Antro CISCO pajungimas Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Tikėkimės Natrix, kad iki rugsėjo 1 sutvarkys... :)
Beje greitis iš užsienio labai mažas, galėtų būti nors 640kbps planui. A-1.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

na kada padides upload man jokio skirtumo nes ar 25 kB/s ar 50 kB/s man tai ne rodiklis,o kad neduoda man priklausanciu :!: sutartyje :!: 1280 kbps tai ima nervai,kad ten nera 2560 kbps tai as negaliu nieko sakyt bet kad to kas yra parasyta netiekiate tai jau nervina... skirtingai nei andernete pas jusu parasyta 24 val. galite netiekti interneto,tai jau nelabai iseina ko kabintis.. na tikiuosi po 12 val. bus jau normaliai 5 mbps down.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

na kada padides upload man jokio skirtumo nes ar 25 kB/s ar 50 kB/s man tai ne rodiklis,o kad neduoda man priklausanciu ! sutartyje ! 1280 kbps tai ima nervai,kad ten nera 2560 kbps tai as negaliu nieko sakyt bet kad to kas yra parasyta netiekiate tai jau nervina... skirtingai nei andernete pas jusu parasyta 24 val. galite netiekti interneto,tai jau nelabai iseina ko kabintis.. na tikiuosi po 12 val. bus jau normaliai 5 mbps down.

pritariu tau visiskai anderneto sutartyje parasyta per para maximum ilgiausiai gali nebutu interneto 30min o cia??? vistiek padvigubindami nieko daug up neislosim kiek as pastebejau http://www.andernetas.lt/ andernetas jau parabole aplenke paziurekit padidejo greiciai svetaine ir ta atnaujino ftp serveris greitas dar duoda daug priedu gaila kad neduoda ten isorinio ip butu isvis idealus internetas nors kitavertus kam mum cia tas iP? :D vistiek su tokiais greiciais niekam jis nereikalingas... uzjauciu tuos paraboliskius kurie pasirase keliu metu sutarti :? su parabole.....tad darykit patis isvadas
P.S. del isvadu turiu omeny sefus
RMX
Pradedantis
Pradedantis

Post by RMX »

Sutartyje parašyta 30min, o kiek nebūna? Aš jau senokau iš anderneto perėjau čia, bet tada būdavo nesąmonė, interneto parom nebūdavo, sutaiso, po kiek laiko vėl... Kas ten tas ftp? Nieko gero jame nerasi, aišku, tiem, kurie klauso populiarią muziką, žiūri naujausius filmus ir panašiai, tai gal ir gerai, bet jei nori kažko kitko, tai ftp yra bevertis. Ir šiaip ftp jau atgyvenęs dalykas, daug geriau DC ar torrent. O išorinis IP skirtas ne tik servam kurt, aš esu patenkintas, kad turiu savo IP adresą, nebus, taip, kad kažkas iš potinklio prisiveiks ir aš turėsiu kentėt. Ir dėl greičių abejoju ar labai jau jie didesni.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

nice wrote:andernetas jau parabole aplenke paziurekit padidejo greiciai svetaine ir ta atnaujino ftp serveris greitas dar duoda daug priedu
apsilankiau ir neradau kur ten aplenke? neuzmirsk kad parabole raso greicius i uzsieni ir i lietuva duoda 5 kartus didesni. andernetas raso greiti i lietuva ir i uzsieni gauni tik trecdali nuo to greicio. cia su salyga kad isvis rysis bus, nes jo nebuna kur kas dazniau nei parabolej.

priedu kazko irgi jokiu nerandu :S jau nekalbant apie tai kad net mokesciu inspekcijoj ju IP uzbaninti o apie irc ar torentus tai net nesneku...

ir isvis visi kurie nepatenkinti pyzdinkit kur tik norit - lengviau bus kvepuoti xP
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

Sutartyje parašyta 30min, o kiek nebūna? Aš jau senokau iš anderneto perėjau čia, bet tada būdavo nesąmonė, interneto parom nebūdavo, sutaiso, po kiek laiko vėl... Kas ten tas ftp? Nieko gero jame nerasi, aišku, tiem, kurie klauso populiarią muziką, žiūri naujausius filmus ir panašiai, tai gal ir gerai, bet jei nori kažko kitko, tai ftp yra bevertis. Ir šiaip ftp jau atgyvenęs dalykas, daug geriau DC ar torrent. O išorinis IP skirtas ne tik servam kurt, aš esu patenkintas, kad turiu savo IP adresą, nebus, taip, kad kažkas iš potinklio prisiveiks ir aš turėsiu kentėt. Ir dėl greičių abejoju ar labai jau jie didesni.
patikek didesnis as pats isbandziau ji pas pusbroli jis yra daug didesnis pvz interneto matuokleje matuoji greiti su parabole ismatuoju apie down 400kb/s o ten ismatuoju tik 300kb/s bet kai reikia ka parsiust zymei matosi kad andernetas greiciau siuncia nezinau kaip jumandernetas man geriau atrodo ftp kaip ir pats sakei filmai ri muzika... pastaruoju metu ten nebuvo dinges ilgai beto tu turbut senai perejei is anderneto nes tokios bedos buvo labaio senai :D tad mes laukiam ne gincu o P.Stepono zodzio kas padengs mum nuostolius kad nebuvo interneto??? ar bus kaip ir praeita kart kai nuejau uz interneta moket man nuleido 1 lt tai net juokas paeme :D
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Žiuriu nice niekaip nerimsta - negerai jam ir negerai. :cry:
Pereiti į Andernetą kiek pamenu jau senokai pradėjo agituoti, bet pats kažkodėl vis neapsisprendžia. :lol:

O dėl kompensacijų - skaitykit sutartį ir jeigu koks punktas yra pažeistas - rašyk man ir aš kompensuosiu :!:

Mes nesame tokia didelė firma, o ir paslaugų kainos yra namų vartotojų lygio ir neturime tiek lėšų, kad apmokėti už naktinį darbą, o be to dar ir žmonių reikia turėti, kurie pradirbę dieną dar ir naktį dirbtų - žodžių 24 val į para niekas nesiruošia dirbti. :(
UAB "Parabolė" direktorius
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

Žiuriu nice niekaip nerimsta - negerai jam ir negerai. Verkiantis arba labai liūdnas
Pereiti į Andernetą kiek pamenu jau senokai pradėjo agituoti, bet pats kažkodėl vis neapsisprendžia. Besišypsantis
Nepereinu vien del to nes kai parabole vedziausi galvojau viskas gerai bus bet taip nebuvo o remontus pasidares laidus jau paslepiau neverta man tiekejo keist nebent jau visiskai ikiretu parabole. P.Steponas atsiuskit man sutarti i pm iskart aciu nes as tokes siuksles metu lauk neverta man ju laikyt :) iskart dekoju
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

dar beto paprasciausiai del tu greiciu sakykim nesvarbu bet man juokas paema kai atodarau paraboles puslapi kur parasyta
Kompiuterinių žaidimų mėgėjų dėmesiui !!!
Parabolės tinkle veikia du Counter-Strike 1.6 žaidimo serveriai:
cs.parabole.lt:27020
cs2.parabole.lt
Šių serverių žaidėjų statistika:
http://cstats.parabole.lt
Priėjimo draudimų sąrašas (bans):
kai jau tu serveriu niekas netvarko ir niekas nezaidzia nes administratoriai kurie uz tai pinigus gauna nesugeba ju tvarkyt palyginkim vel su gaidernetu cs serveris musu kuris mires kaip ir ir gaiderneto servas visada pilnas ... jum paprasciausiai reikia stengtis pranokt anderneta ir bus gerai o jus iskart griebetes greiciu pakelt didziulius ir kolkas plana nelabai gerai einas ne y pliusa o y minusa kiek as matau
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

beto paraboles puslapis toks senas ujeee jau laikas naujintis y 21 amziu jau atejom :D :D :D :D
RMX
Pradedantis
Pradedantis

Post by RMX »

Aha, geriau kaip andernetas - paimt betkokį templeitą (beje žiauriai populiarų, nes tokių saitų esu begalybę matęs) ir saitas yra...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nice wrote: P.Steponas atsiuskit man sutarti i pm iskart aciu nes as tokes siuksles metu lauk neverta man ju laikyt :) iskart dekoju
Žiūriu, kad pats ne tik meti lauk, bet ir skaityti tingi :lol:
Sutartys ir taisyklės jau seniai kabo:

http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=23
RMX wrote:Aha, geriau kaip andernetas - paimt betkokį templeitą (beje žiauriai populiarų, nes tokių saitų esu begalybę matęs) ir saitas yra...
Jei bogu nesupratau ką čia norėjote pasakyti :oops:
Gal galite parašyti taip, kad ir toks bambukas kaip aš supraščiau :?:
UAB "Parabolė" direktorius
BADASS
Pradedantis
Pradedantis

Post by BADASS »

trumpai apie vakaryksti jouke'a.
Vienas peckelis, kurio vardo neminesime, vakar apie 15.30 sugebejo atjungti elektra serverineje, ko pasekoje Telsiuose Paraboles internetas dingo.
Ijungus elektra ne visi serveriai atsitate. dns'o darbingumas buvo atstatytas apie 18 val.
Dabar viskas turi veikti normaliai.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

steponas wrote:
RMX wrote:Aha, geriau kaip andernetas - paimt betkokį templeitą (beje žiauriai populiarų, nes tokių saitų esu begalybę matęs) ir saitas yra...
Jei bogu nesupratau ką čia norėjote pasakyti :oops:
Gal galite parašyti taip, kad ir toks bambukas kaip aš supraščiau :?:
o paguglinti tingejote? :D

zodziu nice sako kad anderneto puslapis kur kas informativesnis uz paraboles ir kad paraboles dizaino stilius mazdaug 2001m stiliuje. o RMX atsako kad anderneto puslapio dizainas padarytas panaudojus visiems prieinamu shablonu (template). ir jie abu teisus. bet net jeigu anderneto psl padarytras and populiaraus shablono, bet informacijos kiekis ir jos pateikimass kur kas modernesnis ir paprastam vartotojui lengviau prieinamas. paraboles pagrindinis puslapis Nuke portalo stiliuje su per daug informacijos tiesiog siaubingas atsilikimas :) jeigu sumazejus firmai nebera darbuotoju kurie galetu tuo uzsiimti tai gal konkursa tarp vartotoju paskelbti - gal yra kokiu pasleptu talentu. bet pagrindini paraboles puslapi tikrai butu laikas keisti. o kai bus pakeistas dizains tai ir naujienu dazniau :)

p.s. ir uzrakinti serverine kad visokie peckeliai ten neskraidytu :|
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

BADASS wrote:trumpai apie vakaryksti jouke'a.
Vienas peckelis, kurio vardo neminesime, vakar apie 15.30 sugebejo atjungti elektra serverineje, ko pasekoje Telsiuose Paraboles internetas dingo.
Ijungus elektra ne visi serveriai atsitate. dns'o darbingumas buvo atstatytas apie 18 val.
Dabar viskas turi veikti normaliai.
man visada labai malonu kad yra parasoma kodel nebuvo interneto ,na o ponas steponas kaip kad rase , kad nera lesu naktimis ir dienomis dirbt,tai sutikciau,vis del to plungeje yra sviesolaidziai diegiami,o tai tikrai ne pigus dalykas,ka darysi atkentejom ir tiek :) tai bet jusu zadamo 2x uploado vis dar nematyti,kada jis bus didinamas,na bent jau iki sekmadienio galetumet padidint,nes snd isvaziuoju :D
Post Reply