Antro CISCO pajungimas Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

M-artin wrote:Sėdžiu ant A-1 taipogi, bet vaizdo sustojimų žiūrint tikrai būna, žinoma ne tiek, kiek, kad būdavo prieš greičių didinimą, bet vistiek jaučiasi. Manau koks + 100kbps ištaisytų viską. :? :oops:
siaip tai nerealu, bet butu gerai kad planai butu skirstomi i p2p ir ne p2p. tiems kur p2p svarbiau up didesnis kad reitingus keltis, o kas p2p nesinaudoja to up uztenka koks buvo ir jiems butu galima down pakelti :)
o man gerai kaip dabar yra :P bet kiek girdejau konkurentai tiesioginiai ir netiesioginiai apie naujus metus zhada kelti grieichius tai gal ir mes sulauksim greiciu padidinimo. gal ne x2, bet kazkiek tai :)
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

yabadabadu wrote: siaip tai nerealu, bet butu gerai kad planai butu skirstomi i p2p ir ne p2p. tiems kur p2p svarbiau up didesnis kad reitingus keltis, o kas p2p nesinaudoja to up uztenka koks buvo ir jiems butu galima down pakelti :)
o man gerai kaip dabar yra :P bet kiek girdejau konkurentai tiesioginiai ir netiesioginiai apie naujus metus zhada kelti grieichius tai gal ir mes sulauksim greiciu padidinimo. gal ne x2, bet kazkiek tai :)
Apie Anderneto greičių didinimą kalbi, jei taip, tai vistiek netikiu, kad jie prisivys Parabolę pagal download. :roll:
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

M-artin wrote:
yabadabadu wrote: siaip tai nerealu, bet butu gerai kad planai butu skirstomi i p2p ir ne p2p. tiems kur p2p svarbiau up didesnis kad reitingus keltis, o kas p2p nesinaudoja to up uztenka koks buvo ir jiems butu galima down pakelti :)
Apie Anderneto greičių didinimą kalbi, jei taip, tai vistiek netikiu, kad jie prisivys Parabolę pagal download. :roll:
siaip anderneto greitis priklauso nuo to kur esi - jeigu per ora tai neprisivys. jeigu per optika tai ir dabar daugiau turi jeigu ner zhmoniu online - andernetas norm ribotuvu neturi - pas juos ten ant garbes zodzio tie greiciai. bet iranga jie zada keisti. o didmenininkai kainas leidzia. ypach seniems ir pastovies klientams. na ir teo irgi po nauju kiek girdejau zada didinti... pagyvensim pamatysim - man ir dabar gerai. bijau kad po rugsejo 1 nepablogetu :|
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

kiek girdejau andernetas "zada" po naujuju padaryti planui po 40 lt , 512 kbps down tiek lietuvoj tie uzsieny
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

martinuxxx wrote:kiek girdejau andernetas "zada" po naujuju padaryti planui po 40 lt , 512 kbps down tiek lietuvoj tie uzsieny
planai pas ju kaip pas hitleri - dideli ir daznai keiciasi :D bet 512 kbs uzsienio tai nerealu net per kabeli kad duotu, nekalbant apie tai kad per ora technines galimybe neleidzia ir neleis artimiausiu laiku. o ir per kabeli ne ka geresne situacija - ju tinklas darytas kad padaryti visikai neplanuojant. dabar ta bardaka nei perdaryti nei.. krc :arrow:
minduxys
Pradedantis
Pradedantis

Post by minduxys »

man pasikeite IP adresas ir noreciau suzinoti ar jis dar tebera isorinis? nes pastebejau kad is kitu interneto operatoriu nebegali prisijungti i mano cs serveri.
minduxys
Pradedantis
Pradedantis

Post by minduxys »

beto katik nuejau i youtube ir klipa be pauziu paziuret buvo neymanoma! visalaik klipas eidavo greiciau uz parsiusta klipa. :!:
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

tu ce guodes kad tau letai veike o as kaiptik norejau pasidziaugt kodl man taip greit veike :) greitis mano nerelus cia nuo vakar
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

yabadabadu wrote:
martinuxxx wrote:kiek girdejau andernetas "zada" po naujuju padaryti planui po 40 lt , 512 kbps down tiek lietuvoj tie uzsieny
planai pas ju kaip pas hitleri - dideli ir daznai keiciasi :D bet 512 kbs uzsienio tai nerealu net per kabeli kad duotu, nekalbant apie tai kad per ora technines galimybe neleidzia ir neleis artimiausiu laiku. o ir per kabeli ne ka geresne situacija - ju tinklas darytas kad padaryti visikai neplanuojant. dabar ta bardaka nei perdaryti nei.. krc :arrow:
ne taip supratai 512 kbps padalini is 8 ir gauni 64 kB/s ,sitoki greiti i uzsieni siuo metu duoda parabole I-2 planui,tad visai realu kad andernetas sitoki pasiulys :)
Post Reply