M-artin wrote:Jei mūsų UP būtų bent 60kB/s, tada gal ir patikėčiau, kad jis gali skirtis...O dabar, kai yra vos 15kB/s tai man jis vienodas visur...
O RMX tegauni pusę UP greičio, arba antrą pusę kažkur nukiši...
taip turbut ir gimsta legendos kad jeigu turi bent 60k up kanala tai visur bus greitai, o jeigu turi tik 15k kanala tia visur bus gaidys ;D
M-artin wrote:Jei mūsų UP būtų bent 60kB/s, tada gal ir patikėčiau, kad jis gali skirtis...O dabar, kai yra vos 15kB/s tai man jis vienodas visur...
taip turbut ir gimsta legendos kad jeigu turi bent 60k up kanala tai visur bus greitai, o jeigu turi tik 15k kanala tia visur bus gaidys ;D
Nusileisiu aš tau, nes jau švelniai tariant užpiso su tavim ginčytis...
tu durnas ar kas tau?sutartyje aiskiai parasyta kad upload i lietuva ir i uzsieni toks,pat!Gerai butu kad i lietuva butu didesnis negu i uzsieni,bet svajones pakolkas ir lieka svajonem.
martinuxxx wrote:tu durnas ar kas tau?sutartyje aiskiai parasyta kad upload i lietuva ir i uzsieni toks,pat!Gerai butu kad i lietuva butu didesnis negu i uzsieni,bet svajones pakolkas ir lieka svajonem.