Nu vienu zodziu,nieko naujo nepasakiai ka buvai anksciau pasakes.yabadabadu wrote:jeigu Leonas sako tiesa ir telsiu FTP buvo populiarus tai nematau priezasties kodel trakeris negali buti populiarus. o kai bus optika tai vidinio trakerio nebus priezasties ishvis laikyti - visiems kam reikes parsisius ish LM ar kitu trakeriu nes i lietuva greiciai bus praktishkai neriboti. todel trakeri reikia daryti butent dabar. ir su paraboles palaikymu ir administravimu o ne kazkokius juokingus bandymus ishorej. kai grysh p.Steponas paprashysim kad jis pasakytu savo argumentuota nuomone. iki tol nematau apie ka daugiau bediskutuoti :/
kas del uploaderiu tai visi tures teise uploadinti. tai gali kelti chaosa, bet uzhtai turinio uzhteks. ir ash jeigu matysiu kad yra lokaliam tai nesisiusiu ish ishores. ash ishvis neskubu nauju filmu siustis ir man geriau ish lokalaus esant nuotaikai nei ant 30kBs ish LM kaip pvz siandien su resident evil dvdrip :/
Dėl interneto kokybės Telšiuose
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Jūs galvojat sugrįš Steponas, mostelės stebuklinga lazdele ir sukurs Parabolės trackerį? Leiskit pasijuokt Kiek aš supratau iš Stepono rašymų, Kaune kas buvo daroma (šventės, DC hubas, ftp pildymas), tai buvo daroma, nes buvo abonentų didelė iniciatyva. Tada, aišku, atsirado ir Parabolės palaikymas. O čia dėl keletos forumo dalyvių, kurie mieliau vienas su kitu kaip turgaus bobos pešas, mėtos vienas kitam beprasmiais įžeidimais, o ne palaiko vieni kitų idėjas, tikrai niekas nebus daroma.
Gal aš nevisad pritariu martinuxxx mintim ar pan., bet jis bent jau kažką padarė. Lietuviai tuo ir pasižymi, jei jam koks žmogus nepatinka, tai sudirbs viską, ką tas padarys nežiūrėdami į nieką.
Gal baikim tą balaganą? Siūlau užkast bent laikinai karo kirvį. Padarom taip: visi, kas mano, kad reikalingas vidinis Parabolės trackeris, užmiršę ambicijas, užsiregistruokim http://www.paraboles.puslapiai.lt/ ir kiek galėdami pareklamuokim visiems paraboliečiams. Tada bus matyt, kiek būtų žmonių, turėtumėm skaičius, turėtumėm kažką tai patys nuveikę ir galėtumėm Parabolės direktoriaus Stepono prašyt pagalbos (serverio ir t.t). Gal aš ir vėl nusišnekėjau, bet blogiau nei yra, jau nebus.
Hau, aš baigiau.
Gal aš nevisad pritariu martinuxxx mintim ar pan., bet jis bent jau kažką padarė. Lietuviai tuo ir pasižymi, jei jam koks žmogus nepatinka, tai sudirbs viską, ką tas padarys nežiūrėdami į nieką.
Gal baikim tą balaganą? Siūlau užkast bent laikinai karo kirvį. Padarom taip: visi, kas mano, kad reikalingas vidinis Parabolės trackeris, užmiršę ambicijas, užsiregistruokim http://www.paraboles.puslapiai.lt/ ir kiek galėdami pareklamuokim visiems paraboliečiams. Tada bus matyt, kiek būtų žmonių, turėtumėm skaičius, turėtumėm kažką tai patys nuveikę ir galėtumėm Parabolės direktoriaus Stepono prašyt pagalbos (serverio ir t.t). Gal aš ir vėl nusišnekėjau, bet blogiau nei yra, jau nebus.
Hau, aš baigiau.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
dabar ribojami todel kad ner optikos. kai optika atsiras viskas atsirems tik i ethernet greiti ir manau kad maziau nei 10mbs i lietuva tikrai nebus. nes metu laikotarpyje netgi teo telsiuose zada optika siulyti kur gales. jau ir dabar per dsl galima ik 8mbs ish teo tureti jeigu technines salygos leidzia. taip kad parabole veluoja ir labai...RMX wrote:Neriboti, tačiau ar ne ribojami?yabadabadu wrote:nes i lietuva greiciai bus praktishkai neriboti.
galiu tik pasikartoti - esi idiotas. jeigu galvoji kad pradejus reklamuoti kastruota trakeri ir ten pritraukus zmoniu ka nors pasieksi daugiau nei vartotoju nusivilyma tai esi netgi blogiau nei idiotas. jeigu parabole bus priesh lokalu trakeri tai ishvis uzblokuos priejima prie to jusu adreso. o jeigu sutiks kad verta pabandyti tai lokalus serveris esantis paraboles serverinei gali duoti kur kas daugiau. kad ir pvz seedinti failus esancius FTP papkese. arba ishvis leechinti nakties metu torrentus kuriuos nurodysim. visa tai padaroma tik reikia paraboles pritarimo. ishlosh visi. o su savo personaliniais trakeriais tik zlugdot visa lokalaus trakerio ideja.natrix wrote:Gal baikim tą balaganą? Siūlau užkast bent laikinai karo kirvį. Padarom taip: visi, kas mano, kad reikalingas vidinis Parabolės trackeris, užmiršę ambicijas, užsiregistruokim http://www.paraboles.puslapiai.lt/ ir kiek galėdami pareklamuokim visiems paraboliečiams.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Uz izeidinejima yra numatytos sankcijos,parasius pareiskima,gali keleta simtiniu paklot.Aisku ant manes gali varyt pasijuoksiu ir tiek bet ant kitu tai atsargiau...O del kastravimo jei si zodi vartoji turbut nezinai ka tai reiskia geriau niekam to nelinketi,o kad jis trackeris kazkuom blogas nematau,tik tau vidinis pasiputimas neleidzia ten nueit.Parabole uzblokuot nieko negali nes ne nuo jos priklauso to adreso veikimas.O jei pradesim mastyt kas butu jeigu butu,tai prirasysim tiek kad paraboles forumas prades strigt kaip torrent.lt.Del zlugdymo tai tu cia viska zlugdai,pats nieko nepadarai,o kitu darbus tik mandras peikti,o gal nepadarai del to kad nesugebi,jei taip tada dar blogiau.yabadabadu wrote:dabar ribojami todel kad ner optikos. kai optika atsiras viskas atsirems tik i ethernet greiti ir manau kad maziau nei 10mbs i lietuva tikrai nebus. nes metu laikotarpyje netgi teo telsiuose zada optika siulyti kur gales. jau ir dabar per dsl galima ik 8mbs ish teo tureti jeigu technines salygos leidzia. taip kad parabole veluoja ir labai...RMX wrote:Neriboti, tačiau ar ne ribojami?yabadabadu wrote:nes i lietuva greiciai bus praktishkai neriboti.
galiu tik pasikartoti - esi idiotas. jeigu galvoji kad pradejus reklamuoti kastruota trakeri ir ten pritraukus zmoniu ka nors pasieksi daugiau nei vartotoju nusivilyma tai esi netgi blogiau nei idiotas. jeigu parabole bus priesh lokalu trakeri tai ishvis uzblokuos priejima prie to jusu adreso. o jeigu sutiks kad verta pabandyti tai lokalus serveris esantis paraboles serverinei gali duoti kur kas daugiau. kad ir pvz seedinti failus esancius FTP papkese. arba ishvis leechinti nakties metu torrentus kuriuos nurodysim. visa tai padaroma tik reikia paraboles pritarimo. ishlosh visi. o su savo personaliniais trakeriais tik zlugdot visa lokalaus trakerio ideja.natrix wrote:Gal baikim tą balaganą? Siūlau užkast bent laikinai karo kirvį. Padarom taip: visi, kas mano, kad reikalingas vidinis Parabolės trackeris, užmiršę ambicijas, užsiregistruokim http://www.paraboles.puslapiai.lt/ ir kiek galėdami pareklamuokim visiems paraboliečiams.
Noreciau pridurti kad per minute skype atsijungia maziausiai 5 kartus,ir siuncia 40 kB/s I-2 planui
- martinuxxx
- Aktyvus narys
I LIETUVA dabar pakilo iki 60 kB/s.Kazkas negerai,gal koks pingas didelis ar kas.Prisipazystu tuose pinguose neturiu supratimo.BADASS wrote:40 kB/s I-2 planui !!! Ne vienas srautas siuo metu nesikisa. Cia i Lietuva ar i uzsieni?
Del koliojimosi: prasau nesikolioti tokiose temose, kaip kad "Kaip vertinate interneto kokybe Telsiuose" ir pan. Siulau susikurkite tema "Kieno slanga ilgesne" ir ten varykite vienas ant kito
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
martinuxxx wrote:Parabole uzblokuot nieko negali nes ne nuo jos priklauso to adreso veikimas.O jei pradesim mastyt kas butu jeigu butu,tai prirasysim tiek kad paraboles forumas prades strigt kaip torrent.lt.Del zlugdymo tai tu cia viska zlugdai,pats nieko nepadarai,o kitu darbus tik mandras peikti,o gal nepadarai del to kad nesugebi,jei taip tada dar blogiau.
va butent kad ne velnio nesupranti ir galvoji kad viskas taip paprasta. atvirai pasakius tai manau kad tu meluoji del savo amziaus. aas pazystu 13 metu vaiku kurie atsakingesni ir daugiau apie IT ismano ;Dmartinuxxx wrote:Prisipazystu tuose pinguose neturiu supratimo.
apie skundima tai visi dar tebesijuokiam ;D
2BADASS: kas del interneto tai lietuvos duoda maziau nei puse. jeigu kanalas dar neuzkishtas tai kazkur kitur stringa. beje nebandet tracert? pas bite su routais kazkokia nesamone:
nekalbant apie tai kad paketai dingsta gal turit minciu kodel viduj pas bite per 7 vidinius bishkes tashkus mano paketai vaiksto? cia gal surishta su srouto reguliavimu lietuvishkas/uzsienietishkas? bet anyway ko tai ilgokas vidinis routas imho.Tracing route to utorrent.com [72.20.34.145]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 18 ms 36 ms 22 ms cl178-001.parabole.lt [84.32.178.1]
3 5 ms 11 ms 6 ms cl176-001.parabole.lt [84.32.176.1]
4 244 ms 345 ms 171 ms 84.15.1.65
5 505 ms 332 ms * 84.15.6.81
6 570 ms 383 ms 311 ms 84.15.6.77
7 1081 ms 671 ms 512 ms 84.15.6.9
8 340 ms 342 ms 453 ms 84.15.6.17
9 842 ms 438 ms 411 ms 213.226.157.13
10 99 ms 101 ms 353 ms 213.226.157.14
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
UPD: cia gal vienas ish cisco durniuoja nes man tai va kaip atrodo visa diena:
Kadangi jau buvo sukurta atskira tema del trackerio, todel visu prasau visus naujus postus rasyti tiktais toje temoje: http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7728
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Del to IT supratimo neperdek,o internetas ir siandien durniuoja,80 kB/s i lietuva,be to vakar uzmirsau parasyti kad skambinau abiem numeriais,kad atvaziuotu pas mane paziuret,nes M-artin parase kad pas jo viskas tvarkoj,tai nejo nie vienu numeriu prisiskambint.yabadabadu wrote:martinuxxx wrote:Parabole uzblokuot nieko negali nes ne nuo jos priklauso to adreso veikimas.O jei pradesim mastyt kas butu jeigu butu,tai prirasysim tiek kad paraboles forumas prades strigt kaip torrent.lt.Del zlugdymo tai tu cia viska zlugdai,pats nieko nepadarai,o kitu darbus tik mandras peikti,o gal nepadarai del to kad nesugebi,jei taip tada dar blogiau.va butent kad ne velnio nesupranti ir galvoji kad viskas taip paprasta. atvirai pasakius tai manau kad tu meluoji del savo amziaus. aas pazystu 13 metu vaiku kurie atsakingesni ir daugiau apie IT ismano ;Dmartinuxxx wrote:Prisipazystu tuose pinguose neturiu supratimo.
apie skundima tai visi dar tebesijuokiam ;D
2BADASS: kas del interneto tai lietuvos duoda maziau nei puse. jeigu kanalas dar neuzkishtas tai kazkur kitur stringa. beje nebandet tracert? pas bite su routais kazkokia nesamone:
nekalbant apie tai kad paketai dingsta gal turit minciu kodel viduj pas bite per 7 vidinius bishkes tashkus mano paketai vaiksto? cia gal surishta su srouto reguliavimu lietuvishkas/uzsienietishkas? bet anyway ko tai ilgokas vidinis routas imho.Tracing route to utorrent.com [72.20.34.145]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 18 ms 36 ms 22 ms cl178-001.parabole.lt [84.32.178.1]
3 5 ms 11 ms 6 ms cl176-001.parabole.lt [84.32.176.1]
4 244 ms 345 ms 171 ms 84.15.1.65
5 505 ms 332 ms * 84.15.6.81
6 570 ms 383 ms 311 ms 84.15.6.77
7 1081 ms 671 ms 512 ms 84.15.6.9
8 340 ms 342 ms 453 ms 84.15.6.17
9 842 ms 438 ms 411 ms 213.226.157.13
10 99 ms 101 ms 353 ms 213.226.157.14
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
UPD: cia gal vienas ish cisco durniuoja nes man tai va kaip atrodo visa diena:
2yabadabadu, tuo metu kai tu rasei savo post'a trafikas jau ejo lubomis, neatidavimo priezastis - truksta trafiko. Per siandien rytoj turetu pakelt.
Kas del route'u, ten viskas tvarkoj. Kadangi srautas eina relinem linijom, tai kiekvienas aparatas dalyvauja route, o tu aparatu iki Klaipedos ne vienas. Nuo Klaipedos eina per optika iki Vilniaus.
Kas del route'u, ten viskas tvarkoj. Kadangi srautas eina relinem linijom, tai kiekvienas aparatas dalyvauja route, o tu aparatu iki Klaipedos ne vienas. Nuo Klaipedos eina per optika iki Vilniaus.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
keista :/ be 20 astuonios Jus paraset kad kanalo uztenka per akis:BADASS wrote:2yabadabadu, tuo metu kai tu rasei savo post'a trafikas jau ejo lubomis, neatidavimo priezastis - truksta trafiko. Per siandien rytoj turetu pakelt.
o uz valandos kai as raisiau jau viskas buvo uzkista?BADASS wrote:Parašytas: Tr. 10 24, 2007 7:41 pm
40 kB/s I-2 planui !!! Ne vienas srautas siuo metu nesikisa. Cia i Lietuva ar i uzsieni?
labai keistas pikas labai keistu laiku :/yabadabadu wrote:PranešimasParašytas: Tr. 10 24, 2007 8:49 pm
ir ash kazkaip naiviai isivaizdavau kad bite nuomoja optika savo kanalams iki vietos :/ bent jau anksciau, bent jau tokiems kanalo pirkejams kaip siauliu ktv tai budavo nuomojama optika kad paduoti srauta iki kliento. jeigu relinemis siuoliuoja iki klaipedos tai daug ka paaishkina ir linkme kurlink reikia bite spausti...