Dėl interneto kokybės Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked

Kaip jūs vertinate Telšiuose mūsų teikiamų interneto paslaugų kokybę?

Labai gerai
3
8%
Gerai
11
31%
Patenkinamai
15
42%
Blogai
7
19%

Total votes: 36

steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

natrix wrote:O tas adminas, kurio klausėt, ko gero gyvena Kaune ir Parabolės internetu nesinaudoja?
Tie neseni įvykiai be visa ko parodė, kad greičius galit kelt net ir be dar vieno CISCO...
Taip - jis gyvena Kaune, bet dievagojasi, kad taip tikrai nebuvo su visais abonentais, kad čia yra kažkoks išskirtinis atvejis tiktai tam vienam abonentui.
UAB "Parabolė" direktorius
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Jei neklystu, visoje Parabolėje buvo toks greitis...nes kam per skype paraboliškiam parašinėjau www.tinklomatas.lt/greitomatas visiem rodė ~1200kbps, tad nesamonė, kad vienam abonentui tai tebuvo....Nemanau, kad ir internetas lūžinėjo, nes bent forume nusiskundimų mažai buvo...Galėtumėt nors kažkiek dabar interneto greičius padidint... :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

M-artin wrote:Galėtumėt nors kažkiek dabar interneto greičius padidint... :)
Šiandien tvarkė serverinę Plungėje. Kai tik bus aišku su CISCO - jeigu jis geras - išvežame į Telšius ir jau tada bus galima didinti greičius. Kad didinsim - tai tikrai.
UAB "Parabolė" direktorius
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Malonu girdėt. :)
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

iki kitu mokslo metu sulauksim :D
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

cia as noriu paklaust biski :D nepikit bet man lb reikia jusu pagalbos noriu paklaust as nusipirkau laptopa bet kai interneto kabeli ikisu man neconnectina ka man padaryt kad laptopui netas veiktu?
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Ta pati problemėlė kaip man...gauni keist MAC(Physical Address). Pats taip ir likau pilnai neišsiaiškinęs, kaip jį pakeist. :(
Jei planuoji internetu naudotis tik nešiojamu kompiuteriu, tai paskambink į Parabolę ir padiktuok savo naujįjį MAC adresą ir jie tave pajungs. MAC adresą gali pasižiūrėt: Start->Run->cmd->Enter->kai išmes cmd(juodą langą tokį), jame rašai, be kabučių: "ipconfig /all" ir ties eilute Physical Address pasižiūri jį.
Dar gali pabandyt paskaityt šitą temą: http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7646 , kur man nesėkmingai sekės aiškintis.
Tai va sėkmės. :)
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

ne as abiem noriu naudotis tai i viena tai i kita ikisiu laida tik kaip man priregistruot laptopa?
Leonas
Narys
Narys

Post by Leonas »

Jeigu nori vienu metu naudotis dviem kompais teks statytis router'i. Juo labiau jeigu vienas kompas nesiojamas net nesvarstydamas pirkciausi bevieli routeri (~160lt) ir su laptopu po buta lakstai be laidu.
Progresas padare rozetes neprieinamas daugumai vaiku. Mirsta gabiausieji.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

man vienu metu nereikia abieju pc as turiu omenyje istraukiu is stalinio pc laida ikisu i laptopa ir kad netas veiktu o del routerio buciau jau senai nusipirkes bet sakau vienu metu man nereikia tai ka man daryt??
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

paciam pavyko pakeist? :D man tai ne beto noriu suzinot kaip meistras ateidamas i mano namus atsinesa laptopa prijungia neto kabeli ir jam veikia be jokiu nesamoniu tai gal prie neto prisijungia tik tas kompas kurio adresas yra uzregistruotas paraboleje? tada man tereikia meistrui paraboles paskambint pasakyt ta adresa ir turetu veikt???
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Pagal idėja, jei pasakysi laptopo MAC adresą, tada nebveiks tas kitas kompiuteris, o veiks laptopas...Įdomu tikrai būtų išgirst, kaip reikėtų viską sutvarkyt be routerio..
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

M-artin wrote:Pagal idėja, jei pasakysi laptopo MAC adresą, tada nebveiks tas kitas kompiuteris, o veiks laptopas...Įdomu tikrai būtų išgirst, kaip reikėtų viską sutvarkyt be routerio..
prasyti kad uzregistruotu du adresus .
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Tada gali pagalvot, kad apgavystė. Juk as dabar iš skydinės skirstytuvo atsivedu dar viena kabeli į kitą butą...pasižiūriu MAC, pasakau ir mane pajungia...vuolia.. :)
Locked