būtų
asmenishkai man tai neaktuali tema. keista kad parabolej nieks to nesupranta. as pradejau ta tema dometis po Jusu gryzimo ish konferencijos Lenkijoj. tikiuosi dar atsimenat grafikus kas surija srautus daugiausiai? jeigu bus lokalus trakeris tai suris lokalu srauta o ne ishorini. kurio akivaizdziai truksta. nenorit ir neusprantat ka jums duotu lokalus trakeristai uzpirkit ishorinio trafiko pakankamai. nes dabar jo akivaizdziai truksta. laikai kai buvo galima ishgyventi su 20% nu parduoto srauto jau praejo. dabar dauguma suvalgo pilnai kas jiems priklauso... nebent pasispausit ir optika telsiuose atsiras per pusmeti. tada visi pakentes. priesingu atveju netgi teo jau siulo geresnius planus nei pas jusu