Dėl interneto kokybės Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked

Kaip jūs vertinate Telšiuose mūsų teikiamų interneto paslaugų kokybę?

Labai gerai
3
8%
Gerai
11
31%
Patenkinamai
15
42%
Blogai
7
19%

Total votes: 36

M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Tikiuosi čia dėl greičių didinimo interneto nėra.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

man irgi buwo dinge,ka tik atsirado nuo 2 iki puses 6 nebuwo ,tikiuosi tai pat kad del greiciu didinimo
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

As irgi tikiuosi kad greicio didinimo :lol: nes jau matau skirtumus :lol:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

O aš jokio skirtumo nematau. :lol:
Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

laikinai interneto nebuvo nes bite perjunginejo interneta nuo senosios irangos ant naujos.
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

saunu girdeti,tik idomu kada zada padidint greiti ?
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

Leonas wrote:laikinai interneto nebuvo nes bite perjunginejo interneta nuo senosios irangos ant naujos.
bet butu malonu kad paaiskintumet kodel nebuvo tik Lietuvisku adresu o Skype veike ir i uzsieni veike ??????
ir dar butu malonu jei is vakaro galetume tokia info rast cia forume ?
juk manau tokie dalykai yra derinami ir mums is anksto zinot labai svarbu .
o gal tai igivendint labai "sunku" ?
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

is vakaro cia parasyt tikrai galetu,o kas veike ir kas neveike ir kodel neveike lietuva o uzsienis veike,nelabai ir svarbu kadangi zinom kodel internetas buwo su brokais,tai tiek. :fadein:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma43 wrote:... butu malonu jei is vakaro galetume tokia info rast cia forume ?
juk manau tokie dalykai yra derinami ir mums is anksto zinot labai svarbu .
o gal tai igivendint labai "sunku" ?
Su BITĖS pažadais sunku ką ir nuspėti kaip jie darys. Vakar Plungėje knisosi adminai atrodo iš Kalipėdos - nieko gero nepadarė. Šiandien atvažiavo Vilniečiai. Kai gerai išvanojau kailį tai buvo prisižadėję jau šia savaitę užbaigti darbus abiejuose miestuose, bet padarė tik Plungėje. Dabar tiksliai nežinau kada jie vėl teiksis pasirodyti jau Telšiuose, gal šeštadienį, o gal tik pirmadienį.
Pagal juos čia tokia situacija, kad aš turėčiau labai būti patenkintas, kad aplamai jie tvarko. :x
Plungėje paleidome savo informacinį kanalą, kad galėtume pranešinėti apie tinklų rekonstrukcijos eigą (šviesolaidinio tinklo statybą). Galėjo Leonas per jį pranešti apie šitą BITININKŲ tvarkymą (o gal ir pranešė), gal viskas aiškiau būtų. Tas kanalas dirba dar tik antra savaitė ir nepriprato matyt juo naudotis tiek mūsų žmonės, tiek abonentai. Reikės paparšyti, kad apie visokius darbus Leonas per jį praneštų. Aišku reikia rašyti ir čia forume, bet matyt nedrįsta ir palieka man, nors apie juos aš dažnai sužinau paskutinis, kada jau jie yra padaryti.

Atsiprašau už nepatogumus, manau jau neilgai jie tęsis ir gero visiems savaitgalio.
UAB "Parabolė" direktorius
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

ne nu,kiek jus galit nukelineti tai jau sia sawaite baigs,tai jau pirmadieni,tai gal reikejo sakyt kad ant nauju metu pagreitinsim ir visiem aisku butu o dabar ir maitinat tais sawo pazadais...atsibodot...
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Laikui bėgant priprasi prie pažadų. :lol:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

galbut,nes man keistai cia atrodo ir giliai pasiknaisiojus forume pasakoma kad bus padaryta tada o realiai padaroma po pusmecio... o ta pusmeti ir maitinama pazadais,o tame paciame andernete sviesolaidi pavelavo ivest nuo datos 3 dienas manyciau nedaug ,o cia ? kaip steponas rase darbai uzsakyti buwo kovo 31 diena,pilnai suprantu ,kad ne nuo jusu tepriklauso,bet jau kaili galejot pradet vanoti zymiai anksciau.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

bite priesh pora metu sumazhino darbuotoju skaichiu regionuose perpus. ir pasirashe sutarti su firma kur tie visi atleisti ir ishejo dirbti. bet ten darbo salygos/atlyginimai buvo ne prastesni ir dauguma is tos firmos ishejo kitur. nuo tada bite regionuose paliko tokia pat shudina kaip ir omnitel ar telekomas - darbuotoju kaip ir yra, tik neaisku kas uz ka atsakingas ir kam kokie darbai priklauso atlikti. atlyginimai irgi nekyla. jeigu anksciau kai eilinis zhmogus uzdirbdavo 500-1000lt, jie gaudavo apie 3000lt. panasiai gauna ir siandien kai statybininkas uzhdirba dvigubai nei jie... krc tikrai stebuklas kad bite ishvis dar kazhka padaro - dauguma darbuotoju ir tada nelabai zhinojo kaip prisiloginti prie ciso jau nekalbant apie konfiguravima. o siandieniniai darbuotojai tai baisu ir pagalvoti kiek besugeba :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

steponas wrote:Su BITĖS pažadais sunku ką ir nuspėti kaip jie darys. Vakar Plungėje knisosi adminai atrodo iš Kalipėdos - nieko gero nepadarė. Šiandien atvažiavo Vilniečiai.
Pagal juos čia tokia situacija, kad aš turėčiau labai būti patenkintas, kad aplamai jie tvarko. :x
na as cia nelabai besuprantu po tokiu zodziu .kaip kolukiu laikais skamba.
nejaugi jie dirba uz aciu. sudarai sutarti,numatai terminus, ivedi sankcijas jei neitelpa i termina ir vsio .
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

man stepono pazadai patinka 8) tikiuosi per si men padarysit ka zadat nes jau man paciam idomu pasidare kaip ce viskas baigsis :D iki nauju metu uzsites ar uzteks iki rugsejo men laiko :)
Locked