wa as vel neitema bet noriu paklaust wa kai siunciu su speiale programa is ftp man siuncia 512kb/s ir tada kai noriu prisijungt prie ftp man paraso 530 sorry yoir maximum number of connections frop this ip [2] has ir praso username ir password tei kaip as suprantu mano programa du kartus prisijungia prie ftp ir filma suskaldo i dvi dalis ir siuncia kaip du atskirus failus ir man rodo 512kb/s o jei programos nenaudoju siuncia 256kb/s ar neitu padaryt kad paprastam klientui leistu daugiau nei 2 kartus prisijungt prie ftp ir greitis siuntimo padidetu???
Yra uzdetas dvieju sesiju limitas is vieno IP. Pagal ideja viena skirta siustis, kita zvalgytis po FTP. Jiegu nebutu prisijungimo ribojimu tai tu su savo programa pasileistum 100 prisijungimu, o tai niekam neiseitu i gera.
nice wrote:ne tau vienam bet jau atrodo veikia normaliai
ne velnio , dabar pingas su 25 proc uzluzimais . noreciau p.Stepono atsakymo kas cia buvo ir dar pilnai neatsistato .nuo 13 val ir kazkur iki 15 visai po lietuva niekur - i rusyna ir kt uzsieni buvo .as net sugebejau apsaukti Vilniaus banko specus ,net negalvodamas kad pas mus bedos .
ir taip pasitaikyk kada darai ka atsakinko .prekiavau birzoje ir stop paciu atsakingiausiu momentu . man po 14 val jau saukstai po pietu .
Plungej kiek supratau yra zmogus Leonas kur operatyviai gali padet abonentam o Telsiuose kiek suprantu nera .kas mums galetu tokiais atvejais kompetentingai atsakyti del gedimu . tai lieki zmogus tarp keturiu sienu ir nezinai kiek tai truks kas kada taisys ar netaisys ir t.t.
optika,buwo bet naudos is jos praktiskai jokios,nes kai ivede optika buwo 10 mB/s is ftp, o paskutiniu metu vos 2-3 mB/s , cia dar ne viskas mokedawau tus 40 lt uz kuriuos gaudawau 43 kB/s i uzsieni ir tiek pat i LIETUVA,cia kazkoks nuzmogejimas... na kazkada buwo nuluze ju limiteriai tai dave 1 mB/s per kelias val 14 GB downloadinau,bet tai buwo tik kelias valandas,bet parode kad ju gelezis atlaikytu toki kruvi,bet paprasciausiai kad TEO nereiketo moketi daxuja babkiu uz srauta yra sumazine... o tik giriasi kad optika turi , kas is to jei vistiek uzsukti kB/s ... ,todel ir perejau nes daugiausia siunciuos is lietuvos,o pridejus 14 lt dar ir 4 kartus greitesni greiti...